Valmennuksen voit maksaa myös näillä maksuvälineillä:

Smartum / alku.fi
ePassi
Edenred
Eazybreak
Tyky Online

Linkeistä ja käyttöpaikoista löytyy alku.fi. Voit maksaa siellä valmennuksen hinnan.
Maksun jälkeen laita viesti + tosite sähköpostilla info@alku.fi, niin saat ohjeet eteenpäin.

Jos haluat maksaa seteleillä (Smartum-, Edenred-virike-, tai Tyky), lähetä postia info@alku.fi niin saat ohjeet!
Mikäli haluat maksaa osamaksulla: eli osan liikuntaedulla ja osan verkkopankissa, veloitamme käsittelykuluna 5 €, joka lisätään valmennuksen hintaan. info@alku.fi -osoitteesta saat apua!

Hyvinvoinnin pitää taipua elämään, ei toisinpäin! 

Laihtuminen, treenaaminen, hyvinvointi ylipäätään ei saisi koskaan olla suorittamista nuttura kireällä, vaan aivan päinvastoin. Ei kai kukaan voi tehdä elämäntapamuutoksesta kokopäivätyötä – vaan se olisi saatava ujutettua osaksi kiireistäkin arkea. Tähän me tähtäämme kaikissa ohjelmissa, olipa kyse sitten painonpudotuksesta tai treenaamisesta. 

“Perustin Alku-valmennuksen, koska huomasin laihdutusohjelmien aiheuttavan ihmisille enemmän ongelmia kuin pysyviä ratkaisuja. Kyllästyin näkemään, kuinka naiset surffailevat kuurista toiseen ja laihduttavat jatkuvan epätoivon partaalla – ilman tuloksia. Halusin kehittää ohjelman, joka johtaisi parempaan itsetuntemukseen ja pysyvään painonhallintaan, eikä perustuisi rajoittamiseen, vaan päinvastoin monipuolisuuden lisääntymiseen. 

Alku toimii hyvin yksinkertaisen syyn takia: siinä tulee kylläiseksi, mutta siihen ei kyllästy. Annoskoot ovat suuria ja ruoat erittäin monipuolisia. Parasta on se, että valmennusyhteisö tempaa aina uuden osallistujan mukaansa kannustaen, ohjeistaen ja motivoiden. 

Puretreeni taas vastaa naisten iänikuiseen kysymykseen kiinteytymisestä. Pyysin valmentajaksi Bettina Gräsbeckin, koska tiesin hänen ajattelevan asioista samalla tavalla kuin minä. Aloitimme Puretreenin, koska emme halua katsoa sivusta, miten paljon aikaa ja rahaa naiset käyttävät täysin turhiin asioihin kiinteytymisen toivossa. 

Haluamme kaikkien naisten ymmärtävän, että voima on se mitä nyt tarvitaan –  niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kehittymiseen panostamalla tulee myös se kaivattu kiinteys. Kroppa muuttuu, kun tehdään oikeita asioita. Puretreeni toimii, koska meillä syödään hyvin ja treenataan vielä paremmin. 

Valmennusten ytimessä on paitsi mainiot ja toimivat ohjeistukset, ehdottomasti myös yhteisöllisyys. Ryhmien merkitystä ei voi korostaa liikaa ja siksi jokaisella valmennuksella on oma, aktiivinen yhteisönsä. 

Mitään ei tehdä nuttura kireällä, vaan tekemisen on oltava hauskaa, jotta jaksaa jatkaa myöhemminkin!” Kukka Laakso

Monday Love Oy / Kukka Laakso
Y-tunnus 2661092-3
kukkalaakso.com

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu & tekninen tuki info@alku.fi (Riikka Joona)

Valmentajien yhteystiedot

Alku.fi®-painonhallintavalmennus

Kukka Laakso, perustaja & valmentaja
kukka@alku.fi

Jussi Jaurola, ravintovalmentaja
jussi@jaurola.fi 

Puretreeni®-treenivalmennus

Kukka Laakso, perustaja
kukka@alku.fi

Bettina Gräsbeck, valmentaja 
bettina.grasbeck@gmail.com