Muutoskuvia Puretreeni-valmennuksista

Bettina Gräsbeckin vetämät Puretreeni®-valmennukset ovat kenties jo legendaarisia, eivätkä pelkästään Bettinan persoonallisen valmennusotteen vuoksi, vaan etenkin siksi että meillä oikeasti saa myös tuloksia.

Toki hetkeksi tuloksia nyt saa teoriassa millä ohjeella tahansa 😀 – mutta on aivan eri asia, että ovatko ne pysyviä, onko opittu jotain, onko tekeminen systemaattista ja johdonmukaista? Etenkin treenaamisessa olennainen ydin on nimittäin jatkuvuus.

• Puren ruokavaliot ovat AINA tavallista ruokaa, ilman kikkailua tai esimerkiksi sitä, että jätettäisiin kaikki hiilihydraatit pois.
• Ei pudoteta painoa pelkästään nesteistä tai tehdä väliaikaisia kikkailuja.
• Kun halutaan muuttaa kehoa, tarvitaan peruselementtejä: hyvää, tavallista ja terveellistä ruokaa.
• Riittävästi unta. Kehittävää, johdonmukaista harjoittelua.

Niin kehitys, kuin muutoskin, tapahtuu kuitenkin loppujenlopuksi arjessa. Siinä, mitä tehdään säännöllisesti (ei vain hetken aikaa dieetillä).

    

One thought on “Muutoskuvia Puretreeni-valmennuksista

  1. Anneli Lempessalmi-Leppänen says:

    Odotan innolla toukokuun alussa alkavaa ryhmää, omatoimisesti ruokavaliolla ja liikunnalla pudottanut joulukuun lopusta tänne huhtikuun loppupuolelle 5 kg , mutta haluan saada lisää tieto/taitoa ruokavaliooni sekä tietty liikuntapuoleen ?‍♀️? Olen 55 v vuotias ja siksipä mikään ei käy enää kädenkäänteessä mutta kun olen päätöksen tehnyt muuttaa ruoka- ja liikuntatottumuksiani niin sen päätöksen myös pidän ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.