Haluatko laihtua, poistaa pöhötyksen ja tuntea itsesi energiseksi koko päivän ilman laihdutuskuuria, nälkää ja lisättyä liikuntaa?

Silloin Alku on sinulle: Se on rentouteen, silti vahvaan kokemukseen ja ammattitaitoon pohjautuva valmennus, jossa ketään ei yritetä näännyttää fitness-kuntoon.

Syö 80/20 periaatteemme mukaan juuri sitä ruokaa, mitä itse haluat, niin pääset tavoitevartaloosi! Syksyn Alkuun pääsee vielä mukaan! 🙂 

Tervehdys!

Olen Kukka Laakso ja perustin 2014 aivan uudenlaisen valmennuksen, koska huomasin laihdutusohjelmien aiheuttavan ihmisille enemmän ongelmia kuin pysyviä ratkaisuja.

Olen tehnyt töitä elämäntapamuutosten parissa yli vuosikymmenen verran ja kyllästyin seuraamaan, kuinka naiset surffailevat kuurista toiseen ja laihduttavat epätoivon partaalla ilman pysyviä tuloksia. Laihtuminen ei saisi aiheuttaa epätoivoa.

Siksi kehitin ohjelman, joka johtaa parempaan itsetuntemukseen ja pysyvään painonhallintaan.

Alku on tiivistetysti ja osallistujien kommenttien mukaan helpoin tapa pudottaa painoa.

Jos olet kokeillut joskus maitorahkan makuisia teho-super-pikadieettejä, niin tiedät, että niiden ylitiukoissa kielloissa ja ruokavalioissa on yksi ongelma – ne eivät kestä elämää.

Sen takia paino on saattanut tulla valmennuksen jälkeen takaisin jopa pienellä kertoimella.

Eihän kukaan jaksa punnita, mittailla ja kirjata ylös grammalleen kaikkea, mitä syö ja kantaa niitä muoviastioissa ympäriinsä tai syödä eri ruokaa kuin muu perhe. Silloin koko elämä pyörii vain painonpudotuksen ympärillä ja siksi yhdestä suklaapatukasta tai ”repsahduksesta” tulee aivan kaamea morkkis.

Mutta tiedätkö mitä? Ne suklaapatukat kuuluvat elämään ja niiden syöminen ei ole laihtumisen ja paremman olon este, vaan kokonaisuus ratkaisee!

Katso näitäkin tuloksia:

“Elämä on ollut ihan parasta viimeiset puoli vuotta! Paino on pudonnut n. -13kg. Pudotusta tärkeämpää on kuitenkin miulle hyvä olo ja hyvä uni. Tää ei ole pikaratkaisu vaan loppuelämän Alku☀ – Mia 

14 viikkoa, -12.4 kg” ❤️– Nina

“Tasan kaksi kuukautta Alkua: miinusta 11.6 kg! Vyötärö -13 cm muualtakin sentit lähteneet.  Vaatekoko pieneni 2-3 numeroa, tulee kalliiksi ? –ei haittaa! Matka jatkuu, kiitos Alku.❤️ -Mari

“Itsellä -7 kg, miehellä -16 kg! Minusta te olette tässä antaneet ihanasti luvan elää oikeaa elämää, ettei olla vaan hampaat irvessä dieetillä 8viikkoa ja pelkona että lipsutaan. Koen, että tässä haetaan uutta asennetta ruokaan ja elämäntapamuutosta pikku askelin! Pelkkä ajatus 80/20 on lohdullinen, eikä esim. Juhlapöydässä tule olo, et nonni nyt meni dietti pilalle vaan seuraava ateria on taas Alku-ateria!” – Eija 

“Mä oon yrittäny miljoonalla eri verkkokurssilla ja tää oli eka systeemi joka uppos.” ??? – Mira 

“Paljon on tullut kokeiltua erilaisia painonpudotusohjelmia. Ehdottomasti Alku-ohjelma on järkevin, jota voi noudattaa vaikka lopun elämää.” – Paula 

”Se olis – 20 kg puolessa vuodessa, vaikka väliin mahtuu täytekakkua, mäkkiruokaa ja juhlia. Tai siis nehän kuuluvat tähän, koska eihän tämä ole mikään dieetti, enkä ole siksi luopunut mistään vaan elän normaalia elämää syömällä normaalia ruokaa. Ja normaaliin elämään kuuluu välillä myös herkut!” – Hanna, puolessa vuodessa -20 kg

“Oma kokemukseni on että alku on ihanaa perusruokaa jota voi muutki perheenjäsenet syyä ilman että ne ees huomaa syövänsä kasviksia/eri tavalla ko aiemmin. Mie oon sitä mieltä että jos ja kun aikoo laihtua, se pitäisi tehdä elämäntapamuutoksena, ja ruokavalion pitäisi olla tarpeeksi “helppo” jotta sitä jaksaa noudattaa läpi elämän. Tää on just sitä!” – Salla 

”-8 kg, vaikka lomalla 🙂 En voi sanoin kuvailla miten iloinen olen. Aamulla ei peilissä näy pöhöttynyttä naamaa, vaatteet ei kiristä. Vielä on pudotettavaa, mutta näissä lukemissa en ole ihan äsken ollut. Ihan huippua. Tsemppiä kaikille!” -Pirita, 7 viikossa -8 kg

“Yksi asia joka itseä myös auttaa on tämä ryhmä täällä. Voimilla oma itsensä iloineen ja suruineen. Sitten Alku -oppien kanssa voi syödä missä tahansa melko oikein. Itse en kestä ajatusta ruuan punnitsemisesta joten kämmenmallit ovat hyvät. Itse en ole ehtinyt edes niitä psyykkisen puolen tehtäviä tekemään mutta jo tästä kaikesta muusta olen saanut riittävästi. Kukan luennot ovat rohkaisevia ja opastavia. Tämä valmennus on myös saatavilla hyvin jos ei vaikka ole voimavaroja lähteä salille, ravintoneuvontaan tai mistä nyt ihmiset apua hakevatkaan. Hyvä Kukka!” – Susan 

”Mielekästä Alussa on tasaiset ateriakoot ja selkeä ateriarytmi. Kärsin migreenistä ja tällaista ateriarytmiä noudattamalla olen päässyt kohtauksista pitkälti eroon, hormonaalista migreeniä lukuunottamatta. Ja kasvisten ja vihannesten määrä! Ihanaa! Myös kolesteroli on laskenut viitearvoihin! Vaikeaa? Tässä ei mikään!” – Emma, -29 kg

”Kiloja karissut ekalla viikolla -3,2kg!!” – Susanna, 1 viikon jälkeen -3,2 kg

”Herään virkeänä ja usein ennen kellonsoittoa. Ero entiseen on huomattava: ilo ja energisyys on palannut elämääni. Ennen mikään ei tuntunut miltään, nyt elämä tuntuu, näkyy, maistuu ja tuoksuu! Halu liikkua palasi takaisin. Kolmen viikon aikana katosi 8,6 kg kuin itsestään. Ilman hikitreenejä, jopa ilman mitään liikuntaa ja ilman nälkää.” – Anne, 8 viikossa -15 kg

Lue lisää kokemuksia täältä!  

TÄSTÄ MUKAAN!

Alku-valmennuksen periaatteet:

Ei kiellettyjä ruokia
Ei herkkukieltoa
Ei pakollisia ruokia
Ei nälkää
Ei pakollista liikuntaa (toki suosittelen liikuntaa ihan yleisesti)
 Ei ruokien punnitsemista (voit punnita, jos haluat) 
 Ei lisäravinteita
 Ei superfoodeja
 Ei tarvitse syödä eri ruokia kuin muu perhe
 Ei tarvitse kuskata omia eväitä päivittäin töihin muovikipoissa

Ja silti paino putoaa! 🙂

Valmennuksiimme on osallistunut yli 18 000 henkilöä, jotka ovat päässeet lopullisesti eroon mm. rasvoittuvasta ihosta, rasvaisesta hiuspohjasta, hormonifinneistä, pöhöttyneistä kasvoista, kovasta vatsasta ja muista ruoansulatusvaivoista, yleisestä väsyneestä (”harmaasta”) olosta, vatsamakkaroista, muhkuraisista reisistä ja sitkeästä lantiorasvasta.

Tilalle on tullut kuulas ja hengittävä iho, solakammat kasvot, toimiva ruoansulatus sekä useita kymmeniä kiloja kevyempi vartalo omasta tavoitteesta riippuen.

Parasta on kuitenkin se eloisa olo, mikä sinulle tulee!

Tulet olemaan energinen, paljon iloisempi ja tunnet itsesi aidosti levänneeksi sekä vapautuneeksi. Moni on kuvaillut värien palaavan elämään.

Sinun ei pian tarvitse peitellä väljillä vaatteilla lantiotasi tai piilottaa istuessa ”lössähtävää” vatsaasi käsillä ja ihon epäkohtia voiteilla, koska menet joka päivä kohti tavoitettasi.

Katso täältä, mitä voi saavuttaa 8 viikossa!

Ylimääräinen rasva sulaa nimittäin joka ikinen tunti tasaista vauhtia oikean ravinnon myötä ja henkinen olosi kohenee siinä samalla!

TÄSTÄ MUKAAN!

Kenelle Alku sopii?

Alku sopii kaikille, koska voit muokata valmennuksen oman rytmisi, elämäsi, töittesi ja mieliruokiesi mukaan.

Lisäksi Alku sopii sinulle, jos:

• Olet kyllästynyt jatkuvaan dieettikierteeseen ja arvostat enemmän pysyviä tuloksia kropassasi ja hyvinvoinnissasi. Alku perustuu juuri tuolle periaatteelle!

 Kärsit (ja haluat myös eroon) lihottavasta ”jääkaappisyömisestä” ja yllättävistä suolan-, rasvan- ja makeanhimoista

 Haluat syödä rennosti mieleisiäsi ruokia ilman kalorien laskemista ja pelkoa painonnoususta niin valmennuksen aikana kuin sen jälkeen

 Olet kiinnostunut parantamaan yleistä terveyttäsi ruokavalion avulla (asiakaspalautteiden mukaan ruokavalio on tepsinyt monella tehokkaasti kolesteroliin ja verenpaineeseen)

 Tahdot suoriutua tehokkaammin töissä paremman jaksamisen takia

 Tunnet itsesi töiden jälkeen väsyneeksi etkä jaksa harrastaa, vaikka ehkä haluaisitkin

• 1- ja 2-tyypin diabeetikot pystyvät ennustamaan verensokerinsa muutokset paremmin hyvällä ateriarytmillä (samoilla periaatteilla syövä D1-tuttuni on saavuttanut B-HbA1c 5.5%)

Osallistujat ovat laidasta laitaan: 8-16 työläisistä aina 3-vuorotyöläisiin, joten yövuorot eivät ole mikään ongelma!

Alku sopii myös raskauden jälkeen äitiyslomalla oleville äideille ja miksei isyyslomalla oleville isille.

Valmennuksessa on huomioitu seuraavat muuttuvat tekijät, joiden mukaan valmennusta yksilöidään:

 onko pudotettavaa painoa yli vai alle 15 kg?

 liikutko / treenaatko paljon?

 onko sinulla ongelmia kilpirauhasen kanssa? Tämäkin on huomioitu.

 naisille ja miehille on oma ohjeistuksensa

• vegaaniset, gluteenittomat ja maidottomat ruokavaliot on huomioitu

Miten Alku oikein toimii?

