Elämäsi paras treenikevät!

Puretreeni käynnistyy taas 15. tammikuuta! Tule mukaan! 

Moni haaveilee upeasta bodista, mutta usein työ sen eteen mielletään aivan turhan monimutkaiseksi. Montako kertaa olet aloittanut sekalaisen dieetin tai treeniohjelman, mutta sitten kyllästynyt jo alkumetreillä tai viimeistään muutaman kuukauden jälkeen joko siksi, että ohje on liian tiukka – tai sitten vaan hankala toteuttaa? Ehkäpä joskus?

Meillä on hyviä uutisia: voit saada tuloksia myös hyvin yksinkertaisesti! Ei ehkä helposti, koska työtä vaaditaan, mutta yksinkertaisesti. Kun tehdään oikeita asioita, hommasta tulee selkeää ja sitä kautta myös tuloksellista. Ja kyllä, vain 8 viikossa on mahdollista saada varsin näkyviä ja tuntuvia tuloksia!

Puressa valmentaa nyt Bettina Gräsbeck, tuo luja mutta ymmärtäväinen fitness-pro, jonka opeista saat aivan varmasti takataskuun sellaista tietoa, josta on hyötyä varsinaisen kahdeksan viikon Puretreenin jälkeenkin. 🙂 Jos haluat tietää, että miten sitä kroppaa oikein muokataan haluttuun suuntaan, tule ihmeessä mukaan! Opit treenaamaan ja syömään oikealla tavalla, eikä myöhemminkään tarvitse enää miettiä mitään ”kuureja” tai temppuja, kun tiedät miten homma parhaimmillaan ja järkevimmillään menee.

Puressa ei ”piiskata” ketään, mutta tulet itse oppimaan, millä tavalla tulisi treenata, jotta saisit haluamiasi tuloksia. Yleisimmät virheet ovat, että treenataan joko aivan liian kevyesti – tai sitten ihan liikaa. Opit siis tasapainoa!

Itse valmennukseen kuuluu vaihtuvat treeniohjelmat, ruokavaliot sekä tietysti Puren oman Facebook-yhteisön jäsenyys. Ryhmässä on livelähetyksiä, keskustelua ja tsemppiä koko kahden kuukauden Puren ajan. Lisäksi Bettina auttaa tarvittaessa kaikissa kysymyksissä sekä ohjelmiin että ruokavalioon liittyen. Ohjelmissa on kaksi tasoa: kokeneelle treenaajalle on oman ohjeensa ja vähemmän kokeneelle hieman simppelimpi versio. Saat molemmat kun liityt, eli voit valita omasi vasta liittymisen jälkeen.

Valmentajien tiimissä (Bettina ja Kukka) on vahva, pitkän linjan kokemus paitsi treenistä, myös elämäntapamuutoksista ja näiden haasteista. Vaikka Pure ei olekaan varsinainen ”elämäntapamuutosjuttu”, vaan ideana on nimenomaan kropan muokkaaminen ja treenissä kehittyminen, niin toki meiltä löytyy apuja monenlaisiin sudenkuoppiinkin.

Toivoisimme osallistujilta ennen kaikkea motivaatiota muutokseen ja liikkumiseen (jos tavoitteena on painonpudotus eikä niinkään treeni, niin sitten Alku – laihdutus ilman liikuntaa – voi olla parempi valinta) ja Puren ohjelmassa onkin 3-4 salitreeniä viikossa.

Valmennus on hyvin yksinkertainen ja perustuukin juuri siihen: ei mitään ylimääräisiä kikkailuja sen koommin harjoitusten kuin ruokavalionkaan kanssa. Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin Ellun kanat. 😀  Ja sillä tavalla tuloksiakin tulee!

Olemme yrittäneet tehdä kaiken mahdollisimman helpoksi ja sitä kautta myös tehokkaaksi: treenit ovat selkeitä, ruokavalio on ehkä maailman yksinkertaisin (ja silti monipuolinen!) ja runsas. Haasteeksi tuskin tulee siis nälkä, vaan pikemminkin se, että maltat ja jaksat syödä kaiken ohjeessa ehdotetun ruoan.

Lyhyestä virsi kaunis: jos haluat saada elämäsi kropan ja oppia miten sellainen ”muotoillaan”, niin tule mukaan! Puressa ei mennä epätoivo edellä ja punnita paprikoita ylähuuli viivana, vaan homma tulee olemaan myös varsin hauskaa! Koska homman tulee olla myös kivaa – ja se jos mikä on kehityksen edellytys. 🙂

Liian kuivaa, tylsää tai raskasta projektia ei kukaan jaksa muutamaa viikkoa pidempään, joten teimme tästä sellaisen, josta voi kaiken työn ohessa myös nauttia. Ja tokihan kropassa tapahtuva kehitys ja muutos on nautinnollista ja motivoivaa jo itsessään!

Bloopers from Bettina Gräsbeck on Vimeo.

Liity täältä tammikuun Pureen! Edessä on taatusti elämäsi paras kevät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *