Laihdu 10 kg nopeasti

Arvaisitko, että ”laihdu 10 kg nopeasti” ja ”laihdu 20 kg” ovat Googlessa haetumpia hakusanoja, mitä painonhallintaan ja painonpudotukseen tulee?

Haluat varmasti tietää, miten moinen tulos saavutetaan! 

”Hyvä uutinen” on se, että voit pudottaa 10 kg kohtalaisen nopeasti oikeastaan millä tahansa dieetillä, kuurilla tai ruokavaliolla. On melkeinpä aivan yhdentekevää, minkä mallin valitset, kunhan energiamäärä on riittävän alhainen ja näin paino lähtee putoamaan. Hiilihydraatit keräävät myös hieman nestettä kehoon, joten jos haluat pudottaa etenkin kehon nesteitä etkä esimerkiksi rasvaa, niin kannattaa ottaa jokin oikea kitukuuri, jossa ei ole hiilihydraatteja ensinkään. Tämä EI tue hyvinvointia, terveyttä eikä jaksamista, ja voi olla ettet saa nälältäsi nukuttua, mutta paino voi pudota.

Esimerkiksi tällä tavalla voit saavuttaa laihdu 10 kg nopeasti -tavoitteesi. TOKI sen hinta voi olla se, että kuurin jälkeen ahmit ruokaa ihan vain nälkään. Ja se, että heti kuurin jälkeen nesteet kertyvät salamannopeasti kehoon ja paino nousee ennätysnopeasti entiselleen, muutaman ylimääräisen kilon kera. Joita ehkä lähdet pudottamaan taas samanlaisella kitukuurilla, koska ajattelet, että ”sehän toimi viimeksikin”.

Oikeasti se ei toiminut, vaan tämä ”laihdu 10 kg nopeasti” on juuri se jojoilun ja lopulta lihomisen perimmäinen syy. Ei siis ratkaisu, vaan pikemminkin ongelma.

Jos taas haluat laihtua 10 kg viisaasti ja pysyvästi, tai vaikkapa 20 kg, niin ehdotamme, että valitset sellaisen ohjelman, joka tukee muutosta muullakin tavalla, kuin vain ruokavaliota karsimalla.

Alku on elämäntapamuutos, jossa voit laihtua 10 kg nopeastikin, mutta emme tyydy väliaikaiseen tulokseen. Sen takia meillä puhutaan myös henkisen puolen muutoksesta. Syömisessä kun on yllättävän vähän kyse siitä itse ruoasta. Valmentajana on kahvakuulapioneeri, elämäntapamuutoksiin erikoistunut Kukka Laakso.

Pure Light on liikunnallinen tapa laihtua ja muuttua. Saat hoikistavan ruokavalion, mutta sen tueksi teemme yhdessä 2 x viikossa treenit livelähetyksenä (kotitreeninä). Valmentajana on personal trainer, fitness ammattilainen Bettina Gräsbeck.

Pure Power taas on rehellistä rasvanpolttoa! Jos haluat laihtua 10 kg, ja nimenomaan rasvamassasta (ei lihaksista), niin tutustu ohjelmaan. Kesto on 10 viikkoa ja sen jälkeen näet kyllä uudenlaisen kropan!

Tutustu valmentajiin:

Bettina Gräsbeck Youtube 
Kukkalaakso blogi 

laihdu 10 kg