Haluatko näyttää ryhdikkäältä, sopusuhtaiselta ja urheilulliselta samalla kehittäen voimaasi aivan uudelle tasolle?

Kapeampi vyötärö, litteä vatsa ja pyöreä peppu eivät ole niin vaikeita saavuttaa kuin ehkä luulet… 

Puressa treenaat 3-4 kertaa viikossa n. tunnin, jonka jälkeen tunnet lihastesi poltteesta ja ”pumpista” tehneesi näkyviä tuloksia tuovan treenin.
Pureen pääsee mukaan 31.1.2020 asti (seuraavan kerran vasta syksyllä)! 

Hei!

Tässä Bettina Gräsbeck! Sanon jo alkuun, että Puretreeni ei ole pepunpyörittelytreeni.

Jos haluat itsellesi energisen olon, kiinteytyä, polttaa rasvaa, lisää voimaa, sarjapainosi nousuun sekä urheilullisen ja seksikkään vartalon, jossa vaate kuin vaate näyttää pirun hyvältä, niin minulla on sinulle valmiit ohjeet tuon saavuttamiseksi.

Niiden avulla jo tuhannet muut ovat saavuttaneet nuo edellä kuvatut asiat, ja niin pystyt saavuttamaan sinäkin. Voit olla varma, että tiedän mistä puhun, koska olen kokenut ja koulutettu personal trainer, urheiluhieroja sekä Body Fitness SM-voittaja.

Näkyviä tuloksia saadaksesi, sinun ei tarvitse asua salilla, vaan tarvitset oikean ruokavalion ja sekä johdonmukaisen treeniohjelman, jolloin yhden tunnin treeni 3-4 kertaa viikossa on enemmän kuin tarpeeksi.

Saat tuloksia varmasti tekemällä vain yhden päätöksen: lähdetkö mukaan muokkaamaan kehoasi kaikista tehokkaimmilla liikkeillä ja oikeanlaisella progressiolla, vai jatkatko samaa linjaa samoilla tuloksilla, kuin aiemminkin?

“Emme enää jaksa seurata sivusta, miten paljon aikaa ja rahaa naiset käyttävät täysin turhiin asioihin kiinteytymisen ja laihtumisen toivossa, usein jopa oman terveyden kustannuksella. Haluamme kaikkien ymmärtävän, että voima on salitreenaamisen pohja, jonka jokainen tarvitsee – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kun kehityt, myös kiinteydyt. Säännöllinen treeni vahvistaa kropan lisäksi myös mieltä. Puretreeni toimii, koska meillä syödään hyvin ja treenataan vielä paremmin. Valmentaja auttaa ja ryhmä kannustaa alusta loppuun!”

– Valmentajat Bettina Gräsbeck & Kukka Laakso

Nopein tapa päästä paikasta A paikkaan B, on suora viiva.

Nopein tapa päästä nykytilasta tavoitteeseesi, on myös suora viiva.

Tuosta syystä valmennuksessa kaikki turha näpertäminen on jätetty pois ja keskitymme isoihin ja tehokkaisiin perusliikkeisiin, niiden tukiliikkeisiin ja simppeliin ruokavalioon. Juuri siksi valmennus toimii!

Isoilla perusliikkeillä kehität kroppaasi kokonaisvaltaisesti voiman ja ryhdin suhteen, kun taas tukiliikkeet tuovat viimeistelevän ”polttavan pumpin” lihakseesi lisäten sen kasvua.

Isot perusliikkeet kehittävät tehokkaasti myös keskivartalosi lihaksia.

Siksi vahvistat jokaisella treenillä huomaamattasi ulkoisten vatsalihasten lisäksi myös syviä vatsa- sekä lantionpohjan lihaksia. Niiden hyvä kunto heijastuu aika mukavalla tavalla makuuhuoneeseen molemmille osapuolille 🙂

Hyväkuntoiset syvät vatsalihakset kaventavat myös vyötäröäsi ja parantavat keskivartalon ryhtiä. Tämä tukee rankaa ja vähentää selkäoireita nyt sekä tulevaisuudessa.

