Kiinnostaako kiinteytyminen? Haluatko näyttää ryhdikkäältä, sopusuhtaiselta ja urheilulliselta ?

No, kukapa ei haluaisi? Mutta sitä et ehkä tiennyt, että nämä voi saavuttaa ilman nutturan kiristelyä ja tauotonta jumppaamista.  

Kapeampi vyötärö, litteä vatsa ja pyöreä peppu tulevat esiin,
kunhan teet oikeita asioita. Mutta tiedätkö, mitä sinun tulisi tehdä?  

Uusi Pure Light on tehokas tapa päästä ”kesäkuntoon” vain kuudessa viikossa! Aloitamme 22.4., mutta ohjeet on saatavilla jo 8.4. 

Hei!

Tässä Bettina Gräsbeck, Puretreenin valmentaja. 🙂 Olemme kehittäneet kevättä varten ihan uuden valmennuksen – asiakkaiden toiveesta vähän kevyemmän paketin. Pure Light -ohjelmassa treenaat salilla kahdesti viikossa tehokkaasti koko kropan läpi. Saat raikkaan, kevennykseen ja kiinteytymiseen soveltuvan ruokavalion.  

Jos haluat itsellesi energisen olon, kiinteytyä ja polttaa rasvaa, niin meillä on nyt valmis kuuden viikon ohjelma tuon saavuttamiseksi.

Olen kokenut ja koulutettu personal trainer, urheiluhieroja sekä Body Fitness SM-voittaja, joten usko pois, tiedän kyllä millaisin keinoin tuloksia saadaan ja opetan sen sinullekin! 

Näkyviä tuloksia saadaksesi, sinun ei tarvitse asua salilla, vaan tarvitset oikean ruokavalion ja sekä johdonmukaisen treeniohjelman. Pure Light on kevennetty versio, joten salitreenin ohella ehdit harrastaa muitakin lajeja. 

Lähde mukaan muokkaamaan kehoasi uudella treeniohjelmalla ja tehokkailla liikkeillä! Kiinteytyminen tarkoittaa sitä, että rasvaa palaa – mutta kropan muoto syntyy lihaksista ja siksi tarvitset vastusharjoittelua.

Ruokavalion merkitys muutoksessa on suuri, mutta tehokkailla treeneillä varmistat, että paino lähtee rasvasta eikä lihasmassasta. Hauskojen, napakoiden treenien avulla saat muotoja. 

Tietysti valehtelisin, jos väittäisin että kuudessa viikossa tapahtuu ”ihmeitä” ja yhtenä aamuna vaan heräät rusketusta vaille valmiina fitness-kisoihin, mutta on ihan realistista saada näkyviä ja tuntuvia muutoksia lyhyessäkin ajassa. Luota ohjeeseen!

Näkyvien tulosten saaminen ei oikeasti ole niin vaikeaa, kuin ehkä luulet. 

Valmennuksessa kaikki turha näpertäminen on jätetty pois ja keskitymme vain siihen, mikä toimii. 

Kaikki Puretreeni®-valmennukset perustuvat siihen, mikä on toiminut kautta aikojen – oikeaan ruokavalioon ja nousujohteiseen treeniin.

Ei lisäravinteita

Ei treeniboostereita

Ei superfoodeja

Ei herkkukieltoa

Ei erikoissarjoja tai muuta hifistelyä

Ei pakollista ruokien punnitsemista

Vähän sillä tavalla, että mitäpä jos vain eletään elämäämme täysillä ja treenataan sekä syödään oikein siinä samalla, eikä tuhlata rahojamme humpuukiin! Myöskään kakkupalan syöminen juhlissa ei tuhoa tuloksiasi, vaan tärkeintä on katsoa kokonaisuutta.

Tuloksia pitää tulla, mutta treenaaminen ei saa tuntua elämää rajoittavalta metallikuulalta nilkassa, koska sitä se ei ole!

TÄSTÄ MUKAAN!

Tässä kommentteja Pure-valmennuksiin osallistuneilta:

”Tää on ollu paras valmennus mihin oon lähteny mukaan, ekaa kertaa harmittaa kun valmennus loppuu enkä laske päiviä siihen 🙂. Bettina on opettanut mut kyykkäämään oikein ja bodypump kyykyt on jääny historiaan. Ehkä tärkein oppi on tietty rentous, ettei kaikki mene mönkään jos syö välillä ohi ohjeiden eikä muun elämän tarvitse pysähtyä valmennuksen takia, kunhan pidetään tavoite mielessä ja tekee niitä parempia valintoja.” – Heidi 

”Oon ollut mukana 11 eri nettivalmennuksessa ja Pure on niistä kaikista selkein niin treenien kuin ruokavalion suhteen ja tehokkain myös, koska sarjapainot pääliikkeissä on noussut tosi hyvin. Pystypunnerrus 22,5 kg —> 35 kg, etukyykky 50 kg —> 70 kg ja penkkipunnerrus 40 kg —> 55 kg.

