Valmentajat

 

Kukka Laakso

Kukka Laakso

Kukka Laakso

Kukka on Alku-valmennuksen perustaja, valmentaja, kuntokirjailija, kahvakuulakouluttaja sekä kolumnisti, jonka tekstejä olet voinut lukea vuosien saatossa vaikkapa FIT-lehdestä, ProBodysta ja FightSportista sekä  Kauneus&Terveys-lehden blogista.

Kukka on tehnyt töitä elämäntapamuutosten, painonhallinnan, liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuoden ajan. Toimistotyöläisen kuntokirja Nouse ylös! (Kauppakamari) ilmestyi tammikuussa 2015. Hän on kirjoittanut myös elämäntapamuutoksesta kertovan Maanantaisoturit-kirjan (my.book 2011) sekä ollut mukana perustamassa Voimakatu 6 -painonnostosalia.

Tutustu: kukkalaakso.com. Lisää valmennuksia löytyy Arenavalmennus-sivuilta.

Ota yhteyttä: kukka@alku.fi
Tekninen tuki: info@alku.fi

Jussi Jaurola


Jussi Jaurola

Jussi on ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja (Trainer4you: Ravintovalmentaja, FAF Personal Trainer), joka vastaa valmennusten ravitsemusohjeista ja asiantuntemuksesta.

Jussin valmennusfilosofia pohjautuu Helsingin yliopiston ravitsemustieteiden perusteiden, Precission Nutritionin, Institute of Integrative Nutritionin, lukemattomien koulutusten ja seminaarien lisäksi tutkittuun viimeisimpään tietoon sekä asiakkaiden kokemuksiin. Jussi on tehnyt paljon valmennustyötä myös yritysten sekä urheilijoiden parissa.

Ota yhteyttä: jussi@alku.fi