Puretreeni®

ELÄMÄSI PARAS PROJEKTI!  Puressa treenataan tosissaan, mutta ei vakavasti. 

Vuoden alussa pääset treenaamaan hauskasti, kehittävästi ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Haluatko voimaa, kiinteyttä, lisää oppia ja tietoa siitä, miten muokata kroppaa haluttuun suuntaan ja etenkin: tehdä sen

Puressa saat varmasti tuloksia, vaikka et noudattaisikaan ohjelmaa 100 %! 

Puretreeni on kahdeksan viikon mittainen netissä toimiva treenivalmennus, joka alkaa jälleen 15.1.2018. Saat ensimmäiset ohjeet omasta suljetusta Facebook-ryhmästämme jo joulun jälkeen, jos et malta odottaa. 

Treeni on juuri niin kovaa, kuin itse haluat! Ja aivan varmasti kehityt. OHJELMAAN KUULUU: 

 KEHITTÄVÄT TREENIOHJELMAT SALILLE 

Näitä on kaksi tasoa: vaativampi sekä hieman kevyempi ja yksinkertaisempi. Sinun ei tarvitse etukäteen päättää kumpaa ohjelmaa käytät, eli kun tulet mukaan, saat molemmat. Treeniohjelma on nelijakoinen saliohjelma, mutta skaalautuu osallistujan tarpeisiin ja aikatauluun sopivaksi (4 treeniä / vko ei siis ole "pakollinen"). Osallistujan on hyvä hallita saliharjoittelun perusteet. Liikkeistä tulee myös videot.

 YKSINKERTAISET RUOKAVALIOT 

Opit syömään riittävästi kulutukseen nähden, mutta kuitenkin siten, että kropassa näkyy niitä hyviä tuloksia, joita "treeneissä työstetään". Ruokavalion lähtökohta on se, että kaikkea voidaan syödä - ei siis ole "erikoisruokavalio", vaan ihan tavallinen! Saat tarkat määrät ja voit halutessasi myös punnita ruoat, mutta se ei tietenkään ole pakollista. 

Ohje toki mukautuu erilaisiin mieltymyksiin ja rajoituksiin, eli voit tarvittaessa helposti muokata sen itsellesi sopivaksi (esim. gluteenittomaksi ja maidottomaksi). Jos olet kasvissyöjä tai vegaani, voit ilman muuta tulla mukaan, mutta ruokavaliossa ei ole valmiiksi huomioitu esim. kaikkia kasviproteiineja, vaan sitä tulee muokata itse.   

 YHTEISÖN JÄSENYYS 

Meillä on osallistujille oma, suljettu FB-ryhmä, jossa on ohjeita, videoita ja livelähetyksiä kaikista treenaamiseen ja valmennukseen liittyvistä aiheista. Saat samanhenkistä seuraa ja tsemppiä sekä valmentajien tuen.

Puretreeniä vetävät Bettina Gräsbeck ja Kukka Laakso. Bettina suunnittelee treeniohjelmat -, ja videot ja on osallistujien tukena ja apuna alusta loppuun. :) Tutustu valmentajiin tästä

Varsinainen ohjelma kestää kaksi kuukautta - mutta esimerkiksi FB-ryhmän jäsenyys on pysyvä, joten sama porukka voi vaihtaa kuulumisia ja tsemppiä jatkossakin!

Jos haluat maksaa valmennuksen Smartumilla, ePassilla tai Tyky-, ja Tyky Online-seteleillä, ota yhteyttä kukka@alku.fi!  

LIITY TÄSTÄ!