Haluatko polttaa rasvaa ja tiivistää kehon olemusta, eli kiinteytyä? Nyt voit päästä nopeasti eroon lässähtäneestä ja turvonneesta olosta ja saada tilalle ryhtiä, raikkaamman fiiliksen ja kiinteämmän vartalon. 

Näiden saavuttamiseksi ei missään nimessä tarvitse jumpata koko ajan. Mieluummin vähemmän, mutta laadukkaammin. 

Myös kapeampi vyötärö, litteä vatsa ja pyöreä peppu tulevat esiin,
kunhan teet oikeita asioita. Jos olet koskaan halunnut muuttaa kroppaasi, niin tässä sinulle oikea rasvanpolton ja kiinteymisen ABC! 

Uusi Pure Light on raikas, yksinkertainen tapa saada tuloksia jo kuudessa viikossa. Mukaan pääsee 30.4. saakka! 

Hei!

Tässä Bettina Gräsbeck, Puretreenin valmentaja. 🙂 Olemme kehittäneet ihan uuden valmennuksen – kevyemmän paketin keventymiseen! Pure Light -ohjelma on tehty sinulle, joka haluat eroon turvotuksista ja lässähtäneestä olemuksesta. Saat nopeasti raikkaamman olotilan, kevyemmän ja kiinteämmän vartalon ja parhaat opit myös kropan muokkaamiseen. Haluat tuloksia, mutta et ehdi tai jaksa jumpata päivittäin. Onneksi ei tarvitsekaan!  

Puressa treenaat salilla kahdesti viikossa tehokkaasti koko kropan läpi. Saat myös raikkaan rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen soveltuvan ruokavalion, joka puree jo ensimmäisen viikon aikana! 

Jos haluat itsellesi energisen, kiinteämmän ja ryhdikkäämmän olon, niin meillä on valmis kuuden viikon ohjelma tuon saavuttamiseksi. 

Olen kokenut ja koulutettu personal trainer, urheiluhieroja sekä Body Fitness SM-voittaja, joten usko pois, tiedän kyllä millaisin keinoin tuloksia saadaan ja opetan sen sinullekin! 

Jos olet koskaan yrittänyt kiinteytyä, tuloksetta, lue tämä!

Tämä kiinteytymisjuttu on yksi niistä tuhansista myyteistä, joihin etenkin naisten on kovin helppo hurahtaa, koska naistenlehdet ja netti ovat täynnä täsmäjumppia ja “tehotreenejä” sen saavuttamiseksi. On kotitreeniä, kuminauhaa, karppausta, kookosta ja ketoosia.

Valitettavasti suuri osa niistä on huuhaata, alkaen jo siitä, että et valitettavasti voi polttaa rasvaa paikallisesti – tai ylipäätään kiinteytyä ilman, että saat lihasta ja vastaavasti rasvaa palaa pois.

Tottakai kuulostaa houkuttelevalta, että vain vartin kotijumpalla saisi näkyviä tuloksia ja vaikkapa pyöreämmän pepun. Todellisuudessa se on kuitenkin lähes mahdotonta. Kotijumppa on toki hyvää liikuntaa, mutta vartalon muokkaantumisen toivossa turhaa.   

Pure-valmennuksessa tulet oppimaan, miten voit oikeasti kiinteytyä – ja opit myös sen, miten se EI tapahdu. Et ehkä halua enää käyttää yhtään ylimääräistä aikaa ja rahaa turhaan tekemiseen, joten tule mukaan! 

Jos todella haluat näkyviä tuloksia, tarvitset kaksi asiaa: 

1. Ruokavalion, joka auttaa polttamaan rasvaa. Se ei tarkoita kikkailua tai rajoituksia, vaan sitä, että energiamäärä on oikea. Ei liian suuri, ei liian pieni, vaan sopiva. Kitukuurilla menetät vain hermot ja lihasmassaa. 

2. Painoharjoittelua kunnon vastuksilla. Tähän ei riitä muoviset käsipainot tai kuminauha, vaan riittävästi painoja (kuntosalilla). 

Pure Light -ohjelmassa koko kroppa treenataan tehokkaasti läpi kahdesti viikossa, joten näkyviä tuloksia saadaksesi, sinun ei tarvitse asua salilla (eikä varsinkaan jumpata päivittäin). Kunhan teet treenit ainakin kahdesti viikossa. 

Saat järkevän, tarkoituksenmukaisen ruokavalion ja johdonmukaisen treeniohjelman, jossa käytetään kunnon vastuksia. Pure Light -treenit voit vetää 2-4 kertaa viikossa – ohessa ehdit harrastaa muitakin lajeja. 

Ruokavalion merkitys muutoksessa on suuri, mutta tehokkailla treeneillä varmistat, että paino lähtee rasvasta eikä lihasmassasta. Hauskojen, napakoiden treenien avulla saat muotoja. 

Tietysti valehtelisin, jos väittäisin että kuudessa viikossa tapahtuu “ihmeitä” ja yhtenä aamuna vaan heräät rusketusta vaille valmiina fitness-kisoihin, mutta on ihan realistista saada näkyviä ja tuntuvia muutoksia lyhyessäkin ajassa. Luota ohjeeseen!

Näkyvien tulosten saaminen ei oikeasti ole niin vaikeaa, kuin ehkä luulet. 

Valmennuksessa kaikki turha näpertäminen on jätetty pois ja keskitymme vain siihen, mikä toimii. 

Kaikki Puretreeni®-valmennukset perustuvat siihen, mikä on toiminut kautta aikojen – oikeaan ruokavalioon ja nousujohteiseen treeniin.

Ei lisäravinteita

Ei treeniboostereita

Ei superfoodeja

Ei herkkukieltoa

Ei erikoissarjoja tai muuta hifistelyä

Ei pakollista ruokien punnitsemista

Ei myöskään kotitreenejä, vaikka niitä onkin toivottu. Tämä siksi, että me lupaamme tuloksia ja haluamme, että asiakkaat saavat tuloksia. Kotijumppa on hyvää liikuntaa, mutta jos haluat kiinteytyä ja muokata kroppaa (etkä vain hikoilla) tarvitset lihasmassaa – ja sitä kehität kuntosalilla.

Ei lillukanvarsia ja turhaa häsläämistä. 

Liian usein muutoksiin lähdetään pienistä yksityiskohdista – kuten yksittäisistä purnukoista ja rasvanpolttosiemenistä – ilman että perusta on kunnossa. Pure Lightissa opit nimenomaan nuo olennaiset asiat – eli teet vain sen, millä on merkitystä, mutta et ylimääräistä. Harvalla on mahdollisuutta tehdä “kesäkuntoprojektista” kokopäivätyötä, joten jos haluat säästää myös aikaa, niin tässä sinulle tiivis, tehokas paketti. 

Mitä paremmin ja tarkemmin noudatat ohjeita, sitä nopeammin saat tuloksia. Siitä huolimatta kakkupalan syöminen juhlissa ei tuhoa tuloksiasi, vaan tärkeintä on katsoa kokonaisuutta.

Kiinteytyminen, painonpudotus tai treenaaminen ei saa tuntua elämää rajoittavalta pakkoprojektilta, koska sitä se ei ole.

Kun opit, millaisin keinoin kroppaa muokataan tehokkaimmin, oivallat että hommahan onkin hauskaa ja ennen kaikkea YKSINKERTAISTA. Tulosten saaminen motivoi, mutta niitä voi saada vain, kun tekee oikeita asioita.

TÄSTÄ MUKAAN!

Tässä kommentteja Pure-valmennuksiin osallistuneilta:

“Tää on ollu paras valmennus mihin oon lähteny mukaan, ekaa kertaa harmittaa kun valmennus loppuu enkä laske päiviä siihen ?. Bettina on opettanut mut kyykkäämään oikein ja bodypump kyykyt on jääny historiaan. Ehkä tärkein oppi on tietty rentous, ettei kaikki mene mönkään jos syö välillä ohi ohjeiden eikä muun elämän tarvitse pysähtyä valmennuksen takia, kunhan pidetään tavoite mielessä ja tekee niitä parempia valintoja.” – Heidi 

”Oon ollut mukana 11 eri nettivalmennuksessa ja Pure on niistä kaikista selkein niin treenien kuin ruokavalion suhteen ja tehokkain myös, koska sarjapainot pääliikkeissä on noussut tosi hyvin. Pystypunnerrus 22,5 kg —> 35 kg, etukyykky 50 kg —> 70 kg ja penkkipunnerrus 40 kg —> 55 kg.

