Muokkaa kroppaa vahvemmaksi ja kiinteämmäksi!

Muokkaa kroppaa vahvemmaksi ja kiinteämmäksi!

Bikinikuntoon - ja samalla elämäsi kuntoon? Ehdit hyvin saada vartaloosi muotoja ja voimaa jo kesäksi, sillä Puretreeni-valmennus alkaa taas 9.4.2018! Kahdeksan intensiivisen valmennusviikon aikana opit paljon uutta harjoittelusta ja syömisestä. Motivoidut treenaamaan ja saat vartaloosi näkyviä ja tuntuvia tuloksia. Ohjeet ovat innostavan yksinkertaiset ja ryhmän tuki ja tsemppi kulkevat mukanasi 24/7!  


"Meille on tärkeää opettaa voiman merkitys ja perusasioiden tärkeys. Emme enää jaksa seurata sivusta, miten paljon aikaa ja rahaa naiset käyttävät täysin turhiin asioihin kiinteytymisen ja laihtumisen toivossa, usein jopa oman terveyden kustannuksella. Haluamme kaikkien ymmärtävän, että voima on se mitä tarvitaan - niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kun kehityt, myös kiinteydyt. Säännöllinen treeni vahvistaa kropan lisäksi myös mieltä. Puretreeni toimii, koska meillä syödään hyvin ja treenataan vielä paremmin. Valmentaja auttaa ja ryhmä kannustaa alusta loppuun!"

Valmentajat Bettina Gräsbeck & Kukka Laakso


Puren vetäjä Bettina Gräsbeck on kokenut ja koulutettu personal trainer, urheiluhieroja sekä Body Fitness SM-voittaja. Bettinan tiukassa, mutta ymmärtäväisessä otteessa tulosta tulee varmasti, mutta silti hauskasti! Mottomme on "tosissaan, mutta ei vakavasti" ja se pätee myös kehittävään harjoitteluun. Ohjelma on selkeä, yksinkertainen ja tehokas: ja juuri siksi se toimii.

"Mie voin henkisesti nyt niin hyvin 😍 Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny teän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!" - Sanna

"Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina!" <3

"Valmennuksena tämä on ollut kaikkein järkevin (muutamaan muuhun olen osallistunut aiemmin) ja siitä on riisuttu kaikki turha näperrys. Ollaan keskitytty olennaiseen niin salin kuin ruokavalionkin osalta. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan todella hyvä pohja aktiiviselle ja terveelliselle elämäntavalle. Kiitos siitä! Ruokavaliokin on hyvin simppeli, sitä on helppo soveltaa omaan arkeen sopivaksi ja sitä on avattu käytännönläheisten ohjeiden avulla! Huippu valmennus!" - Erika

Täältä lisää kokemuksia!

Verkossa toimivan valmennuksen hinta on vain 99 € ja saat:

• Kehittävät treeniohjelmat salille

Ohjelmia on kaksi: vaativampi sekä hieman kevyempi ja yksinkertaisempi. Sinun ei tarvitse etukäteen päättää kumpaa ohjelmaa käytät, eli kun tulet mukaan, saat molemmat. Treeniohjelma on nelijakoinen saliohjelma, mutta asiakkaiden toiveesta mukana on myös 3-jakoinen ohjelma. Kaikista liikkeistä on selkeät videot ja jos jää kysyttävää tai tarvitset korvaavan liikkeen, voit aina kysyä ryhmässä!

• Yksinkertaisen ruokavalion  

Opit syömään riittävästi kulutukseen nähden, mutta kuitenkin siten, että kropassa näkyy niitä hyviä tuloksia, joita treeneissä työstetään. Erityisesti hiilihydraatit aiheuttavat tänä päivänä kovasti päänvaivaa, mutta pääset eroon myös mahdollisesta hiilarikammosta ja opit, minkä verran niitä oikeasti tarvitaan. Ruokavalio on grammalleen tarkka, mutta ruokien punnitseminen ei ole pakollista. Ruokavalio on ns. tavallinen ruokavalio ja perustuu siihen, että kaikkea voidaan syödä. Toki se mukautuu erilaisiin mieltymyksiin ja rajoituksiin, eli voit tarvittaessa helposti muokata sen itsellesi sopivaksi (esim. gluteenittomaksi ja maidottomaksi). Ohje sopii myös kasvissyöjälle.

• Yhteisön jäsenyyden

Meillä on osallistujille oma, suljettu FB-ryhmä, jossa on ohjeita, videoita ja livelähetyksiä kaikista treenaamiseen ja valmennukseen liittyvistä aiheista. Saat samanhenkistä seuraa ja tsemppiä sekä valmentajien tuen. Bettinan on osallistujien tukena ja apuna alusta loppuun. :) Tutustu valmentajiin tästä.

Puren tehokkaat, mutta yksinkertaiset harjoitukset ja ohjelmat takaavat sen, että teet VAIN oikeita asioita - etkä mitään turhaa tai ylimääräistä. Jos haluat kuntoon kesäksi, tule mukaan! Saatat ajautua elämäsi kuntoon - loppuelämäksi! :D

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky Online ja -setelit.
Jos haluat maksaa niillä, lue tästä maksuohjeet!

Aikaa uuteen Pureen

00
:
00
:
00
:
00

Varsinainen valmennus alkaa 9.4.2018, mutta voit aloittaa heti kun haluat.

Puren ryhmässä sanottua:

"Tää on ollu ihan mahtava paketti, simppeli ja tehokas! Parasta Puressa on ollut se et tää on opettanut syömään järkevästi ja tekemään parempia valintoja, ei mikään hetkellinen dieetti, vaan kyllä tästä ihan elämäntapa tuli!

Kiloja lähti noin 4, aikalailla "ihannepainossa" nyt ollaan ja ekaa kertaa koko aikuisiällä voin oikeasti sanoa et olen melko tyytyväinen kroppaani ja olo on mahtava! Kiitos tuhannesti Bettina tästä paketista, toimii! Erityisen onnellinen olen tosta takapuolen muutoksesta, se on ollut aina suurin, kirjaimellisesti, ongelmakohta ja alko usko loppua et saanko ikinä sitä muokattua, mut näköjään pikkuhiljaa sekin alkaa sulaa!"

- Julia

"Mie voin henkisesti nyt niin hyvin 😍 Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny teän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!"

- Sanna 

"Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina!" <3

"Pirkale sentään, kerrankin tolkun asiaa 👍👍 Kaikkien elämäntapamuutosta suunnittelevien pitäis kuunnella tämä "saarna" ja sivuuttaa kaikki eri medioiden suoltama höpötys joulukiloista, kesäkunnosta ja ihmedieteistä."

- Annika