”Ihmisläheinen, elämää ymmärtävä valmennus. Määrätietoisesti, muttei kireällä pipolla ollenkaan. Suosittelen” 👍🏻 – Tiina 

”Kyllä kelpaa hymyillä! Ollut kiva seurata kehitystä syksystä etenkin noiden painojen suhteen ja tulosta on syntynyt, kun sarjapainot kasvaa! Ryhmä on myös ihan huippu ja olen oppinut sieltä paljon.” – Mirva

”Mie voin henkisesti nyt niin hyvin! Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny tän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!” – Sanna

”Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina! <3” – Tiia

”Valmennuksena tämä on ollut kaikkein järkevin (muutamaan muuhun olen osallistunut aiemmin) ja tästä on riisuttu kaikki turha näperrys. Ollaan keskitytty olennaiseen niin salin kuin ruokavalionkin osalta. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan todella hyvä pohja aktiiviselle ja terveelliselle elämäntavalle. Kiitos siitä! Ruokavaliokin on hyvin simppeli, sitä on helppo soveltaa omaan arkeen sopivaksi ja sitä on avattu käytännönläheisten ohjeiden avulla! Huippu valmennus!” – Erika

Lue täältä lisää kokemuksia.

TÄSTÄ MUKAAN!

Kenelle valmennus sopii?

Pure Light soveltuu sinulle jos:

 • Haluat keventää kroppaasi ja muokata siitä urheilullisemman ja hyvinvoivan näköisen.
 • VOIDA PAREMMIN! Eihän se riitä, että on hyvinvoivan näköinen 😀 
 • Haluat oppia, millainen ruokavalio polttaa rasvaa tehokkaasti – mutta kuitenkin siten, ettei arvokas lihasmassa katoa. 
 • Tahtoisit treenata salilla, mutta et ehdi kovin usein. Kahdesti viikossa ehdit varmasti! Tämä toimii myös loistavana alkusysäyksenä terveellisempään elämään. 
 • Haluat kaventaa vyötäröäsi ja muokata vatsastasi ”slimmimmän” ilman kitudieettejä.
 • Tahdot lisää muotoja erityisesti jalkoihin, pakaroihin, selkään ja olkapäihin ja käsivarsiin tiimalasin korostamiseksi.
 • Olet tehnyt vanhalla saliohjelmallasi jo pitkään ja kaipaat vaihtelevuutta sekä näkyvämpiä tuloksia
 • Et jaksa norkoilla salilla kerralla useita tunteja, vaan suosit tehokasta tunnin treeniä, jonka tehtyäsi tiedät lihastesi poltteen perusteella tehneesi treenin, joka todellakin tuo tuloksia.
 • Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on puhtaassa lähikaupasta löytyvästä ruoassa.
 • Haluat ehkä tehdä muutakin, kuin salitreeniä? 
 • Pure Lightissa on 2-jakoinen ohjelma, joten ehdit juosta, pyöräillä ja harrastaa muutakin. Toki VOIT tehdä ohjelmaa useamman kerran viikossa, jos haluat. 

 

”Pakko hehkuttaa tänne kun ei muuallekaan viitti, kävin vaa’alla pienen tauon jälkeen ja siellä näkyi lukemat 69kg! Viimeks painanu alle 70kg joskus 12v sit? Ja toi 69kg on ollu aina sellanen ”unelmapaino”… Tässä vuosien varrella kun paino on ollut siellä 94kg asti ni tuo 69kg on tuntunut mahdottomalta saavuttaa mutta tässä sitä ollaan” -Julia

”Ihmiset kysyvät, mistä saan energiaa treenaamiseen. Todellisuus on päinvastoin se, että treenaaminen tuo minulle energiaa kaikkeen muuhun elämässäni. Olisin aivan kuollut, jos makaisin vain sohvalla. Treeni tuo minulle energian, asenteen ja itsevarmuuden pysyä sellaisena ihmisenä, joka haluan olla. En treenaa tullakseni joksikin, mitä en vielä ole, vaan ollakseni parempi versio siitä, jota jo olen.

Ihmisen kauneus syntyy juuri tuosta – itsevarmuudesta ja päättäväisyydestä olla 100% sellainen, joka hän haluaa itse olla. Tuollainen kauneus huokuu olemuksesta läpi voimakkaammin kuin mikään muu.” – Bettina Gräsbeck

TÄSTÄ MUKAAN!

Miksi Puretreeni®-valmennukset toimivat niin hyvin?

Koska valmentaja Bettina Gräsbeck tietää, mitä tekee – ja kertoo sinullekin, mitä pitää tehdä. Pure Light on uusi kevytversio Puren valmennuksista, ja toimii ”kesäkunnon” saavuttamiseen varmasti.  

Treenaamalla ohjeiden mukaan saat kuudessa viikossa parempia tuloksia, kuin mitä moni saa edes vuodessa ilman järkevää saliohjelmaa ja ruokavaliota.

Kuuden intensiivisen valmennusviikon aikana opit paljon uutta harjoittelusta ja syömisestä. Motivoidut treenaamaan ja saat vartaloosi näkyviä ja tuntuvia tuloksia, vaikka kävisit salilla aktiivisesti tälläkin hetkellä. Ohjeet ovat innostavan yksinkertaiset ja ryhmän tuki ja tsemppi kulkevat mukanasi 24/7!

Miten valmennus toimii ja mitä sinä saat?

🍑 Valmiin treeniohjelman ja selkeät opetusvideot
🍑 Ohjelma on 2-jakoinen saliohjelma, eli kroppa treenataan läpi kahdesti viikossa. Perusvarusteltu sali riittää: tarvitaan taljat, ristikkäistaljat ja hyvä määrä vapaita painoja. 
🍑 Raikkaan ruokavalion, jonka avulla opit koostamaan fiksun, treeniä tukevan ruokavalion jatkossakin! Kyseessä EI siis ole pelkkä kuuri, vaan ennen kaikkea opit paljon. 
🍑 Bettinan valmennuksen ja avun suljetussa FB-yhteisössä (livelähetyksiä eri aiheista ryhmäläisten mukaan) 
🍑 Saat myös valmiita reseptejä ja paljon ideoita esimerkiksi raikkaiden smoothieiden ja salaattien tekemiseen! 
🍑 Tsemppaavan ryhmän ja kavereiden tuen (meidän ryhmät ovat aina superhauskoja!) 

Treeniohjelma on 2-jakoinen saliohjelma, mutta jos (ja kun) koet sen todella kivaksi, niin voit tehdä läpi useamminkin! 

Jos jää kysyttävää tai tarvitset korvaavan liikkeen, voit aina kysyä omassa FB-ryhmässämme! Vaikka kyseessä on verkkovalmennus, et silti jää yksin. 

Saliohjelmissa keskitytään monipuolisesti koko kroppaan:

Reidet, pohkeet ja pakarat – näistä huomaa, että on treenattu!

 • Opit aktivoimaan pakarat, eikä jalkatreeni mene pelkästään etureisille jalkatreeniä tehdessäsi.

Yläselkä ja keskivartalo – ryhdikkään olemuksen ja kokonaisvaltaisen voiman edellytykset

 • Oikein treenattuna yläselän lihakset pitävät yläkropan ryhtiä kauniina, koska ne ”vetävät” automaattisesti lapaluita yhteen tuoden olkapäät luontaiseen asentoon taakse. Hyväkuntoinen yläselkä on täsmälääke eteenpäin kääntyneille olkapäille, pyöristyneelle yläselälle sekä niskasäryille.
 • Vyötärösi kapenee, kun syvät vatsalihakset vahvistuvat ja saat coresi napakammaksi paketiksi.

Rinta, olkapäät ja käsivarret – ryhtiä yläkroppaan!

 • Sopivasti treenatut olkapäät saavat vyötärösi näyttämään kapeammalta (ja hyvännäköisten olkapäiden pitäisi olla kaikkien naisten tavoite!)
 • Treenatut rintalihakset nostavat rintojen ryhtiä
 • Muodokkaat käsivarret saavat kaikki topit ja paidat näyttämään superhyviltä!

Saat yksinkertaisen ruokavalion, jota on helppo toteuttaa

Opit syömään riittävästi kulutukseen nähden, mutta kuitenkin siten, että kropassa näkyy niitä hyviä tuloksia, joita treeneissä työstetään. Erityisesti hiilihydraatit aiheuttavat tänä päivänä kovasti päänvaivaa, mutta pääset eroon myös mahdollisesta hiilarikammosta ja opit, minkä verran niitä oikeasti tarvitaan.