“Ihmisläheinen, elämää ymmärtävä valmennus. Määrätietoisesti, muttei kireällä pipolla ollenkaan. Suosittelen” ?? – Tiina 

“Kyllä kelpaa hymyillä! Ollut kiva seurata kehitystä syksystä etenkin noiden painojen suhteen ja tulosta on syntynyt, kun sarjapainot kasvaa! Ryhmä on myös ihan huippu ja olen oppinut sieltä paljon.” – Mirva

”Mie voin henkisesti nyt niin hyvin! Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny tän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!” – Sanna

”Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina! <3” – Tiia

”Valmennuksena tämä on ollut kaikkein järkevin (muutamaan muuhun olen osallistunut aiemmin) ja tästä on riisuttu kaikki turha näperrys. Ollaan keskitytty olennaiseen niin salin kuin ruokavalionkin osalta. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan todella hyvä pohja aktiiviselle ja terveelliselle elämäntavalle. Kiitos siitä! Ruokavaliokin on hyvin simppeli, sitä on helppo soveltaa omaan arkeen sopivaksi ja sitä on avattu käytännönläheisten ohjeiden avulla! Huippu valmennus!” – Erika

Lue täältä lisää kokemuksia.

TÄSTÄ MUKAAN!

Kenelle valmennus sopii?

Pure Light soveltuu sinulle jos:

 • Haluat keventää kroppaasi ja muokata siitä urheilullisemman ja hyvinvoivan näköisen.
 • Haluat kiinteytyä, mutta et enää jaksa jumpata koko ajan.  
 • VOIDA PAREMMIN! Eihän se riitä, että on hyvinvoivan näköinen.
 • Arvostat aikaasi sen verran, että haluat käyttää sen vain olennaiseen ja siihen, mistä on hyötyä tavoitteen saavuttamiseksi.
 • Haluat oppia, millainen ruokavalio polttaa rasvaa tehokkaasti – mutta kuitenkin siten, ettei arvokas lihasmassa katoa. 
 • Tahtoisit treenata salilla, mutta et ehdi kovin usein. Kahdesti viikossa ehdit! Tämä toimii myös loistavana alkusysäyksenä terveellisempään elämään. 
 • Haluat kaventaa vyötäröäsi ja muokata vatsastasi ”slimmimmän” ilman kitudieettejä.
 • Tahdot lisää muotoja erityisesti jalkoihin, pakaroihin, selkään ja olkapäihin ja käsivarsiin tiimalasin korostamiseksi.
 • Olet tehnyt vanhalla saliohjelmallasi jo pitkään ja kaipaat vaihtelevuutta sekä näkyvämpiä tuloksia
 • Et jaksa norkoilla salilla kerralla useita tunteja, vaan suosit tehokasta tunnin treeniä, jonka tehtyäsi tiedät tehneesi treenin, joka todellakin tuo tuloksia. 
 • Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on puhtaassa lähikaupasta löytyvästä ruoassa.
 • Haluat ehkä tehdä muutakin, kuin salitreeniä? 
 • Pure Lightissa on 2-jakoinen ohjelma, joten ehdit juosta, pyöräillä ja harrastaa muutakin. Toki VOIT tehdä ohjelmaa useamman kerran viikossa, jos haluat. 

 

”Pakko hehkuttaa tänne kun ei muuallekaan viitti, kävin vaa’alla pienen tauon jälkeen ja siellä näkyi lukemat 69kg! Viimeks painanu alle 70kg joskus 12v sit? Ja toi 69kg on ollu aina sellanen “unelmapaino”… Tässä vuosien varrella kun paino on ollut siellä 94kg asti ni tuo 69kg on tuntunut mahdottomalta saavuttaa mutta tässä sitä ollaan” -Julia

”Ihmiset kysyvät, mistä saan energiaa treenaamiseen. Todellisuus on päinvastoin se, että treenaaminen tuo minulle energiaa kaikkeen muuhun elämässäni. Olisin aivan kuollut, jos makaisin vain sohvalla. Treeni tuo minulle energian, asenteen ja itsevarmuuden pysyä sellaisena ihmisenä, joka haluan olla. En treenaa tullakseni joksikin, mitä en vielä ole, vaan ollakseni parempi versio siitä, jota jo olen.

Ihmisen kauneus syntyy juuri tuosta – itsevarmuudesta ja päättäväisyydestä olla 100% sellainen, joka hän haluaa itse olla. Tuollainen kauneus huokuu olemuksesta läpi voimakkaammin kuin mikään muu.” – Bettina Gräsbeck

TÄSTÄ MUKAAN!

Miksi Puretreeni®-valmennukset toimivat niin hyvin?

Koska valmentaja Bettina Gräsbeck tietää, mitä tekee – ja kertoo sinullekin, mitä pitää tehdä. Pure Light on uusi kevytversio Puren valmennuksista, ja toimii “kesäkunnon” saavuttamiseen varmasti.  

