Kukka Laakso
Alku.fi®-valmennuksen perustaja

Pitkän linjan hyvinvointialan yrittäjä, konseptisuunnittelija ja valmentaja.

Kukka on myös kuntokirjailija, kahvakuulakouluttaja (ja kahvakuulaurheilun maailmanmestari vuodelta 2009), luennoitsija sekä kolumnisti, jonka tekstejä olet voinut lukea vuosien saatossa vaikkapa FIT-lehdestä, ProBodysta ja FightSportista sekä Kauneus&Terveys-lehden blogista. 

Kukka on tehnyt töitä elämäntapamuutosten, painonhallinnan, liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä hän opiskelee luontoalan ammattitutkintoa työn ohessa ja valmistuu eräoppaaksi vuoden 2021 aikana. Toimistotyöläisen kuntokirja Nouse ylös! (Kauppakamari) ilmestyi tammikuussa 2015. Hän on kirjoittanut myös elämäntapamuutoksesta kertovan Maanantaisoturit-kirjan (my.book 2011) sekä ollut mukana perustamassa Voimakatu 6 -painonnostosalia.

 

kukkalaakso.com 

Jussi Jaurola
Alku.fi®-ravintovalmentaja

Jussi on ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja (Trainer4you: Ravintovalmentaja, FAF Personal Trainer), joka vastaa valmennusten ravitsemusohjeista ja asiantuntemuksesta.

 

Jussin valmennusfilosofia pohjautuu Helsingin yliopiston ravitsemustieteiden perusteiden, Precission Nutritionin, Institute of Integrative Nutritionin, lukemattomien koulutusten ja seminaarien lisäksi tutkittuun viimeisimpään tietoon sekä asiakkaiden kokemuksiin. Jussi on tehnyt paljon valmennustyötä myös yritysten sekä urheilijoiden parissa.

Bettina Gräsbeck
Puretreeni®-valmentaja

Bettina on Etelä-pohjanmaalta kotoisin oleva liikunta-alan ammattilainen. Hän on koulutukseltanaan restonomi, personal trainer, koulutettu hieroja sekä seksuaalikasvattaja. 

Omaa kuntosalitaustaa minulta löytyy 10 vuoden ajalta sekä SM-kulta Body Fitneksestä vuodelta 2014. Olen avoin, iloinen, ratkaisukeskeinen ja optimistinen luonne – huumoria unohtamatta. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, lukemista sekä rakastan hyvää ruokaa. Toimin Puretreenin päävalmentajana.

 

bettinagrasbeck.com