Alku-ruokavalio toimii nopeasti, eli voit saada tuntuvia muutoksia vartalossasi ja olossasi jo viikossa! Muutoin meillä edetään rauhallisesti, turhia häsläämättä – ja siksi keskitymme vahvasti ruokavalioon – mutta myös elämäntapamuutoksen haasteisiin! Suosittelen liikkumista kaikille, mutta painonpudotuksessa syöminen ratkaisee. Laihdut siis myös ilman liikuntaa.

Nyrkkisääntönä meillä on “syö ja odota”, joka kyllä toimii! Opit hyvän ja toimivan mallin syömiseen, jonka myötä voit laihtua, sekä saada näkyviä ja tuntuvia muutoksia vartalossasi nopeastikin.

Pelkkä laihduttaminen ei toimi, vaan tarvitaan tapojen muuttamista:

”Olen nyt 46-vuotiaana jojo-laihduttanut elämästäni 26 vuoden aikana yli -200 kg eri valmennusten avulla 90-luvulta lähtien ja silti olen loppujen lopuksi vain lihonnut. Alku on ensimmäinen valmennus, jossa kilot eivät ole tulleet takaisin, koska tämä ei ole mikään kuuri, vaan normaali tapa olla ja elää.

Parasta on juuri valmennuksen helppous, rentous ja säännöttömyys. Ei ole kieltolistoja, saa syödä mitä haluaa eikä tarvitse syödä eri ruokia kuin muu perhe, vaan syömme kaikki samaa ruokaa!

Kiloja on lähtenyt -12 kg ja oloni on virkeämpi kuin koskaan. Tämä on alku, joka ei lopu koskaan <3”

– Harriet, -12 kg muutamassa kuukaudessa.

Jos jatkat samoja ruokailutottumuksia kuin nyt, niin missä tilanteessa olet vuoden päästä? Entä 10 vuoden päästä?

Kukaan meistä ei ole lihonnut kertaheitolla 10 – 30 kg tai tullut kroonisesti väsyneeksi yhden yön jälkeen. Se tapahtuu pitkällä aikavälillä:

Sinullekin on todennäköisesti kertynyt painoa 2 – 5 kg/vuosi, mikä ei kuulosta vuoden aikana ihan hirveän pahalta. Mutta kun aikaa kuluu 5 vuotta, niin painoa onkin kertynyt 10 – 25 kg, ja se on jo paljon… Kilot tulevat salakavalasti huonojen ja pinttyneiden tapojen kautta, joten vika ei ole sinussa, vaan tavoissasi. Näitä huonoja tapoja käytämme hyväksi valmennuksessa!

Harmillinen fakta on, että jos et muuta puutteellisia ruokailutapojasi, niin tulet lihoamaan myös jatkossa vuodesta toiseen…

Monet herättääkin ajatus siitä, että: Mieti, millaisessa kunnossa haluat olla 70-vuotiaana. Entä oletko nykyisillä tavoillasi 70-vuotiaana siinä kunnossa, jossa haluat olla? Lähtemällä Alkuun – todennäköisesti olet 🙂

Valmennuksen salaisuus: muutat yhden huonon tavan hyväksi, niin alat laihtua. Etkö pystykin muuttamaan vain yhden huonon tavan hyväksi, jos palkintona on takuuvarma pääsy haluamaasi vartaloon?

Tuo yksi tapa on syödä puhdasta ja oikeanlaista ravintoa. Kun syöt valmennuksen periaatteiden (huom. ei sääntöjen, vaan periaatteiden) mukaan, niin saat riittävän määrän oikeita ja monipuolisia ravinteita. Voit soveltaa ruokavalion täysin omien mieltymystesi ja elämäntilanteen mukaan.

TÄSTÄ MUKAAN!

Katso ja kuuntele tästä, miten valmennuksessa edetään. 🙂

Runsaan ja puhtaan ruokavalion avulla:

  • Laihdut keskimäärin n. 0,5 – 3 kg viikossa (riippuen täysin lähtöpainosta ja tavoitteestasi)
  • Huomaat, miten kehosi ja olosi virkistyy, jolloin vireystasosi nousee
  • Kasvojen pöhötys ja mahdollinen punoitus laskevat, koska keho ei kerää itseensä turhaa nestettä ja rasvaa – kasvojesi omat muodot nousevat siis uudella tapaa esiin
  • Vatsasi turvotus ja kipeys häviävät, koska ruoansulatuksesi toimii oikein. Samalla myös suolistosi toimii paremmin.
  • Nukut sikeämmin, saat nopeammin unta ja olet energisempi, mikä heijastuu suoraan työssäjaksamiseen sekä muuhun arkeen
  • Moni on päässyt kolesterolin viitearvoihin ruokavalion avulla
  • Hormonifinnit ja ihon rasvoitus vähenevät – ihostasi tulee kuulas ja hengittävä

Sen lisäksi ravintovalmentajien neuvojen sekä kattavien materiaalien avulla:

1. Paljastamme simppelin kaavan, jolla rakennat maukkaan ja terveyttäsi edistävän aterian missä tahansa – voit unohtaa kalorien laskemisen jo nyt!

2. Opit 20 hyvää proteiinin lähdettä (myös kasvisvaihtoehtoja), joilla tunnet itsesi kylläiseksi pidempää ja pidät yllä lihastasapainoasi (lihas polttaa enemmän kaloreita kuin rasva myös levossa)

3. 10 hyvää rasvan lähdettä, joilla on positiivisia terveysvaikutuksia

4. 14 meidän mielestämme parasta hiilarilähdettä ja kuinka saat oikea-aikaisella hiilarien syömisellä tuettua stressistä ja liikunnasta palautumista, nopeutettua nukahtamistasi sekä edistettyä rasvan polttoa myös yöllä

5. Saat selkeät esimerkkipäivät aterioineen yli 15 kg ja alle 15 kg painonpudotukseen

6. Opit yhden yleisimmistä ja yllättävimmistä syistä kilpirauhasen toiminnan ongelmiin ja vältät siitä johtuvan lihomisen

7. Monen elämä pyörii töiden ja muun arjen ympärillä niin voimakkaasti, että on henkisestikin jo niin väsynyt, että haluaa vain syödä nopeasti jotain ja lösähtää sohvalla. Nyt pääset juuri tuosta noidankehästä eroon.

8. Pääset valmennuksen päätteeksi myös Alku-valmennuksen yleiseen yhteisöön, jossa on tuhansia jäseniä jakamassa vinkkejä jatkoon myös valmennuksen jälkeen. Saat siis pysyvän tuen samanhenkisten ihmisten parissa!

“Jatkuva väsymys on tiessään ja herkkäunisena en ole moneen viikkoon herännyt yöllä. Isoin onnistuminen on kuitenkin, että olen saanut pidettyä tunnesyömisen poissa.

Olen viimeisen 5 v aikana pudottanut painoa sen -70 kg ja aina ne on tulleet takaisin, välillä korkojen kera. Havahduin tähän oravanpyörään n. 2 v sitten ja siitä asti tehty töitä tunnesyömisen kuriin saamiseksi. Valtavasti se on jo helpottanut, enkä negatiivisten asioiden jälkeen ole käsi ekana sipsipussissa kiinni.”

-Heli, 7 viikkoa takana ja -8 kg

TÄSTÄ MUKAAN!

