Ensi maanantai, elämäsi paras päivä?

Ensi maanantai, elämäsi paras päivä?

Asiakaspalvelu: [email protected]

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla:

Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky. Voit maksaa valmennuksen hinnan ko. sovelluksessa. Laita maksusta tieto, esim. kuvakaappaus, asiakaspalveluun [email protected] ja Riikka auttaa eteenpäin. Jos haluat maksaa vain osan valmennuksesta liikuntaedulla, tai lähettää liikuntaseteleitä, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.

Valmennuksia jo vuodesta 2014

Valmennuksia jo vuodesta 2014

Rakkaudesta uusiin alkuihin

”Perustin jo vuonna 2014 Alku.fi®-verkkovalmennukset. Halusin tehdä valmennuksen ja ohjelmat eri tavalla kuin mihin ”painonpudotumaailmassa” on totuttu, koska huomasin laihdutusohjelmien aiheuttavan ihmisille enemmän ongelmia kuin pysyviä ratkaisuja. Kehitämme valmennuksia jatkuvasti ja nykyään, vuonna 2023 otamme huomioon paitsi ihmisten, myös ympäristön hyvinvoinnin.

Olen tehnyt töitä elämäntapamuutosten parissa kohta kaksi vuosikymmentä. Kyllästyin seuraamaan, kuinka etenkin naiset surffailevat kuurista toiseen ja laihduttavat epätoivon partaalla – ilman pysyviä tuloksia. Sama epätoivo näkyy usein salillakin: ei ymmärretä kehittää, koska on niin kiire kuihduttaa.

Treenaaminen ja elämäntapamuutos eivät saisi aiheuttaa epätoivoa, vaan päinvastoin: iloa, voimaa ja hyvinvointia. Siksi kehitin Alku.fi®- ja Puretreeni®-valmennukset, jotka johtavat parempaan itsetuntemukseen ja pysyvään painonhallintaan. Hyvää ruokaa ja voimaa sinä haluat ja tarvitset. Et joutavia, väliaikaisia dieettejä. Eikö vain?

Salitreenin pitää kehittää ja painonhallinta on hyvinvointia – ja siltä sen pitää myös tuntua. Tämä tunne näkyy valmennettavissamme joka päivä.” – Kukka Laakso 

Kun tulet meille valmennukseen, voit luottaa siihen, että ohjeet perustuvat aina faktoihin. Siksi ne myös toimivat.