Ruokavalio on grammalleen tarkka, mutta ruokien punnitseminen ei ole pakollista, vaan silmämääräisyys riittää. Ruokavalio on ns. tavallinen ruokavalio ja perustuu siihen, että kaikkea voidaan syödä, eivätkä kakkupalat juhlissa kaada isoa kuvaa.

Ruokavalio mukautuu erilaisiin mieltymyksiin ja rajoituksiin, eli voit tarvittaessa helposti muokata sen itsellesi sopivaksi (esim. gluteenittomaksi ja maidottomaksi). Ohje sopii myös kasvissyöjälle.

Pääset suljettuun FB-ryhmään, jossa osallistujat ja valmentajat jakavat oppeja ja kokemuksia

Puren tehokkaat, mutta yksinkertaiset harjoitukset ja ohjelmat takaavat sen, että teet VAIN oikeita asioita – etkä mitään turhaa tai ylimääräistä. 

TÄSTÄ MUKAAN!

Puretreenin hinta:

Valmennuspakettiin kuuluu:

 • Body Fitness SM-kultamitalistin ja personal trainerin luoma treeniohjelma
 • Raikas, keventävä ruokavalio: opit syömään treeniä ja suorituskykyä tukien – (ja hiilihydraatteja oikealla tavalla), mutta samalla myös kiinteydyt. Tulet oppimaan ravitsemuksesta paljon uutta! Ohje on sovellettavissa kasvissyöjille ja voidaan toteuttaa myös gluteenittomana ja maidottomana. 
 • Kattava videopankki, josta opit kaikki ohjelman liikkeet Bettinan opastuksella
 • Kysymystenne pohjalta tehtyjä livelähetyksiä, joissa tuomme selkeyden tähän monimutkaiseksi muodostuneeseen ruoka- ja treenikeskusteluun
 • Personal Trainerin ja ravintovalmentajan jatkuva tuki ja opastus FB-ryhmässä. Opit mm. tekemään liikkeet paremmin, saat vinkkejä siihen, miten saat liikkeet tuntumaan oikeassa paikassa jne. 

6 viikon valmennuspaketti maksaa ainoastaan 99 €.

Viikottaiseksi hinnaksi jää vain 16,50 €. Tuolla hinnalla saat sekä treeniä että laihtumista tukevan ruokavaliot ja todella tehokkaan treeniohjelman. Saat paitsi tätä ”kesäkuntoa”, myös loppuelämää hyödyttävää tietoa. 

Takaan sinulle, että saat tuloksia, kun noudatat näitä ohjeita!

Lähde mukaan nyt!

Liity kevään valmennusryhmään nyt hintaan 99 €! Aloitamme 22.4.2019, mutta saat ohjeet käyttöösi jo 8.4. jos et malta odottaa! 

tästä mukaan! 🙂

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky Online ja -setelit. Jos haluat maksaa niillä, lue tästä maksuohjeet!

P.S. Turhan moni nainen treenaa ja jumppaa ”ihan koko ajan kaikenlaista”, toivoen sitä ”täydellistä vartaloa”. Valitettavasti aina tuo treeni ei ole tarkoituksenmukaista, eikä ruokavalio oikea. Voit saada haluamasi lopputuloksen paljon vähemmälläkin. Kropan muokkaaminen ja kiinteytyminen EI ole niin vaikeaa, vaikka toki kärsivällisyyttä se usein vähän vaatii. 

Yllättävää kyllä, mutta: 
Yksinkertainen on tehokasta – ja kaunista. 

Puren osallistujat tietävät: 

”Tää on ollu ihan mahtava paketti, simppeli ja tehokas! Parasta Puressa on ollut se et tää on opettanut syömään järkevästi ja tekemään parempia valintoja, ei mikään hetkellinen dieetti, vaan kyllä tästä ihan elämäntapa tuli!

Kiloja lähti noin 4, aikalailla ”ihannepainossa” nyt ollaan ja ekaa kertaa koko aikuisiällä voin oikeasti sanoa et olen melko tyytyväinen kroppaani ja olo on mahtava! Kiitos tuhannesti Bettina tästä paketista, toimii! Erityisen onnellinen olen tosta takapuolen muutoksesta, se on ollut aina suurin, kirjaimellisesti, ongelmakohta ja alko usko loppua et saanko ikinä sitä muokattua, mut näköjään pikkuhiljaa sekin alkaa sulaa!” – Julia

”Pirkale sentään, kerrankin tolkun asiaa. Kaikkien elämäntapamuutosta suunnittelevien pitäis kuunnella tämä ”saarna” ja sivuuttaa kaikki eri medioiden suoltama höpötys joulukiloista, kesäkunnosta ja ihmedieteistä.” – Annika

TÄSTÄ MUKAAN!