Muutoskuvia Puretreeni-valmennuksista

Bettina Gräsbeckin vetämät Puretreeni®-valmennukset ovat kenties jo legendaarisia, eivätkä pelkästään Bettinan persoonallisen valmennusotteen vuoksi, vaan etenkin siksi että meillä oikeasti saa myös tuloksia. Toki on sanottava, että tuloksia nyt saa millä ohjeella tahansa – mutta on aivan eri asia, että ovatko ne pysyviä, onko opittu jotain, onko tekeminen systemaattista ja johdonmukaista? Etenkin treenaamisessa olennainen ydin on nimittäin jatkuvuus.

Tällaisin muutoksin meillä edetään! Ja otathan huomioon, että ruokavaliot ovat AINA tavallista ruokaa, ilman kikkailua tai esimerkiksi sitä, että jätettäisiin kaikki hiilihydraatit pois. Meillä ei arvosta sitä, että pudotetaan painoa pelkästään nesteistä tai ylipäätään tehtäisiin väliaikaisia kikkailuja. Kun halutaan muuttaa kehoa, tarvitaan peruselementtejä: hyvää, tavallista ja terveellistä ruokaa. Riittävästi unta. Kehittävää, johdonmukaista harjoittelua.

Niin kehitys, kuin muutoskin, tapahtuu kuitenkin arjessa. Siellä ne “ihmeet” tehdään. Jos haluat näitä pieniä ihmeitä omaan uuteen vuoteesi, niin

Pure Light on 6 viikon, kohtalaisen kevyt valmennus. Mukana on hoikistava ruokavalio ja treenit, jotka voit tehdä myös kotona (Bettinan liveohjauksessa!). Light toimii myös elämäntapamuutokseen. 🙂

Pure Power on rasvanpolttoon tähtäävä, rankempi 10 viikon valmennus. Powerissa käydään salilla 4 x viikossa ja syödään tarkasti.

Puretreeni on kehittävä, voimaan ja suorituskykyyn tähtäävä valmennus. Puretreeni alkaa seuraavan kerran helmikuussa 2021.

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *