Yksinkertaisin tapa saada kaunis, kiinteä ja sporttinen vartalo. 

Haluatko pudottaa painoa, näyttää ryhdikkäältä, saada lisää voimaa ja oppia viimein treenaamaan tehokkaasti? Tule uudistettuun valmennukseen ja saat näkyviä ja tuntuvia tuloksia. Saat kaupan päälle Pure Kotitreenipaketin! Mukaan pääsee 31.8. saakka. 


Treenaa tehokkaasti ja syö oikein: tunnet muutokset  – ja tietysti näet kehityksen myös peilikuvassa.

 • Kiinteytymistä tukeva, terveellinen ruokavalio – valitse omasi tavoitteen ja painon mukaan! 
 • Ruokavalion avulla saat näkyviä tuloksia – pelkkä treeni ei siihen riitä. 
 • Jos haluat laihtua, uudella ruokavaliolla pääset siinä hyvään alkuun. 
 • 4-jakoinen saliohjelma (voit tehdä myös 3 kertaa viikossa)
 • Kattava Puretreeni® Kotitreenipaketti kaupan päälle! 
 • Valmentaja Bettina Gräsbeckin jatkuva tuki suljetussa ryhmässä 

Kehityt viikko viikolta – tämä takaa sen, että motivaatio myös pysyy! 

Hei,

tässä valmentaja Bettina Gräsbeck! 

Jos haluat itsellesi energisen olon, kiinteytyä, polttaa rasvaa, lisää voimaa, sarjapainosi nousuun sekä urheilullisen vartalon, jossa vaate kuin vaate näyttää pirun hyvältä, niin minulla on sinulle valmiit ohjeet tuon saavuttamiseksi. 

Niiden avulla jo tuhannet muut ovat saavuttaneet nuo edellä kuvatut asiat, ja niin pystyt saavuttamaan sinäkin. 

Näkyviä tuloksia saadaksesi, sinun ei tarvitse asua salilla, eikä jumpata joka päivä kotona. Tarvitset oikean ruokavalion ja sekä johdonmukaisen treeniohjelman, jolloin tunnin treeni 3-4 kertaa viikossa on enemmän kuin tarpeeksi.

Saat tuloksia varmasti tekemällä vain yhden päätöksen: lähdetkö mukaan muokkaamaan kehoasi kaikista tehokkaimmilla liikkeillä ja oikeanlaisella progressiolla, vai jatkatko samaa linjaa samoilla tuloksilla, kuin aiemminkin?

Jos et vielä tunne minua, niin olen Bettina, koulutettu personal trainer, urheiluhieroja, seksuaalikasvattaja, Body Fitness SM-voittaja ja “fitness-ammattilainen”. Ja mikä tärkeintä, myös Koko Suomi leipoo -ohjelman viime kauden finalisti! 🙂 Ja KYLLÄ, olen aidosti kanssasi koko ajan!

“Tämä oli mulle ensimmäinen verkkovalmennus, jossa valmentaja oli oikeasti aktiivisesti mukana, vastaili kunnolla kysymyksiin ja reagoi ryhmän tarpeisiin mm. tekniikka- ja ruokaliveillä. Kiitos siitä, ja kiitos aktiivisesta tekemisen meiningistä teille kaikille.” – Maria 

Jos haluat muokata vartaloasi, vahvistua ja voida paremmin – Puretreeni on sinun juttusi! 

Olen aina ollut vahvasti sillä kannalla, että jokaisen naisen tulisi tehdä systemaattista voimaharjoittelua. Jos ja kun halutaan muokata kroppaa, tarvitaan kunnon vastuksia ja painoja. Tämä ei ole mielipide, vaan fakta! 

Olen suunnitellut ohjelman, joka on varmasti tehokkain mahdollinen tapa päästä kuntoon. 

 • Haluat parantaa ryhtiäsi (poistat eteenpäin kääntyneet olkapäät, ”kännykkäniskan”, Aku Ankka -ryhdin jne) muokkaamalla kehostasi urheilullisemman ja hyvinvoivan. 
 • Tahtoisit aloittaa salitreenaamisen, mutta et ole saanut vielä aikaiseksi (aloittaminen on kaikista vaikeinta). Tämä toimii loistavana alkusysäyksenä terveellisempään elämään!
 • Haluat kaventaa vyötäröäsi ja muokata vatsastasi ”slimmimmän” ilman kitudieettejä.
 • Tahdot lisää muotoja erityisesti jalkoihin, pakaroihin, selkään ja tietysti myös olkapäihin ja käsivarsiin.
 • Haluaisit tiimalasi-vartalon, miksei?
 • Olet tehnyt vanhalla saliohjelmallasi jo pitkään ja kaipaat vaihtelevuutta sekä näkyvämpiä tuloksia kropassasi sekä salipainoissa.
 • Et jaksa norkoilla salilla kerralla useita tunteja, vaan suosit tehokasta tunnin treeniä, jonka tehtyäsi tiedät lihastesi poltteen perusteella tehneesi treenin, joka todellakin tuo tuloksia.
 • Haluat monipuolisen – mutta samalla yksinkertaisen – ruokavalion, jossa turhat lisäravinteet on jätetty pois ja pääpaino on puhtaassa lähikaupasta löytyvästä ruoassa.
 • Haluat lisää voimaa ja lihaskestävyyttä salitreenaamisen ja muun urheilun tueksi.

Puretreeniin pääsee 31.8 saakka!  

“Pure on ehdottomasti tehokkain mahdollinen tapa päästä kuntoon. Jos joku, niin BETTINA osaa tämän homman!” 


Asiakkaat rakastavat Pure-valmennuksia! 

“- 10 kg + risat rikki ruokaohjeilla. Kiitos Bettina! Ilman tätä en uskoisi olevani tässä pisteessä. Kiitollisia ollaan varmaan ikuisesti 💓” – Kati 

******

“Ääää en haluu et tää loppuu! 😱😃 En siis tarkota että treenaaminen/ruokavalio loppuis mihkää vaan niin ihana kun saanu Bettinalta kysyy neuvoja omiin pulmiin jne. 😍

Tätä valmennusta ei voi tarpeeksi hehkuttaa. Vaikkakin itellä oli jo perusasiat hallussa niin treeneistä sai uutta motivaatiota salille, ruokailuista tajusi että oon syöny liian vähän vaikka toisin luulin, Bettinalta paljon uusia oppeja ja oivalluksia tekemiseen ja elämiseen plus tämä ryhmä ollu aivan huippu.” – Jenni 

******
“Pure-valmennus on tuonut tosi paljon hyvää fyysisesti raskaaseen hoitajan työhön. Kyykkyyn pääsee helpommin ja ikäihmisten fyysinen avustaminen ei kuormita selkää ja käsiä yhtä paljon kuin ennen. 

Lisäksi voimaharjoittelun tärkeys on korostunut hurjasti. Olen innostuneempi ohjaamaan myös hoidettavilleni lihaskuntoa parantavia liikkeitä. Reisi- ja pakaralihakset kun on avainasemassa esim. kävelykyvyn suhteen! Salitreeni, monipuolinen & kikkailematon syöminen, psykologinen joustavuus ja Bettinan osaaminen & maailmankatsomus on ollut myös henkisesti mulle äärettömän tärkeä koulu! – Hanna 

******

”Mie voin henkisesti nyt niin hyvin! Kiitos superisti Bettina ja Kukka! Oon vihdoin löytäny balanssin työhön, reenaamiseen ja syömiseen. En oo koskaa uskonu että rankan keittiötyön päälle jaksais treenata näin kovaa ja panostaa vielä kotonakin kokkaamiseen. Näillä eväillä jatketaan, oon löytäny tän ansiosta uuden tavan elää, KIITOS!” – Sanna

******

”Monessa asiassa on tullut valaistuminen näiden viikkojen aikana. Oon oppinut treenaamaankin vähän entistä kovempaa. Ei oo tarvinnut hetkeäkään katua valmennukseen lähtöä! Enemmänkin harmittaa se, ettei näistä asioista ole ollut puhetta aiemmin vaikka on ihan ammattilaisten tekemiä ohjelmia ollut käytössä. Kiitos Bettina! <3” – Tiia

******

“Kiitos Bettina siitä, että sun valmennukseen osallistumalla tajusin, kuinka aivan liian vähän olen syönyt ja oma elämäntapamuutos painon osalta sekä treenin kehityksen osalta oli jäänyt junnaamaan paikoilleen. Kun sain ruokavalion kuntoon ja syön nyt tarpeeksi, herkkuja unohtamatta, sain karistettua ne kuuluisat viimeiset kilot. It’s all about balance! KIITOS” ❤- Emmi

******

”Valmennuksena tämä on ollut kaikkein järkevin (muutamaan muuhun olen osallistunut aiemmin) ja tästä on riisuttu kaikki turha näperrys. Ollaan keskitytty olennaiseen niin salin kuin ruokavalionkin osalta. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan todella hyvä pohja aktiiviselle ja terveelliselle elämäntavalle. Kiitos siitä! Ruokavaliokin on hyvin simppeli, sitä on helppo soveltaa omaan arkeen sopivaksi ja sitä on avattu käytännönläheisten ohjeiden avulla! Huippu valmennus!” – Erika

******
Kurkkaa lisää kokemuksia täältä ja muutoskuvia täältä

Treenaaminen saa olla mukavaa, mutta tulosten saamiseksi se ei riitä. 

• Opit, miten ruokavalion avulla poltetaan rasvaa
• Saat syödä hiilihydraatteja
• Saat syödä myös herkkuja
• Ruoka löytyy tavallisesta marketista, edullisesti
• Ei lisäravinteita eikä superfoodeja

Puren valmennukset ja ruokavaliot perustuvat aina faktoihin, viimeisimpään tutkimustietoon ja tietysti vuosien käytännön kokemukseen. Siksi emme suosi rajoittavia dieettejä, vaan nojaamme siihen mikä toimii. Niin oma fitness-kisaaminen kuin vuosien asiakastyökin on osoittanut, että rajoitukset eivät lopulta toimi – vaan yleensä aiheuttavat jojoilua sekä huonontavat etenkin ruokasuhdetta. 

Haluat varmasti parantaa hyvinvointiasi – et huonontaa sitä, kuten kikkailudieetit usein tekevät. 

Haluatko kiinteytyä?  

Jos olet koskaan yrittänyt kiinteytyä, muokata vartaloasi, tai vähentää selluliittia, lue tämä!

Kiinteytyminen on yksi niistä tuhansista myyteistä, joihin etenkin naisten on kovin helppo hurahtaa. Naistenlehdet ja netti ovat täynnä täsmäjumppia ja “tehotreenejä” sen saavuttamiseksi. On kotitreeniä, kuminauhaa, karppausta, kookosta ja ketoosia.

Valitettavasti suuri osa niistä on huuhaata, lähtien siitä, että valitettavasti ET voi polttaa rasvaa paikallisesti – tai oikeasti muokata vartaloasi ilman, että saat lihasta ja vastaavasti rasvaa palaa pois. Jos todella haluat tulosta, sitäkin tärkeämpää tietää mitä nyt kannattaa tehdä. 

Ruokavaliolla on suuri merkitys, joten siihen kannattaa panostaa! Puren ruokavalio auttaa sinua kiinteytymään. 

jes, haluan mukaan!

Meiltä saat parhaat eväät kunnon ylläpitoon: 

1) Tee ainakin kaksi treeniä viikossa

 • Parhaan tuloksen saat, kun teet 3-4 saliharjoitusta viikossa (n. 60 min kerralla) 
 • Saat kaupan päälle myös kotitreenipaketin siltä varalta, että aina et pääse salille 
 • Ohjelmassa keskitytään perusteisiin ja perusliikkeisiin, joilla saat parhaan hyödyn paitsi ulkonäöllisesti, myös suorituskyvyn osalta 
 • Aloittelijalle erittäin kehittävää harjoittelua 
 • Kokeneempi salitreenaaja saa varmasti vaihtelua ja kehitystä  

2) Treenaa Bettinan johdolla 

 • Motivaatio ei lopu, koska Bettinan livelähetyksistä myös OPIT  
 • Lähetyksistä jää tallenne, joten voit katsoa ne myöhemmin ja treenata omassa aikataulussa (ne jäävät ikuisesti talteen!) 

3) Kiinteyttävä ruokavalio 

 • FAKTA: saat näkyviä tuloksia vartaloosi vasta, kun syöt oikein. Meiltä saat siihen tarkoitukseen suunnitellun ruokavalion.  
 • Vähennät turvotusta 
 • Voit pudottaa painoa ja kiinteytyä
 • Saat lisää energiaa
 • Pääset eroon hiilarikammosta! Kyllä, meillä syödään perunaa, pastaa, riisiä, banaania … 
 • Opit syömään terveellisesti, silti tavallista kotiruokaa 
 • Opit, millainen ruokavalio tukee liikunnallista elämäntapaa  
 • Ruokavaliosta on kolme erilaista versiota, joista voit valita omasi tavoitteen mukaan (painonpudotus / kiinteytyminen, ylläpito, lihaskasvu)

4) 4-osainen saliohjelma JA kotitreenit kaupan päälle! 

 • Puren salitreenit voit tehdä 3 tai 4 treeniä viikossa
 • Tehokas ja napakka ohjelma, jossa treenataan koko keho läpi kahdesti viikossa
 • Ei “pakollista” aerobista treeniä eikä lenkkejä 

5) Bettina on mukanasi koko ajan 🙂 

 • Harvoin – jos koskaan – on mahdollista saada huippuvalmentajan jatkuva tuki tähän hintaan!
 • Bettina auttaa ryhmässä juuri sinua, jos tarvitset apua treenien tai ruokavalion kanssa 
 • Myös motivaatio pysyy yllä, kun olet vähän “tilivelvollinen” 😉 

6) Yhteisö ja muut treenaajat 

 • Yhteisön jäsenyys on kultaa! 
 • Saat jatkuvaa tukea ja “treeniseuraa” 
 • Ruokaideoita, tsemppiä motivaatioon 
 • Yhteisön jäsenyys on ikuinen 

Bettinan valmennuksen hinta on vain 99 €!

Bettina Gräsbeckin henkilökohtainen valmennus maksaa 110 € / tunti. Nyt saat kahdeksan viikkoa tuntihintaakin edullisemmin (maksat valmennuksesta vain 1,7 € päivässä). Tähän sisältyy paitsi kattavat ohjeet ja ohjelmat, ruokavaliot, ryhmän jäsenyys, kotitreenipaketti kaupan päälle ja ennen kaikkea ammattivalmentajan tuki. Tasokasta valmennusta saa hyvin harvoin puolentoista euron päivähintaan. 🙂

Oletko valmis voimaan paremmin – ja saamaan todellisia tuloksia? 😀 

 
 
Liityn mukaan!


Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla, joko kokonaan tai vaikkapa osissa:

Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky ja Tyky Online. Lue tästä maksuohjeet. Riikka asiakaspalvelussa auttaa! info@alku.fi 🙂
__________________________________________

“Tää valmennus saa multa täyden kympin! Aion suositella kaikille. Kiitos ja iso käsi!” 
💕– Hanna 

“Tämä valmennus on mahtava yhdistelmä järkeä, osaamista, tehoa, lämpöä, välittämistä ja ilahduttavaa no nonsense -mentaliteettia.” – Minna

“Ääää en haluu et tää loppuu! 😱😃
En siis tarkota että treenaaminen/ruokavalio loppuis mihkää vaan niin ihana kun saanu Bettinalta kysyy neuvoja omiin pulmiin jne. 😍

Tätä valmennusta ei voi tarpeeksi hehkuttaa. Vaikkakin itellä oli jo perusasiat hallussa niin treeneistä sai uutta motivaatiota salille, ruokailuista tajusi että oon syöny liian vähän vaikka toisin luulin, Bettinalta paljon uusia oppeja ja oivalluksia tekemiseen ja elämiseen plus tämä ryhmä ollu aivan huippu.” – Jenni 

Tule mukaan, hikoillaan yhdessä!
Terkuin, Bettina