Alku.fi®

Onnistumisen reseptinä hyvä ruoka ja uni.

Onnistumisen reseptinä hyvä ruoka ja uni.


Tee rennon tehokas elämäntapamuutos. Uusittu Alku.fi®-valmennus tammikuussa!

Osta valmennus

Alku.fi – Koska nälkäisenä on vaikea pudottaa painoa.

Haluatko laihtua, poistaa turvotuksen ja tuntea itsesi energiseksi ilman laihdutuskuuria, stressiä, nälkää tai lisättyä liikuntaa? Silloin Alku on juuri sinulle: rentouteen, hyvään ruokaan, vahvaan kokemukseen ja ammattitaitoon pohjautuva valmennus, jossa ketään ei haluta näännyttää. 

Syö 80/20 periaatteemme mukaan juuri sitä ruokaa, josta pidät, ja pääset tavoitevartaloosi.

Alku-ohjelmassa oivallat, miten saat tuloksia syömällä ihan tavallista ruokaa. Emme harrasta rajoituksia tai kieltolistoja, eikä sinunkaan pitäisi. Jatkuva laihduttaminen on raskasta ja teemme kaikkemme, että pääset pois turhanpäiväisestä laihduttelusta. Vain siten saat viimein tulokset, jota olet kaivannut! Painonhallinta on hyvinvointia, ja siltä sen pitää myös tuntua.

Tyssääkö muutos aina herkkuhimoihin ja arjen haasteisiin?

• Opit, miten voit koostaa kaikki ateriat siten, että ne tukevat painonpudotusta, mutta pysyt kuitenkin riittävän kylläisenä.
• Saat tarkan ruokavalion, josta voit muokata itsellesi mieleisen.
• Mukana on myös esimerkkipäivät, jotta toteutus olisi mahdollisimman helppoa ja maukasta!
• Syömisessä on kuitenkin yllättävän vähän kyse siitä itse ruoasta (!), joten valmennuksessa käydään läpi myös muita muutokseen vaikuttavia osa-alueita. Varsinainen muutos tehdään lautasen ulkopuolella!

Usein kysyttyä

 • Paljonko laihdun valmennuksen aikana?

  Voit pudottaa painoa keskimäärin 0,5–3 kiloa viikossa lähtötasostasi riippuen. Pudotetut kilot eivät kuitenkaan ole pääasia, vaan se että saat pysyviä muutoksia ja voit hyvin. Emme suosi pikapudotuksia, koska ne johtavat usein lähinnä jojoiluun. Ja sitähän turhan moni on jo kokeillutkin!

  Valmennus kestää kahdeksan viikkoa, mutta hyvään ruokaan ja riittävään uneen perustuva elämäntapa kestää loppuelämän. Maltillisellakin tahdilla, eli -0,5 kg viikossa, paino voi tippua 26 kiloa vuodessa – nälkää näkemättä. Turha kiirehtiä!

 • Olen kokeillut jo kaikkea, mutta en ikinä onnistu. Mikä nyt on toisin?

  Olet ehkä jo kokeillut ”kaikkea”, kuten karppausta ja dieettejä, mutta tavallisen ruoan syöminen on unohtunut? Suosimme Alku-ohjeistuksessa ihan tavallista ruokaa. Ohjeistus joustaa elämän ja arjen mukaan. Ei niin, että joudut dieetin orjaksi ja yhtäkkiä elät pelkkää muovipurkkien kanniskelua ja ruokien punnitsemista varten.

  Pysyvään muutokseen voit päästä vain vain siten, että tykkäät siitä mitä syöt ja teet. Meillä on Alku, mutta ei loppua ollenkaan!

 • Miten valmennus toimii?

  Saat heti ruokavalion ja esimerkkipäiviä. Opit koostamaan kaikki ateriat siten, että syöt terveellisesti, pysyt kylläisenä ja voit hyvin. Valmennuksen aikana myös itsetuntemuksesi paranee: oivallat uutta tapojen ja tottumusten muuttamisesta, tunnesyömisestä, unen ja stressin merkityksestä. Opit, että armollisuus arjessa on oikeastaan varsin hyvä juttu, ja se auttaa sinua muutoksessa.

 • Saanko kasvisvaihtoehtoja? Onko erityisruokavaliot huomioitu?

  Tietysti! Meillä ytimessä on nimenomaan ruokavalion terveellisyys ja kasvikset. Alku-ohje taipuu myös kaikkiin mieltymyksiin. Voit toteuttaa sitä vaikka kokonaan vegaanisesti. Usein se, mikä on hyväksi ympäristölle, on hyväksi myös ihmiselle.

 • Kenelle Alku sopii?

  Alku-valmennus sopii sinulle, joka:

  – Olet KYLLÄSTYNYT jatkuvaan dieettikierteeseen ja arvostat enemmän pysyviä tuloksia kropassasi ja hyvinvoinnissasi. Alku perustuu juuri tuolle periaatteelle!
  – Kärsit (ja haluat myös eroon) lihottavasta ”jääkaappisyömisestä” ja yllättävistä suolan-, rasvan- ja makeanhimoista.
  – Haluat syödä rennosti mieleisiäsi ruokia ilman kalorien laskemista ja pelkoa painonnoususta niin valmennuksen aikana kuin sen jälkeenkin.
  – Olet kiinnostunut parantamaan yleistä terveyttäsi ruokavalion avulla. (asiakaspalautteiden mukaan ruokavalio on tepsinyt monella tehokkaasti kolesteroliin ja verenpaineeseen).
  – Tahdot suoriutua tehokkaammin töissä paremman jaksamisen takia.
  – Tunnet itsesi töiden jälkeen väsyneeksi etkä jaksa harrastaa, vaikka ehkä haluaisitkin.

  Osallistujia on laidasta laitaan: 8-16 työläisistä aina 3-vuorotyöläisiin, joten yövuorot eivät ole mikään ongelma!

  Alku sopii myös raskauden jälkeen äitiyslomalla oleville äideille.

 • Mitä kaikkea saan 79 eurolla?

  Saat elämäntapamuutoksen tueksi kaiken tämän:

  – Ruokavaliot painonpudotukseen
  
- Kolme reseptiopasta ja inspiraatio-oppaan annosten kokoamiseen
  – Tehostartti-oppaan, jossa on valmiit ateriasuunnitelmat ja satokausien mukaisia reseptejä
  – Työkirjan motivaation tueksi
  – Viikko viikolta etenevän valmennuksen, jossa käsitellään erilaisia muutokseen ja painonhallintaan liittyviä teemoja
  
- Vertaistukiryhmän jäsenyyden (Facebook)
  – 
Valmentajien täyden tuen
  – Puolen vuoden jäsenyyden, joten ehdit hyvin perehtyä sisältöön

 • Voinko maksaa liikuntaeduilla?

  Tottakai! Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky. Voit maksaa valmennuksen hinnan 99 € ko. sovelluksessa. Laita maksusta tieto, esim. kuvakaappaus, asiakaspalveluun [email protected] ja Riikka auttaa eteenpäin.

  Jos haluat maksaa osan valmennuksesta liikuntaedulla, tai lähettää seteleitä, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.

Alku on toiminut jo vuodesta 2014 lähtien. Valmennuksissamme on ollut lähes 50 000 osallistujiaa. 

Mitä osallistujat sanovat?

”Mielekästä Alussa on tasaiset ateriakoot ja selkeä ateriarytmi. Kärsin migreenistä ja tällaista ateriarytmiä noudattamalla olen päässyt kohtauksista pitkälti eroon, hormonaalista migreeniä lukuunottamatta. Ja kasvisten ja vihannesten määrä! Ihanaa! Myös kolesteroli on laskenut viitearvoihin! Vaikeaa? Tässä ei mikään!”  – Emma, -29 kg

“Neljä kuukautta Alkua, -11 kg. Lähtötilanteessa (kuukausi synnytyksen jälkeen) oli jäljellä puolet raskauskiloista, nyt on enää muutama ennen raskautta kasattu stressikilo karistettavana. Päivääkään en ole ollut nälässä! Niin ja Alku EI OLE mikään dieetti, jolla sotkee aineenvaihdunnan ja rikkoo kilpirauhasen ja mitä lie. Se on aidosti elämäntapa.” – Minna, -11 kg  

“Ihanaa! Enpä voi sitä muuten kuvailla. Keski-ikäisen aamu naamaturvotus on poissa, herään virkeänä ja energiaa riittää koko päiväksi. Uni on myös hyvää. <3 Annoitte tosi hyvät työkalut onnistumiseen. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen, kiitos siitä teille!” – Pauliina, -12 kg

“Olen ollut mukana niin monessa valmennuksessa, etten pysy enää laskussa. Olin jo luovuttamassa huonon vatsani ja vararenkaani suhteen, kunnes päätin kokeilla uutta Alkua. Aivan uskomaton! Kilot sulaa, vartalo kiinteytyy, iho hehkuu ja koko nainen nuorenee! Eikä ole edes liikunnan määrää lisätty. Kiitos! Mullakin on uusi elämä! <3” Tuija

“Me aloitettiin isännän kanssa yhdessä, nyt molemmilta –16 kg! Olen laihduttanut monenlaisilla kuureilla, eikä ne ole pitkälle kantaneet, koska ovat laihdutuskuureja. Nyt tiesin heti, että tätä voi jatkaa loppuelämän. Mieheni katseli ruokiani ja kiinnostui, koska se oli niin herkullista ja helppoa. Tuloksia alkoi heti tulla.” – Mimmu, -16 kg

”Olo on upea. Kuusi kiloa on jo tähän mennessä menetetty! Tämä ”dieetti” oli joka pennin arvoinen, enkä oikeastaan edes näe tätä dieettinä, vaan uusien ruokailutottumusten opetteluna. Edelliseen painonpudotukseen verrattuna tämä kokemus on ollut ruusuilla tanssimista.” – Inka

“Mieletön fiilis ja olo on huikea. Turvotus on tipotiessään, vatsavaivat ovat historiaa ja sokerihimo on hävinnyt. Painoa on tippunut yllätyksekseni 2 ekan viikon jälkeen 4 kg.” – Anne

Alku.fi®-valmennuksen päävalmentajana toimii valmennuksen kehittäjä, kirjailija, kahvakuulapioneeri ja MM-kultamitalisti Kukka Laakso.

Aloita elämäsi viimeinen uusi Alku!

Aloita elämäsi viimeinen uusi Alku!


Valmennuksen hinta on vain 79 €. Liity täältä mukaan!

Osta valmennus