Pure Power

Rehellinen rasvanpoltto-ohjelma

Rehellinen rasvanpoltto-ohjelma


Sinulle, joka kaipaat tiukempaa kroppaa: Pure Power -ohjelman voit aloittaa koska vaan!

Osta valmennus

Pure power

Haluatko oppia rasvanpolttosysteemin, joka muuttaa vartalosi vain 10 viikossa? Jos sitoudut treenaamaan kovaa ja syömään valmiin, yksinkertaisen ruokavalio-ohjeemme mukaan, uskallamme luvata että saavutat tavoitteesi. Ohjelma on yksinkertainen, mutta ei helppo: haasta itseäsi! Saat takuuvarmasti tuntuvia ja näkyviä tuloksia.

Pure Power on fitness-urheilija Bettina Gräsbeckin suunnittelema, hiilihydraattien syklitykseen ja napakoihin, rasvanpolttoa tukeviin treeneihin perustuva valmennus. Saat rasvan palamaan viimein myös jaloista ja alavartalosta!

Pure Powerin ohjeella muutat aineenvaihduntaasi ja rasvanpoltto on myös jatkossa helpompaa. Sinun täytyy vain kerran – NYT – tehdä tämä oikein, ja myöhemmin pääset vähemmällä vaivalla. Menetelmä on tehokas mutta silti turvallinen: ruoka on tavallista ruokaa ja opit paljon uutta faktaa treenaamisesta, rasvanpoltosta ja hyvinvoinnista.

Rasvanpolton ydin on ruokavalio: Katso täältä Powerin esimerkkipäivä!

pure power

Usein kysyttyä?

 • Paljonko paino putoaa valmennuksen aikana?

  Pure Power ei perustu kehonpainon putoamiseen, vaan kehonkoostumuksen muuttamiseen. Samalla, kun poltat rasvaa, voit ylläpitää (ja ehkä jopa kehittää) lihasmassaa. Niinpä kilot eivät kerro paljoakaan: peilikuva sitäkin enemmän! Tämä jos mikä on sitä kuuluisaa kiinteytymistä.

  Osallistujilta on pudonnut painoa aina 5-15 kilon välillä. Mutta jos olet jo valmiiksi keskipainoinen, ei kilomäärässä todennäköisesti tapahdu suuriakaan muutoksia. Sen sijaan peilikuva, vartalon malli voi muuttua paljonkin!

 • Onko ohjeita vegaanille tai muihin erityisruokavalioihin?

  On, tottakai! Kaikki ruokavaliot on tehty siten, että ne sopivat myös vegaaniruokavalioon. Myös muut erityisruokavaliot on huomioitu: voit toteuttaa Puren ohjeita esim. täysin gluteenittomasti, maidottomasti ja melkeinpä minkä vaan rajoituksen tai mieltymyksen mukaan.

 • Pääsen salille 2-3 kertaa viikossa. Riittääkö?

  Nooh, enemmän on aina enemmän! Mutta, Pure Powerissa ydin on ruokavalio: vatsalihakset tehdään keittiössä. Treenin tarkoitus on muokata vartaloa ja ylläpitää lihasmassaa, mutta varsinainen rasvanpoltto tehdään ruokavalion avulla. Niinpä se on tässä pääasia!

  Saat treeniohjelmista versiot myös 2- tai 3-jakoiseen ohjelmaan. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että 3- ja 4-jakoisella kehityt varmasti, mutta 2-jakoisellakin ohjelmalla pääset eteenpäin. Tärkeintä on, että saat treenin säännöllisesti mukaan arkeen. Autamme kyllä!

 • Voiko treenit tehdä kotona?

  Ei mielellään – suosittelemme kuntosalia! Me lupaamme kehonmuokkausta ja voimaa, joten kotisalilla harvoin riittää painoja kunnon treeniä varten. Saat treeniohjelman ja hyvät tekniikkavideot tekemisen tueksi. Toki Pure Power toimii ilman salitreeniäkin, koska tässä ydin on ruokavalio. Jos haluat, voit tulla mukaan ja toteuttaa vain ruokavaliota.

 • Voiko tätä tehdä oman lajin ohessa?

  Voi. Pure Powerissa ydin on ruokavalio, ja voit ottaa sen käyttöön, vaikka et tekisikään meidän treeniohjelmaa. Meillä on ollut paljon mm. Crossfit-harrastajia. Ainoastaan kestävyysharjoitteluun Power ei sovi, siihen ruokavalion energiamäärä ei riitä.

 • Voinko maksaa liikuntaeduilla?

  Tottakai! Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky. Voit maksaa valmennuksen hinnan 129 € ko. sovelluksessa. Laita maksusta tieto, esim. kuvakaappaus, asiakaspalveluun [email protected] ja Riikka auttaa eteenpäin.

  Jos haluat maksaa osan valmennuksesta liikuntaedulla, tai lähettää seteleitä, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.

 • Onko tämä hyvä elämäntapamuutos?

  Ei ole. Pure Power on ihan rehellinen dieetti, joten jos sinulla on hankaluuksia esimerkiksi säännöllisen syömisen tai vaikkapa ruokaan suhtautumisen kanssa, emme suosittele tätä valmennusta. Pure Power sopii silloin, kun suhde ruokaan on normaali, ateriarytmi toimii ja tiedät jo, että tykkäät salitreenistä. Ehkä haluat siihen uutta twistiä?

  Elämäntapamuutokseen ja uusien syömistottumusten opetteluun esimerkiksi Puretreeni toimii paremmin. Dieetti on aina väliaikainen, eikä tätä mallia ole tarkoitus jatkaa loppuelämää.

 • Kenelle Pure Power sopii?

  Pure Power ei ole mitään rannalla juoksemista, vaan 10 viikon ohjelma, joka voi tuntua tiukaltakin. Tämä soveltuu sinulle, jos:

  – Olet motivoitunut ja uskallat sitoutua 10 viikon ajaksi
  – Olet treenannut salilla jo kenties kauankin, mutta janoat uutta tietoa ja lisää tehoja treeniin.
  – Haluat oppia ruokavaliosta uutta: meillä opit hiilihydraattisyklityksen, jonka avulla rasva palaa äärimmäisen tehokkaasti
  – Haluat lisää vaihtelua harjoitteluun
  – Tahdot lisää TUTKITTUA FAKTATIETOA
  – Haluat valmennusta, jossa voit luottaa ohjeisiin ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain TEHDÄ
  – Haluat tuloksia ilman pelkoa siitä, että pilaat tai vaarannat terveytesi (kuten kitudieetit usein tekevät)
  – Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on lähikaupasta löytyvästä ruoassa.
  – Haluat oikeasti voimakkaan ja sporttisen kropan!
  – Tahdot sitoutua (tai ainakin kokeilla!!) 10 viikon ajan tarkkaa treeni-, ja ruokavalio-ohjelmaa
  – Sinulla on terve suhtautuminen ruokaan ja syömiseen

 • Mitä 10 viikon ohjelmaan kuuluu?

  Tärkeintä on, että syöt ohjeistuksen mukaan ja teet ainakin suurimman osan treeneistä. Näistä tulee haluamasi tulokset!

  Valmennukseen kuuluu paitsi vaihtuvat treeniohjelmat ja tarkka ruokavalio (muuttuu viikoittain), myös videoita, joista saat paljon infoa ja oppia:

  – Voimavarat: uni, stressi ja palautuminen
  – Rasvanpolton fysiologia: hiilihydraattisyklityksen periaatteet
  – Motivaation ylläpito (kyllä, välillä on vaikeaa!)
  – Tulosten säilyttäminen (aika, itsereflektointi)

 • Miten se rasvanpoltto tehdään?

  Rasvanpoltto ja myös meidän menetelmämme perustuu ihan puhtaasti tylsiin tosiasioihin: ensin tarvitaan energiavaje, eli syödään vähemmän. Ruokavalio on se, millä tämä ”tehdään”, sillä liikunta ei laihduta. Ohjelmassa tehdään kuitenkin (parhaimmillaan) neljä napakkaa salitreeniä viikossa. Tämä siksi, että halutaan säilyttää lihasmassaa ja samalla myös muokata kehoa.

  Mitään taikaa tässä ei kuitenkaan ole, ikävä kyllä. 😀

  Mutta sitkeällä työllä ja ohjelmaan sitoutumisella saat pomminvarmasti tuloksia, ja näet aivan uudenlaisen peilikuvan 10 viikon jälkeen. Että ei muutakuin lähdet mukaan vaan!

Puretreeni®-valmennusten päävalmentajana toimii pitkän linjan liikunnan ammattilainen, Body Fitness -kultamitalisti Bettina Gräsbeck.

Tule mukaan ja muokkaa vartaloasi tehokkaasti!

Tule mukaan ja muokkaa vartaloasi tehokkaasti!


Pure Power on käynnissä, tule mukaan! Saat koko 10 viikon paketin ja valmentajan tuen hintaan 129 €.

Osta valmennus

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?

Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky. Voit maksaa valmennuksen hinnan 129 € ko. sovelluksessa. Laita maksusta tieto, esim. kuvakaappaus, asiakaspalveluun [email protected] ja Riikka auttaa eteenpäin. Jos haluat maksaa vain osan valmennuksesta liikuntaedulla, tai lähettää seteleitä, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.