Treenaamalla ohjeiden mukaan saat kuudessa viikossa parempia tuloksia, kuin mitä moni saa edes vuodessa ilman järkevää saliohjelmaa ja ruokavaliota.

Kuuden intensiivisen valmennusviikon aikana opit paljon uutta harjoittelusta ja syömisestä. Motivoidut treenaamaan ja saat vartaloosi näkyviä ja tuntuvia tuloksia, vaikka kävisit salilla aktiivisesti tälläkin hetkellä. Ohjeet ovat innostavan yksinkertaiset ja ryhmän tuki ja tsemppi kulkevat mukanasi 24/7!

Miten valmennus toimii ja mitä sinä saat?

? Valmiin treeniohjelman ja selkeät opetusvideot
? Ohjelma on 2-jakoinen saliohjelma, eli kroppa treenataan läpi kahdesti viikossa. Perusvarusteltu sali riittää: tarvitaan taljat, ristikkäistaljat ja hyvä määrä vapaita painoja. 
? Raikkaan ruokavalion, jonka avulla opit koostamaan fiksun, treeniä tukevan ruokavalion jatkossakin. Kyseessä EI siis ole pelkkä kuuri, vaan ennen kaikkea opit paljon. 
? Bettinan valmennuksen ja avun suljetussa FB-yhteisössä (livelähetyksiä eri aiheista ryhmäläisten mukaan) 
? Saat myös valmiita reseptejä ja ideoita esimerkiksi raikkaiden smoothieiden ja salaattien tekemiseen. 
? Tsemppaavan ryhmän ja kavereiden tuen (meidän ryhmät ovat aina superhauskoja!) 

Treeniohjelma on 2-jakoinen saliohjelma, mutta jos (ja kun) koet sen todella kivaksi, niin voit tehdä läpi useamminkin! 

Jos jää kysyttävää tai tarvitset korvaavan liikkeen, voit aina kysyä omassa FB-ryhmässämme! Vaikka kyseessä on verkkovalmennus, et silti jää yksin. 

Saliohjelmassa keskitytään monipuolisesti koko kroppaan:

Kesäpersikat – pakarat ja reidet! 

Parhaat liikkeet pakaroiden, reisien ja pohkeiden treenaamiseen. Saat pakaroihin muotoa ja ryhtiä. 

Yläselkä ja keskivartalo 

 • HUOM! Ethän aliarvioi ylävartalon merkitystä. Et saa sitä “unelmavartaloa” keskittymällä vain ongelmakohtiin, kuten pakaroihin ja keskivartaloon tai tekemällä “täsmäjumppaa”. 

  Yläselän lihakset pitävät yläkropan ryhtiä kauniina, koska ne ”vetävät” automaattisesti lapaluita yhteen tuoden olkapäät luontaiseen asentoon taakse. Hyväkuntoinen yläselkä on täsmälääke eteenpäin kääntyneille olkapäille, pyöristyneelle yläselälle sekä niskasäryille.

 • Ryhdikkään olemuksen ja kokonaisvaltaisen voiman edellytykset

 • Vyötärösi kapenee, kun syvät vatsalihakset vahvistuvat ja saat coresi napakammaksi paketiksi.

Rinta, olkapäät ja käsivarret 

 • Treenatut olkapäät saavat vyötärösikin näyttämään kapeammalta (ja hyvännäköisten olkapäiden pitäisi olla kaikkien naisten tavoite!)
 • Treenatut rintalihakset nostavat rintojen ryhtiä
 • Muodokkaat käsivarret saavat kaikki topit ja paidat näyttämään superhyviltä. 

Saat treeniä tukevan ruokavalion, jota on helppo toteuttaa: 

Opit syömään riittävästi kulutukseen nähden, mutta kuitenkin siten, että kropassa näkyy niitä hyviä tuloksia, joita treeneissä työstetään. Erityisesti hiilihydraatit aiheuttavat tänä päivänä kovasti päänvaivaa, mutta pääset eroon myös mahdollisesta hiilarikammosta ja opit, minkä verran niitä oikeasti tarvitaan.

Ruokavalio on grammalleen tarkka, mutta ruokien punnitseminen ei ole pakollista, vaan silmämääräisyys riittää. Ruokavalio on ns. tavallinen ruokavalio ja perustuu siihen, että kaikkea voidaan syödä, eivätkä kakkupalat juhlissa kaada isoa kuvaa.

Ruokavalio mukautuu erilaisiin mieltymyksiin ja rajoituksiin, eli voit tarvittaessa helposti muokata sen itsellesi sopivaksi (esim. gluteenittomaksi ja maidottomaksi). Ohje sopii myös kasvissyöjälle.

Pääset suljettuun FB-ryhmään, jossa osallistujat ja valmentajat jakavat oppeja ja kokemuksia

TÄSTÄ MUKAAN!

Puretreenin hinta:

Valmennuspakettiin kuuluu:

 • Body Fitness SM-kultamitalistin ja personal trainerin luoma treeniohjelma
 • Raikas, keventävä ruokavalio: opit syömään treeniä ja suorituskykyä tukien – (ja hiilihydraatteja oikealla tavalla), mutta samalla myös kiinteydyt. Tulet oppimaan ravitsemuksesta paljon uutta! Ohje on sovellettavissa kasvissyöjille ja voidaan toteuttaa myös gluteenittomana ja maidottomana. 
 • Kattava videopankki, josta opit kaikki ohjelman liikkeet Bettinan opastuksella
 • Kysymystenne pohjalta tehtyjä livelähetyksiä, joissa tuomme selkeyden tähän monimutkaiseksi muodostuneeseen ruoka- ja treenikeskusteluun
 • Bettinan jatkuva tuki ja opastus FB-ryhmässä. Opit mm. tekemään liikkeet paremmin, saat vinkkejä siihen, miten saat liikkeet tuntumaan oikeassa paikassa jne. 

6 viikon valmennuspaketti maksaa ainoastaan 99 €.

Viikottaiseksi hinnaksi jää vain 16,50 €. Hintaan kuuluu sekä treeniä että laihtumista tukevan ruokavaliot,  todella tehokas treeniohjelma sekä tietysti itse valmennus! Saat paitsi tätä “kesäkuntoa”, myös loppuelämää hyödyttävää tietoa. 🙂 

Voitaisiin kai sanoa, että lopulta säästät, koska 

• Kun ruokavalio on valmiiksi suunniteltu, säästät aikaa, rahaa ja myös ruokahävikkiä. 
• Voit tulevaisuudessa jättää kalliit selluliittivoiteet ja ihmepillerit ostamatta
• Heräteherkut jäävät hyllyyn
• Saat loppuelämää ajatellen tärkeää tietoa ruokavaliosta ja tuloksellisesta treenaamisesta – taas säästät, kun et enää haksahda turhuuksiin! 

Lähde mukaan nyt!

Liity kevään valmennusryhmään nyt hintaan 99 €! Aloitamme 22.4.2019, mutta saat ohjeet käyttöösi jo 8.4. jos et malta odottaa! 

tästä mukaan! 🙂

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky Online ja -setelit. Jos haluat maksaa niillä, lue tästä maksuohjeet!

P.S. Turhan moni nainen treenaa ja jumppaa “ihan koko ajan kaikenlaista”, toivoen sitä “täydellistä vartaloa”. Valitettavasti aina tuo treeni ei ole tarkoituksenmukaista, eikä ruokavalio oikea. Voit saada haluamasi lopputuloksen paljon vähemmälläkin. Kropan muokkaaminen ja kiinteytyminen EI ole niin vaikeaa, vaikka toki kärsivällisyyttä se usein vähän vaatii. 

Yllättävää kyllä, mutta: 
Yksinkertainen on tehokasta – ja kaunista. 

Puren osallistujat tietävät: 

“Tää on ollu ihan mahtava paketti, simppeli ja tehokas! Parasta Puressa on ollut se et tää on opettanut syömään järkevästi ja tekemään parempia valintoja, ei mikään hetkellinen dieetti, vaan kyllä tästä ihan elämäntapa tuli!

Kiloja lähti noin 4, aikalailla “ihannepainossa” nyt ollaan ja ekaa kertaa koko aikuisiällä voin oikeasti sanoa et olen melko tyytyväinen kroppaani ja olo on mahtava! Kiitos tuhannesti Bettina tästä paketista, toimii! Erityisen onnellinen olen tosta takapuolen muutoksesta, se on ollut aina suurin, kirjaimellisesti, ongelmakohta ja alko usko loppua et saanko ikinä sitä muokattua, mut näköjään pikkuhiljaa sekin alkaa sulaa!” – Julia

“Pirkale sentään, kerrankin tolkun asiaa. Kaikkien elämäntapamuutosta suunnittelevien pitäis kuunnella tämä “saarna” ja sivuuttaa kaikki eri medioiden suoltama höpötys joulukiloista, kesäkunnosta ja ihmedieteistä.” – Annika

TÄSTÄ MUKAAN!