Vahva ja kaunis vartalo Puretreenillä!

.. ja okei okei, kauneus on aina katsojan silmässä, mutta voima on mitattavissa ja sitä täältä kyllä saa! Nimittäin:

Tässä Purea jo testanneiden kuulumiset:

”Ensimmäinen kierros koko perustreeniohjelmaa tehty. Täytyy sanoa, että vaikka oon paljon ja kovaa treenannu, mut tää ohjelma vie kyllä homman taas ihan uudelle tasolle ??”

”Eka viikko takana, puntari kiitti -900 grammalla .. jouluherkkujen nesteet sulaa vaikken varsinaisesti laihduta, eikä ole siihen hirveää tarvetta (muutama ”turha” kilo saa sulaa, jos on sulaakseen), niin ihan mukavalta tuntuu silti. Etenkin kun ruokavalio sopii määrän ja yksinkertaisuutensa puolesta mulle kuin nyrkki silmään, sitä on tosi helppo noudattaa ja toteuttaa Tuskin maltan odottaa tilannetta valmennuksen lopussa ja sitten on sopivasti aurinkolomakin tiedossa Tsemppiä kaikille!”

”Siis tää on niin mahtava ohjelma. Treeni numero kolme tehty juuri ja kiitän luojaa ettei mun tarvii ajaa kotiin vaan saan istahtaa pelkääjän paikalle.. Kuten huippu-urheilijat toteaa, niin olo on väsynyt mutta niin HÄPI ?” 

Meidän idea on se, että homman tulisi olla paitsi kehittävää, myös todella hauskaa! Vähän tunnelmia löytyy Puren Instagramista ja Facebookista, käy kurkkaamassa! Ja jos on jotain kysyttävää, niin vastaa vaan tähän postiin, niin kerromme mielellämme lisää!

Kesäbodi tulee näillä eväillä:

• Treeniohjelmat – kovempi ja yksinkertaisempi (voit valita omasi sitten kun olet mukana)
• Selkeät tekniikkavideot (myös lämmittelyihin!)
• Ruokavaliot – tästä on helppo muokata juuri omanlainen ja itselle mieleinen
• Tulossa on myös kasapäin reseptejä, eli opit myös miten terveellisestä ruoasta saa oikeasti maukasta 🙂
• Ja tietysti fantastinen ryhmä, eli valmentajan tuki ja muiden osallistujien tsemppi. Tämä jos mikä motivoi!