Alku Workbook ja ajatuksia herättävät luennot jokaiselle viikolle muutoksesi ja motivaatiosi tueksi

Saat tehtäväkirjan sekä miniluentoja videomuodossa, joiden avulla opit tunnistamaan arjen ja syömisen sudenkuoppia, jotka estävät sinua laihtumasta. Kirjassa on mukavia ajattelutehtäviä, joista saat apua tyypillisiin haasteisiin:

• Tapojen muuttaminen

• Eroon tunnesyömisestä

• Motivaatio ja sen ylläpitäminen

• Stressi, uni ja näiden vaikutus hyvinvointiin

• Haastavat elämäntilanteet

• Ohjeet jatkoa varten

• Aiheista tulee myös videoita ja keskustelua suljettuun ryhmään.

”Melkein 20 v tunnesyömisen jälkeen alitajunnasta aina ensimmäisenä tulee herkut mieleen, kun paha paikka iskee. Silloin on hyvä napata Alku Workbookista viikko 3 esiin ja lukea se läpi, ei ole sen jälkeen tarvinnut kauppaan lähteä kertaakaan. :)”

– Heli, 7 viikkoa takana ja -8 kg

Ihminen pärjää itsekurilla vain viikon tai kaksi, mutta sen jälkeen on löydettävä muita työkaluja.

Siksi saat onnistumesi tueksi Alku Workbookin (PDF – 21 sivua) joka on jaettu teemoittain viikko viikolta. Se sisältää mm:

• 3 helposti omaksuttavaa hyvää tapaa, jotka tukevat laihtumista, puhdistavat kehoa ja ihoa sekä antavat hyvää oloa päivittäin

• Kuinka pääset huonoista tavoista eroon, jotka estävät kilojen karisemisen lopullisesti vartalostasi

• 5 keinoa, joilla pääset eroon tunnesyömisestä ja vältät jääkaappinapostelun

• Mitkä ovat tärkeimpiä tekijöitä ylläpitämään motivaatiota elämäntapamuutoksessa?

• Yleinen luulo: Paino putoaa, kun vain syö kulutusta vähemmän, eikö totta? Väärin! Painonpudotukseen vaikuttaa moni muukin asia, jolloin kilot saattavat lähteä lihaksista ja rasva jäädä kehoon. Tästä tarkemmin Workbookissa!

• (Työ)stressi ja kehon henkinen ja fyysinen ylirasitus estävät painonpudotuksen – jos tunnistat itsesi näistä 11 oireesta, niin painonpudotus saattaa junnata siksi paikallaan.

• …Saat myös valmiit keinot, joilla pääset näistä 11 oireesta ja niiden aiheuttajista eroon! 🙂

• Kuinka selviät haastavista elämäntilanteista ja ylläpidät hyviä ruokailutottumuksia yksinkertaisilla muistisäännöillä

• Perusteelliset ohjeet, joilla saat jatkettua 8 viikon aikana oppimiasi uusia tapoja myös tulevaisuudessa!

Valmentajasi omaavat yhteensä lähes 20 vuoden kokemuksen alalta

Kukka Laakso

Olen Alku.fi-, ja Puretreeni-valmennusten perustaja, valmentaja, kuntokirjailija, kahvakuulakouluttaja sekä kolumnisti, jonka tekstejä olet voinut lukea vuosien saatossa useista liikuntalehdistä. Olen kirjoittanut kaksi kirjaa elämäntapamuutoksesta: Maanantaisoturit (2011 my.book) sekä Toimistotyöläisen kuntokirjan Nouse ylös! (Kauppakamari 2015).

Olen tehnyt töitä elämäntapamuutosten, painonhallinnan, liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuoden ajan ja auttanut tuhansia naisia saavuttamaan haaveilemansa vartalon ja terveellisemmän elämän.

Jussi Jaurola

Jussi on ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja (Trainer4you: Ravintovalmentaja, FAF Personal Trainer), joka vastaa valmennusten ravitsemusohjeista ja asiantuntemuksesta.

Jussin valmennusfilosofia pohjautuu Helsingin yliopiston ravitsemustieteiden perusteiden, Precission Nutritionin, Institute of Integrative Nutritionin, lukemattomien koulutusten ja seminaarien lisäksi tutkittuun viimeisimpään tietoon sekä asiakkaiden kokemuksiin. Jussi on tehnyt paljon valmennustyötä myös yritysten sekä urheilijoiden parissa.

Valmennuksiimme on osallistunut yli 22 000 ihmistä, joten meillä on Jussin kanssa suuri kokemus siitä, millaisilla valmennuksilla saadaan pysyviä tuloksia ja millaisilla ei.

BONUS: Tehostartti – kahden viikon valmis ateriasuunnitelma, jolla otat varaslähdön kohti tavoitteitasi! (Arvo 49€, Alku-osallistujille 0€)

Jos haluat todellisen tehostartin tulevaan muutokseen, niin voit aloittaa sen 2 viikon tehostartilla. Tehostartti on ohjatumpi aloitus Alku-valmennukselle, jotta saat viestittyä kehollesi oikein toden teolla, että ”nyt mennään” ja aineenvaihduntasi käynnistää todella tehokkaasti. Saat Tehostartin ilmaiseksi osallistuessasi Alkuun.

Tehostartti-opas sisältää nyt reseptit jokaiseen vuodenaikaan, eli ohjeet on tehty kauden kasviksista. Eli jos haluat, voit ottaa käyttöön kahden viikon valmiin ohjeen herkullisine resepteineen.

Tehostartin ruoat on valmiiksi mietitty, sisältäen ihan tavallisia ruokia, kuten jauhelihakeittoa, munakasta, smoothieita, kanapataa, lohta, keittoja… tämä on vaivaton ja tehokas tapa aloittaa Alku!

”Otettiin väliaikamitat ja painot. Miehellä lähtenyt tehostartilla todella hyvin: rinnanympärys -4cm, vyötärö -8cm ja painoa -5,5kg! Mulla vähän maltillisemmin, rinnanympärys -8cm, vyötärö -1cm ja painoa -3kg Näistä on hyvä jatkaa!” -Tarja, 2 viikossa -3 kg ja mies -5,5 kg

Pääset yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä muilta osallistujilta ja valmentajilta mitä tahansa. (Oman ravintovalmentajan arvo 239 €, Alku-osallistujille 0 €)

Aktiivisessa ja suljetussa FB-ryhmässä valmennus on hyvin yksilöllistä, ja saat paitsi valmentajien jatkuvan avun ja ammattitaidon käyttöösi, mutta myös yhteisön tuen. Meillä onnistuneen painonhallinnan salaisuus on hyvä ruoka ja ystävät!

Osallistujat jakavat täällä kokemuksiaan, ruokaohjeita, kysyvät neuvoa toisilta ja tsemppaavat muita.

Saat kolme reseptiopasta herkullisine ohjeineen (Arvo 19 €/kpl, Alku-osallistujille 0€)

Saat ihanat reseptioppaat, joissa on kymmeniä monipuolisia ohjeita keitoista, pataruoista ja salaateista lähtien aina ”sallittuun” herkutteluun. Yksi oppaista on kokonaan vegaaninen.

TÄSTÄ MUKAAN!

Alku-valmennuksen hinta:

Valmennuspakettiin kuuluu:

• Alku-Workbook

• Alku-Ruokavalio -opas

• Tehostartti – valmis 2 viikon ruokavalio JA näistä koostettu sesonkireseptiopas (eli saat oikeastaan neljä tehostarttia) (arvo 49 €)

• Kolme reseptiopasta, joista yksi on täysin vegaaninen (arvo 19 €/kpl)

• Ravintovalmentajan jatkuva tuki ja opastus (arvo 239 €)

• Yhteensä näiden hinta olisi 326 €

Paketoituna 8 viikon valmennuksen hinta on kuitenkin vain 79 €, eli ainoastaan 1,40 € päivässä!

Jätä kallis take away -kahvi joka toinen päivä ostamatta valmennuksen ajan, niin saat rahat takaisin jo siinä ja Alku-valmennuksen tavallaan ”ilmaiseksi” kaupan päälle! Kyse on vain hyvän olon ja terveyden priorisoinnista 🙂

Valmennuksen aikana opit valmistamaan ruokia, jotka kaventavat vyötäröäsi, poistavat pöhöttyneen olemuksen kasvoilta ja jotka pudottavat painoasi ilman nälkää ja liikuntaa. Eron huomaa yleensä jo viikossa!

Ja näitä ruokia voi syödä koko perhe, koska tämä ei ole mikään kana-maitorahka-kaurahiutale –kuuri, vaan normaali ja terveellinen tapa syödä, joka on tuonut merkittäviä tuloksia jo yli 22 000 valmennuksiimme osallistuneille henkilöille.

Osallistu valmennukseen – muuta vain yksi huono tapa hyväksi.

Tiedät varmaankin sanonnan, että päätöksenteon hetket muokkaavat kohtalosi. Se, mitä päätät tehdä tai päätät olla tekemättä, määrittää, mihin suuntaan oma hyvinvointisi, terveytesi ja elämäsi lähtevät kulkemaan.

Olen nyt antanut sinulle työkalut tehdä tuo päätös. Päätös tarkoittaa nimensä mukaisesti, että päätät jonkin asian, jotta uusi asia voisi alkaa. Tee päätös – eli loppu – väsymykselle, iho- ja vatsaongelmille, jatkuville näännyttäville laihdutuskuureille ja niiden jälkeisille painonnousuille lähtemällä mukaan Alku-valmennukseen.

Minä, Jussi sekä muut valmennukseen osallistujat kuljemme matkaa sinun kanssasi tukien ja auttaen sinua, koska yhdessä pääsemme kaikki parhaisiin tuloksiin.

Liity valmennusryhmään nyt hintaan 79 € (1,40 €/pvä)! Saat kaikki aiemmin mainitsemani materiaalit (ruokavaliot, tehostartin ja reseptit) heti. Materiaalien avulla pystyt aloittamaan matkasi kohti haluamaasi vartaloa ja ihanan kevyttä sekä energistä oloa vaikka jo tänään!

Liity syksyn valmennusryhmään nyt, sillä seuraava mahdollisuus on vasta vuonna 2020!

P.S. Ajattele omaa elämääsi vuoden päähän. Vuoden päästä tähän aikaan olet siinä vartalossa, jossa olet aina halunnut olla. Olet energinen ja iloinen. Ei pöhötystä, ei ruoansulatusongelmia. Tunnet itsesi itsevarmaksi ja hyvännäköiseksi. Olisitko valmis maksamaan tuosta tunteesta ja todellisuudesta 8 viikon ajan 1,40 € päivässä?

Kun lähdet mukaan nyt, niin tuo kuvitelma on todellisuutesi. Alku ei ole maitorahkan ja mehukeiton makuinen pikadieetti, vaan pysyvä muutos parempaan, jossa syöt mieleisiäsi ruokia. Samalla menet jatkuvasti kohti tavoitettasi, etkä rajoita elämääsi ruokarajoitteilla.

P.P.S. Terveys ja hyvä olo eivät ole asioita, joita kuljetetaan muoviastiassa töihin tai joita tehdään illalla töiden jälkeen klo 18-19. Terveys ja hyvä olo ovat pieniä arjen valintoja, joita teemme huomaamattamme jatkuvasti. Ja näihin pieniin ja huomaamattomiin valintoihin opit keskittymään valmennuksessa!

P.P.P.S. Jos et vielä jostain syystä ole vakuuttunut valmennuksen toimivuudesta, niin täältä löydät kuvia siitä, mitä osallistujat ovat saaneet valmennuksella aikaan.

TÄSTÄ MUKAAN!

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky Online ja -setelit. Jos haluat maksaa niillä, lue tästä maksuohjeet!