Haluatko viedä tavoitteellisen treenisi aivan uudelle tasolle ja oppia systeemin, jolla saat kovempia tuloksia kuin koskaan ennen? 

Pure Power on 12 viikon uutuusvalmennus sinulle, joka tiedät haluavasi todellisia tuloksia ja tahdot sitoutua ohjelmaan kolmen kuukauden ajaksi. 

Pure Power alkaa 10.9! 

Hei!

Tässä Bettina Gräsbeck! Olen tähän asti vetänyt myös aloittelijoille sopivaa erittäin tehokasta Puretreeni-valmennusta, mutta nyt halusin nostaa myös verkkovalmentamisen uudelle tasolle.  

Jos olet jo kokeneempi treenaaja, mutta haluat lisää voimaa ja paremman kehonkoostumuksen – ja paljon uutta opittavaa tavoitteellisesta salitreenistä ja ruokavaliosta, tule ihmeessä kokeilemaan Pure Power -valmennusta.  

”Emme enää jaksa seurata sivusta, miten paljon aikaa ja rahaa naiset käyttävät täysin turhiin asioihin kiinteytymisen ja laihtumisen toivossa, usein jopa oman terveyden kustannuksella. Haluamme kaikkien ymmärtävän, että voima on salitreenaamisen pohja, jonka jokainen tarvitsee – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kun kehityt, myös kiinteydyt. Säännöllinen treeni vahvistaa kropan lisäksi myös mieltä. Puretreeni toimii, koska meillä syödään hyvin ja treenataan vielä paremmin. Valmentaja auttaa ja ryhmä kannustaa alusta loppuun!”

– Valmentajat Bettina Gräsbeck & Kukka Laakso

Pure Power sisältää: 

• Treeniohjelmat 12 viikon ajalle
• Voima-, ja volyymiviikot vaihtelevat ohjelmassa
• Ruokavaliot, joiden avulla voit muokata kehonkoostumusta mieleiseen suuntaan
• Yhteisön jäsenyyden, jossa valmennan video-, ja livelähetysten avulla (suljettu FB-ryhmä) 

 

TÄSTÄ MUKAAN!

Tässä kommentteja Puretreenin osallistujilta:

”Oon ollut mukana 11 eri nettivalmennuksessa ja Pure on niistä kaikista selkein niin treenien kuin ruokavalion suhteen ja tehokkain myös, koska sarjapainot pääliikkeissä on noussut tosi hyvin. Pystypunnerrus 22,5 kg —> 35 kg, etukyykky 50 kg —> 70 kg ja penkkipunnerrus 40 kg —> 55 kg.

Kyllä kelpaa hymyillä! Ollut kiva seurata kehitystä syksystä etenkin noiden painojen suhteen ja tulosta on syntynyt, kun sarjapainot kasvaa! FB-ryhmä on myös ihan huippu ja olen oppinut sieltä paljon.”

– Mirva

”Mie voin henkisesti nyt niin hyvin! Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny tän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!”

– Sanna

”Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina! <3”

– Tiia

”Valmennuksena tämä on ollut kaikkein järkevin (muutamaan muuhun olen osallistunut aiemmin) ja tästä on riisuttu kaikki turha näperrys. Ollaan keskitytty olennaiseen niin salin kuin ruokavalionkin osalta. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan todella hyvä pohja aktiiviselle ja terveelliselle elämäntavalle. Kiitos siitä! Ruokavaliokin on hyvin simppeli, sitä on helppo soveltaa omaan arkeen sopivaksi ja sitä on avattu käytännönläheisten ohjeiden avulla! Huippu valmennus!”

– Erika

Lue täältä lisää kokemuksia.

TÄSTÄ MUKAAN!

Kenelle valmennus sopii?

Pure Power soveltuu sinulle jos:

 • Olet treenannut salilla jo kenties kauankin, mutta janoat uutta tietoa ja lisää tehoja treeniin.
 • Haluat oppia ruokavaliosta uutta: meillä opit esimerkiksi hiilihydraattisyklityksen, jonka avulla rasva palaa äärimmäisen tehokkaasti
 • Haluat lisää vaihtelua harjoitteluun
 • Tahdot lisää TIETOA 
 • Haluat valmennusta, jossa voit luottaa ohjeisiin ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain TEHDÄ 
 • Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on puhtaassa lähikaupasta löytyvästä ruoassa.
 • Haluat oikeasti voimakkaan ja sporttisen kropan!
 • Pystyt ja haluat sitoutua 12 viikon ajan tarkkaan treeni-, ja ruokavalio-ohjelmaan 
 • Sinulla on terve suhtautuminen ruokaan ja syömiseen 
 • Jos haluat elämäntapamuutosta treenin kautta, niin ”tavallinen Puretreeni” on siihen todella hyvä valinta 🙂 
TÄSTÄ MUKAAN!

Puretreenin hinta:

Valmennuspakettiin kuuluu:

 • Body Fitness SM-kultamitalistin ja personal trainerin luomat tehokkaat treeniohjelmat ja videot 
 • Vaihtuvan ruokavalion: opit paitsi kehonmuokkausta tukevan ruokavalion perusteet, samalla myös hiilihydraattien merkityksen sekä niiden ”tehokkaan” syklityksen nimenomaan suorituskykyä ja rasvanpolttoa ajatellen 
 • Kysymystenne pohjalta tehtyjä videoita, joissa tuomme selkeyden tähän monimutkaiseksi muodostuneeseen ruoka- ja treenikeskusteluun
 • Personal Trainerin ja ravintovalmentajan jatkuva tuki ja opastus FB-ryhmässä. Opit mm. tekemään liikkeet paremmin, saat vinkkejä siihen, miten saat liikkeet tuntumaan oikeassa paikassa jne.

12 viikkoa, 129 €! 

Liity syksyn valmennusryhmään nyt! Yhteinen startti alkaa 10.9., mutta ohjelmat on saatavilla jo elo-syyskuun vaihteessa. 🙂 

Liity syksyn valmennusryhmään nyt, sillä seuraava on vasta vuonna 2019!

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky Online ja -setelit. Jos haluat maksaa niillä, lue tästä maksuohjeet!