Pelkkä ”vatsajumppa” keskittyy usein vain ulkoisiin vatsalihaksiin ja toisinaan se kiristää lonkankoukistajia, jotka kiristyessään vetävät mahaa eteen ja luovat ns. Aku Ankka -ryhtiä ja selkäkipuja… Siksi keskivartaloa tulee treenata monipuolisesti sisältä ja ulkoa!

Puretreeni perustuu siihen, mikä on toiminut kautta aikojen – oikeaan ruokavalioon ja nousujohteiseen treeniin.

Ei lisäravinteita

Ei treeniboostereita

Ei superfoodeja

Ei herkkukieltoa

Ei erikoissarjoja tai muuta hifistelyä

Ei pakollista ruokien punnitsemista

Mitäpä jos vain eletään elämäämme täysillä ja treenataan sekä syödään oikein siinä samalla, eikä tuhlata rahojamme humpuukiin! Myöskään kakkupalan syöminen juhlissa ei tuhoa tuloksiasi, vaan tärkeintä on katsoa kokonaisuutta.

Tuloksia pitää tulla, mutta treenaaminen ei saa tuntua elämää rajoittavalta metallikuulalta nilkassa, koska sitä se ei ole!

TÄSTÄ MUKAAN!

Tässä kommentteja osallistujilta:

”Oon ollut mukana 11 eri nettivalmennuksessa ja Pure on niistä kaikista selkein niin treenien kuin ruokavalion suhteen ja tehokkain myös, koska sarjapainot pääliikkeissä on noussut tosi hyvin. Pystypunnerrus 22,5 kg —> 35 kg, etukyykky 50 kg —> 70 kg ja penkkipunnerrus 40 kg —> 55 kg.

Kyllä kelpaa hymyillä! Ollut kiva seurata kehitystä syksystä etenkin noiden painojen suhteen ja tulosta on syntynyt, kun sarjapainot kasvaa! FB-ryhmä on myös ihan huippu ja olen oppinut sieltä paljon.”

– Mirva

”Mie voin henkisesti nyt niin hyvin! Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny tän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!”

– Sanna

”Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina! <3”

– Tiia

”Valmennuksena tämä on ollut kaikkein järkevin (muutamaan muuhun olen osallistunut aiemmin) ja tästä on riisuttu kaikki turha näperrys. Ollaan keskitytty olennaiseen niin salin kuin ruokavalionkin osalta. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan todella hyvä pohja aktiiviselle ja terveelliselle elämäntavalle. Kiitos siitä! Ruokavaliokin on hyvin simppeli, sitä on helppo soveltaa omaan arkeen sopivaksi ja sitä on avattu käytännönläheisten ohjeiden avulla! Huippu valmennus!”

– Erika

Lue täältä lisää kokemuksia.

TÄSTÄ MUKAAN!

Kenelle valmennus sopii?

Puretreeni soveltuu sinulle jos:

 • Haluat parantaa ryhtiäsi (poistat eteenpäin kääntyneet olkapäät, ”kännykkäniskan”, Aku Ankka -ryhdin jne) muokkaamalla kehostasi urheilullisemman ja hyvinvoivan näköisen.
 • Tahtoisit aloittaa salitreenaamisen, mutta et ole saanut vielä aikaiseksi (aloittaminen on kaikista vaikeinta). Tämä toimii loistavana alkusysäyksenä terveellisempään elämään!
 • Haluat kaventaa vyötäröäsi ja muokata vatsastasi ”slimmimmän” ilman kitudieettejä.
 • Tahdot lisää muotoja erityisesti jalkoihin, pakaroihin, selkään ja maltillisesti myös olkapäihin ja käsivarsiin tiimalasin korostamiseksi.
 • Olet tehnyt vanhalla saliohjelmallasi jo pitkään ja kaipaat vaihtelevuutta sekä näkyvämpiä tuloksia kropassasi sekä salipainoissa. Saliohjelmaa kannattaa nimittäin aika ajoin muuttaa, ettei keho totu siihen liikaa.
 • Et jaksa norkoilla salilla kerralla useita tunteja, vaan suosit tehokasta tunnin treeniä, jonka tehtyäsi tiedät lihastesi poltteen perusteella tehneesi treenin, joka todellakin tuo tuloksia.
 • Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on puhtaassa lähikaupasta löytyvästä ruoassa.
 • Haluat lisää voimaa ja lihaskestävyyttä salitreenaamisen ja muun urheilun tueksi.

Treenin runko on yksinkertainen ja liikkeet ovat sellaisia, että niitä tekevät aloittelijat sekä 20 vuotta salilla käyneet henkilöt.

Tuosta syystä Puretreeni soveltuu erityisen hyvin kolmentyyppisille kuntoilijoille:

1. Aloittelijat ja painonpudottajat, joilla ei ole vielä hirveästi salikokemusta

Pure toimii todellisena tehostarttina salilla käynnin aloittamiseen, koska pääset heti treenin makuun kiinni ja opit liikkeet hetkessä.

Valmennus sisältää perusteelliset videot siihen, miten mikäkin liike tehdään. Et siis näytä salilla ”tyhmältä” tekemällä liikkeet väärin (jos sitä pelkäät), vaan voit katsoa vaikka paikan päällä kännykästä videot vielä kertauksena!

Tuohon on pakko vielä kommentoida, että salilla kaikki keskittyvät itseensä, eivätkä sinuun. Aloittelijat miettivät, että katsovatkohan kokeneemmat minua, jos teen jotain ”väärin”. Kuitenkin todellisuudessa kokeneemmat miettivät, että katsovatkohan kaikki heitä, että miten isoilla painoilla he jaksavat tehdä.

”Pakko hehkuttaa tänne kun ei muuallekaan viitti, kävin vaa’alla pienen tauon jälkeen ja siellä näkyi lukemat 69kg! Viimeks painanu alle 70kg joskus 12v sit? Ja toi 69kg on ollu aina sellanen “unelmapaino”… Tässä vuosien varrella kun paino on ollut siellä 94kg asti ni tuo 69kg on tuntunut mahdottomalta saavuttaa mutta tässä sitä ollaan”

-Julia

2. Salilla 1 – 5 vuotta käyneet (miksei pidempääkin), jotka haluavat tehokkaan ja nousujohteisen saliohjelman sekä ruokavalion tuomaan johdonmukaisuutta ja uutta boostia treenaamiseen

Moni on tottunut tekemään salilla vähän ”mitä sattuu”. Toki olet ehkä jaotellut selkeästi jalkapäivät, selkäpäivät jne, mutta tulosten nousemiseen ja kehon tehokkaaseen muokkaamiseen tarvitaan oikea ruokavalio ja nousujohteinen treeniohjelma.

Pure on myös oivallinen tapa saada salilla käymisestä ja kehon kiinteytyksestä taas tapa, mikäli salilla käynti on jäänyt vähemmälle.

3. Urheilijat, jotka haluavat voimaa lajiharjoittelunsa tueksi suoriutuakseen paremmin kilpailutilanteessa (Esim. salibandy, jalkapallo jne.)

Pure tuo lisää voimaa ja lihaskestävyyttä lajiharjoittelun tueksi.

Saliohjelman voit aikatauluttaa sinulle sopivalla tavalla, joten lajiharjoitukset ja salitreeni eivät sotke toisiaan!

”Ihmiset kysyvät, mistä saan energiaa treenaamiseen. Todellisuus on päinvastoin se, että treenaaminen tuo minulle energiaa kaikkeen muuhun elämässäni. Olisin aivan kuollut, jos makaisin vain sohvalla.

Treeni tuo minulle energian, asenteen ja itsevarmuuden pysyä sellaisena ihmisenä, joka haluan olla. En treenaa tullakseni joksikin, mitä en vielä ole, vaan ollakseni parempi versio siitä, jota jo olen.

Ja ihmisen kauneus syntyy juuri tuosta – itsevarmuudesta ja päättäväisyydestä olla 100% sellainen, joka hän haluaa itse olla.

Tuollainen kauneus huokuu olemuksesta läpi voimakkaammin kuin mikään muu.”

– Bettina Gräsbeck

TÄSTÄ MUKAAN!

Miksi Puretreeni toimii niin hyvin?

Isoihin ja yksinkertaisiin perusliikkeisiin ja niiden tukiliikkeisiin keskittyessä:

 • boostaat tehokkaasti lihasten kasvua ja voiman lisääntymistä, koska kehosi saa kokonaisvaltaista ärsykettä, jota pelkät eristävät liikkeet eivät saa aikaan
 • voit muokata jatkossa vartaloasi nopeammin sieltä, missä kaipaat muokkausta, koska voiman kasvaessa voit käyttää isompia painoja ja isommat painot tarkoittavat nopeampia tuloksia 🙂
 • napakka tunnin treeni riittää, koska liikkeet ovat niin tehokkaita, että ne väsyttävät lihaksen nopeasti taaten todella kovan pumpin
 • bonuksena seksilihakset (lantionpohjan lihakset ja syvät vatsalihakset) vahvistumat treenin yhteydessä, kun kontrolloit keskivartaloasi
 • samaiset lihakset auttavat parantamaan ryhtiä – tämä saa keskivartalosi napakammaksi paketiksi tehden vyötäröstäsi kapeamman
 • kehosi luontainen rasva jakaantuu suuremmalle pinta-alalle lihastesi kasvaessa, jolloin esimerkiksi kasvaneet vatsa-, kylki- ja alaselkälihakset jakavat vatsarasvan ohuemmin laajemmalle alueelle, eikä vatsa mene samalla tapaa ”kiemuralle” istuessa
 • jos tavoitteenasi on saada rasvaa pois, niin yksinkertaiset perusliikkeet nostavat aineenvaihduntasi todella suurille kierroksille eristäviin laiteliikkeisiin verrattuna. Sen lisäksi kasvanut lihas kuluttaa aiempaa enemmän kaloreita päivän aikana myös levossa.

Treenaamalla Puretreenin ohjeiden mukaan saat muutamassa kuukaudessa parempia tuloksia, kuin mitä moni saa vuodessa ilman järkevää saliohjelmaa ja ruokavaliota.

Kahdeksan intensiivisen valmennusviikon aikana opit paljon uutta harjoittelusta ja syömisestä. Motivoidut treenaamaan ja saat vartaloosi näkyviä ja tuntuvia tuloksia, vaikka kävisit salilla aktiivisesti tälläkin hetkellä. Ohjeet ovat innostavan yksinkertaiset ja ryhmän tuki ja tsemppi kulkevat mukanasi 24/7!

Tätä saliohjelmaa ja ruokavaliota voit noudattaa vaikka seuraavat 2 vuotta!

Miten valmennus toimii ja mitä sinä saat?

Valmennus keskittyy isoihin perusliikkeisiin ja niiden tukiliikkeisiin lihaskasvun ja rasvanpolton maksimoimiseksi.

Ohjelmia on kaksi: vaativampi sekä hieman kevyempi ja yksinkertaisempi. Sinun ei tarvitse etukäteen päättää kumpaa ohjelmaa käytät, eli kun tulet mukaan, saat molemmat. Treeniohjelma on nelijakoinen saliohjelma, mutta asiakkaiden toiveesta mukana on myös 3-jakoinen ohjelma.

Kaikista liikkeistä on selkeät videot ja jos jää kysyttävää tai tarvitset korvaavan liikkeen, voit aina kysyä omassa FB-ryhmässämme!

Saliohjelmissa keskitytään monipuolisesti koko kroppaan:

Reidet, pohkeet ja pakarat – näistä huomaa, että on treenattu!

 • Opit totisesti aktivoimaan pakarat, eikä jalkatreeni mene pelkästään etureisille jalkatreeniä tehdessäsi.
 • Myös takareidet huomioidaan, jolloin jalkoihin tulee jäntevyyttä, kun jalat eivät ole ”pelkkää” etureittä.
 • Reisien tasapaino ehkäisee myös loukkaantumisia ja parantaa kiihtyvyyttä sekä voimantuottoa juostessa.

”Olen käynyt salilla muutamia vuosia ja luulin monen muun tavoin osaavani kyykätä. Kuitenkin vasta Puren avulla opin, miten oikeasti KYYKÄTÄÄN teknisesti niin, että seuraavana päivänä tietää vähän liiankin hyvin että perille meni :D”

– Minna

Yläselkä ja keskivartalo – ryhdikkään olemuksen ja kokonaisvaltaisen voiman edellytykset

 • Oikein treenattuna yläselän lihakset pitävät yläkropan ryhtiä kauniina, koska ne ”vetävät” automaattisesti lapaluita yhteen tuoden olkapäät luontaiseen asentoon taakse. Kokeile osoittaa lapaluillasi häntäluuhusi, niin huomaat, mitä tarkoitan! Hyväkuntoinen yläselkä on täsmälääke eteenpäin kääntyneille olkapäille, pyöristyneelle yläselälle sekä niskasäryille.
 • Vyötärösi kapenee, kun syvät vatsalihakset vahvistuvat ja saat coresi napakammaksi paketiksi. 
 • Lantionpohjan lihaksesi vahvistuvat, mitä sinä et (eikä hän) voi olla huomaamatta makuuhuoneen puolella.
 • Vahva core on koko urheilullisen olemuksen ja voimantuoton ydin, ja sitä treenataan epäsuorasti isoilla perusliikkeillä joka kerta sekä muutaman kerran viikossa kohdistetulla vatsatreenillä.

Rinta, olkapäät ja käsivarret – ryhtiä yläkroppaan!

 • Sopivasti treenatut olkapäät saavat vyötärösi näyttämään kapeammalta (ja hyvännäköisten olkapäiden pitäisi olla kaikkien naisten tavoite!)
 • Treenatut rintalihakset nostavat rintojen ryhtiä
 • Muodokkaat käsivarret saavat kaikki topit ja paidat näyttämään superhyviltä!

Saat yksinkertaisen ruokavalion, jota on helppo toteuttaa

Opit syömään riittävästi kulutukseen nähden, mutta kuitenkin siten, että kropassa näkyy niitä hyviä tuloksia, joita treeneissä työstetään. Erityisesti hiilihydraatit aiheuttavat tänä päivänä kovasti päänvaivaa, mutta pääset eroon myös mahdollisesta hiilarikammosta ja opit, minkä verran niitä oikeasti tarvitaan.

Ruokavalio on grammalleen tarkka, mutta ruokien punnitseminen ei ole pakollista, vaan silmämääräisyys riittää. Ruokavalio on ns. tavallinen ruokavalio ja perustuu siihen, että kaikkea voidaan syödä, eivätkä kakkupalat juhlissa kaada isoa kuvaa.

Ruokavalio mukautuu erilaisiin mieltymyksiin ja rajoituksiin, eli voit tarvittaessa helposti muokata sen itsellesi sopivaksi (esim. gluteenittomaksi ja maidottomaksi). Ohje sopii myös kasvissyöjälle.

Pääset suljettuun FB-ryhmään, jossa osallistujat ja valmentajat jakavat oppeja ja kokemuksia

Meillä on osallistujille oma, suljettu FB-ryhmä, jossa on ohjeita, videoita ja livelähetyksiä kaikista treenaamiseen ja valmennukseen liittyvistä aiheista. Saat samanhenkistä seuraa ja tsemppiä sekä valmentajien tuen. Bettina on osallistujien tukena ja apuna alusta loppuun. 🙂

Puren tehokkaat, mutta yksinkertaiset harjoitukset ja ohjelmat takaavat sen, että teet VAIN oikeita asioita – etkä mitään turhaa tai ylimääräistä. Jos haluat kuntoon kesäksi, tule mukaan! Saatat ajautua elämäsi kuntoon – loppuelämäksi! 😀

TÄSTÄ MUKAAN!

Puretreenin hinta:

Valmennuspakettiin kuuluu:

 • Body Fitness SM-kultamitalistin ja personal trainerin luomat 2 eri tehokasta treeniohjelmaa: tavallinen ja yksinkertaistetumpi – saat molemmat omaksesi! (arvo 64,90 €/kpl)
 • Vaihtuvan ruokavalion: ensin opetellaan syömään treeniä ja suorituskykyä tukien – (opit syömään hiilihydraatteja oikealla tavalla), mutta puolivälissä ruokavalio muuttuu enemmän rasvapolttoa tukevaksi ja kiinteyttäväksi. Tulet oppimaan ravitsemuksesta paljon uutta! Ohje on sovellettavissa kasvissyöjille ja voidaan toteuttaa myös gluteenittomina ja maidottomina. (arvo 29 €/kpl)
 • Kattava videopankki, josta opit kaikki liikkeet Bettinan opastuksella
 • Kysymystenne pohjalta tehtyjä videoita, joissa tuomme selkeyden tähän monimutkaiseksi muodostuneeseen ruoka- ja treenikeskusteluun
 • Personal Trainerin ja ravintovalmentajan jatkuva tuki ja opastus FB-ryhmässä. Opit mm. tekemään liikkeet paremmin, saat vinkkejä siihen, miten saat liikkeet tuntumaan oikeassa paikassa jne. (arvo 309 €)
 • Yhteensä näiden arvo on 496,8 €

8 viikon valmennuspakettina hinta on kuitenkin paljon edullisempi – ainoastaan 99 €.

Viikottaiseksi hinnaksi jää vain lounaan verran (12,50 €). Tuolla hinnalla saat sekä treeniä että laihtumista tukevat ruokavaliot ja todella tehokkaan treeniohjelman, jota voit toteuttaa helposti vaikka seuraavat 2 vuotta!

Takaan sinulle, että saat tuloksia, kun noudatat näitä ohjeita!

Kumpaan suuntaa haluat mennä:

Lukuisat muutkin naiset ovat seisoneet tuossa samassa risteyksessä, jossa sinäkin nyt seisot. Vasemmalla on sama ja vanha tie, jota olet kulkenut ja jonka päässä ovat samat vanhat tulokset, joita olet saanut tähänkin mennessä.

Oikealla puolestaan on uusi tie, jonka päässä odottavat uudet ja paremmat tulokset. Se on tie, jota pitkin tuhannet naiset ovat kulkeneet kohti tavoitteitaan ja päässeet niihin.

Älä palaa vanhaan, vaan lähde mukaan Pureen!

Lähde mukaan nyt!

Liity talven valmennusryhmään nyt hintaan 99 €! Aloitamme heti 13.1.2020. Seuraava mahdollisuus on vasta syksyllä. 

tästä mukaan! 🙂

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky Online ja -setelit. Jos haluat maksaa niillä, lue tästä maksuohjeet!

P.S. Jos olet joskus nähnyt esimerkiksi Instagramissa, kun täydellisen vartalon omaava nainen tekee kuminauhajumppaa, niin hän ei ole todellakaan saanut vartaloaan kuminauhoja venyttelemällä tai nilkkapainoja nostelemalla, vaan näillä samoilla yksinkertaisilla koko kropan liikkeillä ja oikealla ruokavaliolla, joita sinäkin tulet tässä valmennuksessa noudattamaan.

Ja todella moni treenaa jo tarpeeksi usein, että ”täydellinen” vartalo olisi mahdollinen, mutta treeni ei ole progressiivista, oikeanlaista, eikä ruokavalio oikea. Sinäkin siis pystyt siihen, koska kehonmuokkaus ja voiman kasvattaminen on yksinkertaisten asioiden toistamista oikein ja riittävän usein!

“Tää on ollu ihan mahtava paketti, simppeli ja tehokas! Parasta Puressa on ollut se et tää on opettanut syömään järkevästi ja tekemään parempia valintoja, ei mikään hetkellinen dieetti, vaan kyllä tästä ihan elämäntapa tuli!

Kiloja lähti noin 4, aikalailla “ihannepainossa” nyt ollaan ja ekaa kertaa koko aikuisiällä voin oikeasti sanoa et olen melko tyytyväinen kroppaani ja olo on mahtava! Kiitos tuhannesti Bettina tästä paketista, toimii! Erityisen onnellinen olen tosta takapuolen muutoksesta, se on ollut aina suurin, kirjaimellisesti, ongelmakohta ja alko usko loppua et saanko ikinä sitä muokattua, mut näköjään pikkuhiljaa sekin alkaa sulaa!”

– Julia

“Pirkale sentään, kerrankin tolkun asiaa. Kaikkien elämäntapamuutosta suunnittelevien pitäis kuunnella tämä “saarna” ja sivuuttaa kaikki eri medioiden suoltama höpötys joulukiloista, kesäkunnosta ja ihmedieteistä.”

– Annika

TÄSTÄ MUKAAN!