Reipas startti motivoi jatkamaan!

Alku aina hankalaa, vai? 

Jaana:

”Nyt olisi kaksi viikkoa takana ja paino pudonnut -4.6 kg! Mahtavaa! Olo edelleenkin hyvä ja keksittiin miehen kanssa hyvä kannustin.Jokaisen pudotetun viiden kilon jälkeen palkintona leffakäynti! Yes, kohta päästään leffaan…..”

Jaana kolmen viikon jälkeen:

”Nyt kolme viikkoa alkua takana ja taas viikossa miinusta 1.7 kg ja yhteensä -5.4kg!!! Eli nyt pääsen leffaan niinkuin miehen kanssa sovittin: jokaisesta viiden kilon pudotuksesta yksi leffakäynti! Mitähän hyvää ja hauskaa se mies keksii sitten kun olen päässyt tavoitepainoon,vähän jänskättää!

Tosin siihen on matkaa ja monta leffaa tulee nähtyä,mutta ei se mitään. Olo on edelleen mahtava ja ruokavalio maistuu! Eilen tein sen herkun banaania,luomukaakaojauhetta ja kookosmaitoa blenderiin,siis banskut jäisenä ja oli tosi hyvää…täältähän mä sen ohjeen löysin! Kiitos ohjeesta,suosittelen! Ja ei kun jatketaan, tsemppiä muillekin!!! – Jaana

Pauliinan tunnelmat:

”Kolmatta viikkoa mennään ja WAU! Vaikka on ollut kaikenlaista TyHy-matkaa Tallinnaan, eläkkeellelähtöpippaloita ja muuta hässäkkää, niin peili kertoo turvotusten kadonneen!

Miinusta tietty se, että kaikki mikä siellä näkyy ylimääräisenä on sitten aitoa läskiä 😉 Housuista etsitty jo numeroa pienempi koko, rintaliivien hakaset tiukemmalla ja mikä parasta: aamulla ei enää ole sellainen jäykkä, ”hiekkaa nivelissä” -tunne. Iho on paremmassa kunnossa kuin pitkiin aikoihin. Heipat vaan hormonifinneille.

Mies pyörittelee edelleen päätään ja ihmettelee miten näillä ruokamäärillä muka ihminen voi kutistua mutta tyytyväisenä syö hänkin Alkuruokia. Saako vielä hehkuttaa? Hehkutan kuitenkin: JES! Ihan paras päätös oli hypätä mukaan!” – Pauliina

Mian rento meininki:

”Jahas! Vaikka en mitenkään orjallisesti olekaan noudattanut ja viiniäkin ajoittain nautittu, vaikuttaa siltä että parissa viikossa 3 kg on jonnekin livahtanut. Hauskaa, koska en ole ehtinyt tehdä ruokaa, olen vain valinnut saatavilla olevista ne, joita voin suht Alkun ohjeiden mukaisesti syyä. Tällainen motivaattori teille tähän aamuun! Nimim. en kieltäydy, valikoin.” – Mia

Tiina hehkuttaa!

”Upeaa! Mä odotan koska lähipiiri kyllästyy tähän mun hehkutukseen uudesta ruokavaliosta. Viikossa yli 2 kiloa kadonnut vaikka juhlissa maistoin kakkua ja muutakin tarjottavaa.” 😊 – Tiina

Ja bonuksena, joskaan ei vähäisimpänä tämä <3

”Halusin vaan tulla kertomaan, miten kiva olo on tullut, kun tietää kohtelevansa itseään hyvin. En usko, että kiloja tai senttejä on paljonkaan lähtenyt, mutta suhtautuminen omaan olemiseen on muuttunut kuin taikaiskusta myönteisemmäksi. Tällaista muutosta en osannut edes toivoa. Jes!”

Jos haluat samoja fiiliksiä ja tuloksia, hyppää mukaan tammikuun Alkuun! Saat hyvät ja kattavat oppaat sekä tietysti valmentajien tuen ryhmässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *