Muutoskuvia Puretreeni-valmennuksista

Bettina Gräsbeckin vetämät Puretreeni®-valmennukset ovat kenties jo legendaarisia, eivätkä pelkästään Bettinan persoonallisen valmennusotteen vuoksi, vaan etenkin siksi että meillä oikeasti saa myös tuloksia. Toki on sanottava, että tuloksia nyt saa teoriassa millä ohjeella tahansa 😀 – mutta on aivan eri asia, että ovatko ne pysyviä, onko opittu jotain, onko tekeminen systemaattista ja johdonmukaista? Etenkin treenaamisessa olennainen ydin on nimittäin jatkuvuus.

Tällaisin muutoksin meillä edetään! Ja otathan huomioon, että ruokavaliot ovat AINA tavallista ruokaa, ilman kikkailua tai esimerkiksi sitä, että jätettäisiin kaikki hiilihydraatit pois. Meillä ei arvosteta sitä, että pudotetaan painoa pelkästään nesteistä tai ylipäätään tehtäisiin väliaikaisia kikkailuja. Kun halutaan muuttaa kehoa, tarvitaan peruselementtejä: hyvää, tavallista ja terveellistä ruokaa. Riittävästi unta. Kehittävää, johdonmukaista harjoittelua.

Niin kehitys, kuin muutoskin, tapahtuu kuitenkin arjessa. Siellä ne “ihmeet” tehdään. Puretreeni on kehittävä, voimaan ja suorituskykyyn tähtäävä valmennus. Seuraava Pure alkaa 1.3!

Vatsalihakset tehdään keittiössä – joten ruokavaliomalleja on 3 eri vaihtoehtoa. Voit valita Performance-ohjeen ja tavoitella lihaskasvua ja kehitystä, tai ottaa “kiinteyttävän” Shape-ruokavalion. Puretreeni sopii myös muiden lajien harrastajille ravintovalmennuksena.  

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *