Puretreeni®

Yksinkertaisin tapa saada urheilullinen vartalo

Yksinkertaisin tapa saada urheilullinen vartalo


Opi treenaamaan kunnolla ja syömään oikein. Bettina Gräsbeckin vetämä Puretreeni®-valmennus on alkanut, liity sinäkin mukaan!

Osta valmennus

Lisää voimaa, enemmän elämää

Kun haluat innostua treenistä, kehittää voimaa ja suorituskykyä sekä parantaa kehonkoostumustasi sporttisemmaksi, on Puretreeni® valmennus juuri sinulle! Haluathan kehittää, etkä kuihduttaa.

Me rakastamme voimaa ja sitä, mitä harjoittelu tuo tullessaan: Puretreeni®-valmennuksessa saat urheilullisen vartalon, paremman ryhdin ja kohentuneen itsetunnon. Valmentajasi Bettina Gräsbeck opettaa sinulle, mikä on olennaista niin salilla kuin syömisessä. Yksinkertainen on aina kaunista – ja tehokasta.

Puretreeni®-valmennuksessa sinun ei tarvitse asua salilla, koska saat johdonmukaisen treeniohjelman ja oikeat liikkeet. Kun tiedät mitä teet, on tunnin treeni 3–4 kertaa viikossa enemmän kuin tarpeeksi. Saat tuloksia tekemällä tämän päätöksen: lähdetkö mukaan muokkaamaan kehoasi kaikista tehokkaimmilla liikkeillä ja oikeanlaisella progressiolla, vai jatkatko turhanpäiväistä säätämistä heikoilla tuloksilla?

Tällä ohjelmalla kehityt viikko viikolta: tunnet ja näet muutoksen!

• Motivaatio pysyy, kun treeneihin tulee joka viikko vähän muutoksia. Harjoitukset voi skaalata jokaiseen kuntotasoon, ja jokainen tulee saamaan tuloksia!
• Kun treenaat ohjelman mukaan, se näkyy myös ulospäin. Kun valitset tämän systemaattisen ohjelman, kroppa ei oikeastaan voi olla muuttumatta!
• Liikepankki toimii kätevästi puhelimella, joten voit tarkistaa tekniikoita vaikka salilla.

Valmennuksessa opit, mikä on järkevää, tehokasta ja oleellista. Meillä ei näperretä, ei viilata pilkkua, ei karpata, eikä mietitä lillukanvarsia. Kun saat isot linjat kuntoon ja treenaat oikeilla liikkeillä, fiksulla ohjelmalla ja syöt hyvin, alat saada tuloksia. Tämä tuntuu olotilassa ja näkyy myös peilissä!

puretreeni

Usein kysyttyä

 • Voiko tässä pudottaa painoa?

  Toki voi, mutta sehän ei ole aina paras, saati innostavin lähtökohta. Tässä valmennuksessa keskitytään ensisijaisesti treeniin ja kehittymiseen.

  Painonpudotusta tukeva ruokavalio on kuitenkin mukana ja autamme siinä!

  Saat kolme erilaista ruokavaliomallia, joista voit valita sinulle sopivan. Jos haluat pudottaa painoa, Puretreeni® toimii erinomaisena elämäntapamuutoksena: kun huomaat, että kehityt salilla, löydät treeni-innostuksen! Ja jos haluat saliharjoittelun ohella toteuttaa myös ruokavaliota, putoaa painokin. Mukana on myös kehittävä ruokavalio. Tavoitteesi ratkaisee!

 • Voiko treenit tehdä kotona?

  Ei mielellään – suosittelemme kuntosalia! Me lupaamme kehonmuokkausta ja voimaa, joten kotisalilla harvoin riittää painoja kunnon treeniä varten. Saat treeniohjelman ja hyvät tekniikkavideot tekemisen tueksi.

 • En laihduta. Onko Pure minulle sopiva?

  Ehdottomasti! Voit keskittyä aivan täysin treenaamiseen ja tekemisen iloon – mikäs sen parempaa! Treeniohjelma on nousujohteinen ja kehityt viikko viikolta. Jos painonpudotus ei ole sinun juttusi, jätä se väliin. Voit toki silti saada hyviä vinkkejä ruokavalio-ohjeista!

 • Miten valmennus käytännössä toimii?

  Saat heti tunnukset jäsensivuille. Kun valmennus alkaa, löydät kaikki treeniohjelmat, tekniikkavideot ja ruokavalio-ohjeet. Joka viikko kahdeksan viikon ajan saat valmentajaltasi uutta oppia ja inspiraatiota.

  Opit, mitä ”kiinteytyminen” oikeasti tarkoittaa. Saat hyvää infoa ravitsemuksesta, kehittävästä harjoittelusta ja motivaation ylläpitämisestä. Voit myös kysyä valmentajalta mitä vaan, ja hän on apunasi päivittäin! Vertaistukiryhmä ja 24/7 tuki toimii Facebook-ryhmässä, mutta valmennus toimii mainiosti myös ilman sitä.

 • Pääsen salille 2-3 kertaa viikossa. Riittääkö?

  Nooh, enemmän on aina enemmän! Mutta, saat Puretreenin ohjelmista versiot myös 2- tai 3-jakoiseen ohjelmaan. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että 3- ja 4-jakoisella kehityt varmasti, mutta 2-jakoisellakin ohjelmalla pääset eteenpäin. Tärkeintä on, että saat treenin säännöllisesti mukaan arkeen. Autamme kyllä!

 • Entä jos en halua voimaa, haluan kiinteytyä?

  Voi voi, vieläkö olet vanhojen myyttien vietävänä? Mitään ”kiinteytymistä” ei varsinaisesti ole olemassakaan, vaan se mitä kiinteytymisessä tapahtuu on tämä: lihasmassa kasvaa, rasvamassa vähenee.

  Siksipä Puretreeni on juuri oikea paikka kiinteytyjälle. Tarvitsee vain hyväksyä tosiasiat ja alkaa treenaamaan kunnolla! Koska kun teet salilla oikeita asioita ja syöt fiksusti, kroppa ei voi olla muuttumatta. Eikö olekin ihanan yksinkertaista?

 • Onko ohjeita vegaanille tai muihin erityisruokavalioihin?

  On, tottakai! Kaikki ruokavaliot on tehty siten, että ne sopivat myös vegaaniruokavalioon. Myös muut erityisruokavaliot on huomioitu: voit toteuttaa Puren ohjeita esim. täysin gluteenittomasti, maidottomasti ja melkeinpä minkä vaan rajoituksen tai mieltymyksen mukaan.

 • Voinko maksaa liikuntaeduilla?

  Tottakai! Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky. Voit maksaa valmennuksen hinnan 99 € ko. sovelluksessa. Laita maksusta tieto, esim. kuvakaappaus, asiakaspalveluun [email protected] ja Riikka auttaa eteenpäin.

  Jos haluat maksaa osan valmennuksesta liikuntaedulla, tai lähettää seteleitä, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.

 • Kuka voi tulla Puretreeniin?

  Puretreeni®-valmennus toimii yhtä hyvin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle.

  Sinulle, joka:

  – Haluat parantaa ryhtiäsi (poistat eteenpäin kääntyneet olkapäät, ”kännykkäniskan”, Aku Ankka -ryhdin jne) muokkaamalla kehostasi urheilullisemman ja hyvinvoivan.

  – Tahtoisit aloittaa salitreenaamisen, mutta et ole saanut vielä aikaiseksi (aloittaminen on kaikista vaikeinta). Tämä toimii loistavana alkusysäyksenä terveellisempään elämään!

  – Haluat kaventaa vyötäröäsi ja muokata vatsastasi ”slimmimmän” ilman kitudieettejä.

  – Tahdot lisää muotoja erityisesti jalkoihin, pakaroihin, selkään ja tietysti myös olkapäihin ja käsivarsiin.

  – Olet tehnyt vanhalla saliohjelmallasi jo pitkään ja kaipaat vaihtelevuutta sekä näkyvämpiä tuloksia kropassasi sekä salipainoissa.

  – Et jaksa norkoilla salilla kerralla useita tunteja, vaan suosit tehokasta tunnin treeniä, jonka tehtyäsi tiedät lihastesi poltteen perusteella tehneesi treenin, joka todellakin tuo tuloksia.

  – Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on puhtaassa lähikaupasta löytyvästä ruoassa.

  – Haluat lisää voimaa ja lihaskestävyyttä salitreenaamisen ja muun urheilun tueksi.

Mitä osallistujat sanovat?

Mie voin henkisesti nyt niin hyvin! Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, treenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaan uskonut, että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny teän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!” – Sanna

”Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina!” <3<3

”Mä oon aina vihannu salilla käymistä. En todellakaan vihaa enää. Tä on ihan mahtavaa! Kiitos Bettina!” – Helena

”Tää on ollu ihan mahtava paketti, simppeli ja tehokas! Parasta Puressa on ollut se et tää on opettanut syömään järkevästi ja tekemään parempia valintoja, ei mikään hetkellinen dieetti, vaan kyllä tästä ihan elämäntapa tuli! Kiloja lähti noin 4, aikalailla ”ihannepainossa” nyt ollaan ja ekaa kertaa koko aikuisiällä voin oikeasti sanoa et olen melko tyytyväinen kroppaani ja olo on mahtava! Kiitos tuhannesti Bettina tästä paketista, toimii! Erityisen onnellinen olen tosta takapuolen muutoksesta, se on ollut aina suurin, kirjaimellisesti, ongelmakohta ja alko usko loppua et saanko ikinä sitä muokattua, mut näköjään pikkuhiljaa sekin alkaa sulaa” – Julia

“Itse olen (kerrankin) tyytyväinen itseeni ja olen saanut ulkopuolisilta kommentteja muuttuneesta olemuksesta ? painoa lähtenyt 4 kg, olo on loistava, voimatasot nousseet, myös juokseminen kulkee entistä paremmin! Olen oppinut paljon uutta aktiiviliikkujan ruokavaliosta ja tämä valmennusaika on mennyt kuin siivillä, olen ollut virkeä ja jaksanut kaikkea hyvin. Tällä ruokavaliolla jatkan vastedeskin, niin hyvin se toimii ja sopii minulle!” – Hanna

Puretreenin päävalmentaja on pitkän linjan liikunnan ammattilainen sekä Body Fitness SM-kultamitalisti Bettina Gräsbeck.

Pomminvarma tapa päästä kuntoon

Pomminvarma tapa päästä kuntoon


Puretreeni® on käynnissä. Tee elämäsi vahvin päätös ja liity mukaan. Nyt saat koko paketin hintaan 99 €!

Osta valmennus

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?

Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky. Voit maksaa valmennuksen hinnan 99 € ko. sovelluksessa. Laita maksusta tieto, esim. kuvakaappaus, asiakaspalveluun [email protected] ja Riikka auttaa eteenpäin. Jos haluat maksaa vain osan valmennuksesta liikuntaedulla, tai lähettää seteleitä, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.