Kukka Laakso
Alku.fi®-valmennuksen perustaja

Kukka on Alku.fi®-ja Puretreeni® -valmennusten perustaja sekä pitkän linjan hyvinvointialan yrittäjä ja valmentaja.

Hän on myös kuntokirjailija, kahvakuulakouluttaja (ja kahvakuulaurheilun maailmanmestari vuodelta 2009), luennoitsija sekä kolumnisti, jonka tekstejä olet voinut lukea vuosien saatossa vaikkapa FIT-lehdestä, ProBodysta ja FightSportista sekä Kauneus&Terveys-lehden blogista. 

Kukka on tehnyt töitä elämäntapamuutosten, painonhallinnan, liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä hän opiskelee luontoalan ammattitutkintoa työn ohessa ja valmistuu eräoppaaksi vuoden 2020 aikana. Toimistotyöläisen kuntokirja Nouse ylös! (Kauppakamari) ilmestyi tammikuussa 2015. Hän on kirjoittanut myös elämäntapamuutoksesta kertovan Maanantaisoturit-kirjan (my.book 2011) sekä ollut mukana perustamassa Voimakatu 6 -painonnostosalia.

 

kukkalaakso.com 

Jussi Jaurola
Alku.fi®-ravintovalmentaja

Jussi on ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja (Trainer4you: Ravintovalmentaja, FAF Personal Trainer), joka vastaa valmennusten ravitsemusohjeista ja asiantuntemuksesta.

 

Jussin valmennusfilosofia pohjautuu Helsingin yliopiston ravitsemustieteiden perusteiden, Precission Nutritionin, Institute of Integrative Nutritionin, lukemattomien koulutusten ja seminaarien lisäksi tutkittuun viimeisimpään tietoon sekä asiakkaiden kokemuksiin. Jussi on tehnyt paljon valmennustyötä myös yritysten sekä urheilijoiden parissa.

Bettina Gräsbeck
Puretreeni®-valmentaja

Bettina on kahden PT-koulutuksen ja koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittanut valmentaja ja personal trainer. Lisäksi hän on voittanut Body Fitness sarjan yli 168 cm Suomen mestaruuden vuonna 2014. 

 

bettinagrasbeck.com