Valmennus

Ihanan yksinkertainen tapa laihtua, tule mukaan!

Alku on tehokas nettivalmennus painonhallintaan ja hyvinvointiin. Syksyn Alku starttaa jälleen 4.9., nyt uutena mukana myös Alkuvoimaa-liikuntaohjelma! Pääset ihanasti ja raikkaasti kiinni elämäntapamuutokseen, ilman laihdutuskuureilua.

Asiakaskyselyiden mukaan 96 % osallistujista suosittelee Alkua, joten pääset mukaan todella iloiseen ja ihanaan porukkaan!

Tästä verkkokauppaan. 

Nyt uutuutena pakettiin kuuluu myös 2 viikon tehostartti – saat aloitukseen tarkat ohjeet resepteineen ja sillä pääset heti hyvään nosteeseen. Kahdeksan viikon valmennuksen aikana opit uuden, värikkään ja maistuvan ruokavalion, jota noudattamalla voit laihtua, nähdä positiivisia muutoksia vartalossasi sekä voida raikkaammin, paremmin ja energisemmin nopeasti.

Tunnet hyviä tuloksia jo viikossa, mutta samalla saat terveellisen ruokavaliomallin ja uusia tapoja, joista on iloa pitkään, eli loppuelämän. Mukaan kuuluu kattava ruokavalio-opas, ihania reseptejä sekä paljon tietoa hyvinvoinnista.

Alku on tuhansien ihmisten suosima hyvinvointivalmennus, joka on tuonut kävijöilleen erittäin hyviä tuloksia vuodesta 2014 saakka. Katso tästä onnistujien kuvia ja tarinoita.

alkukesa1

Alku_oppaat

Alku-nettivalmennus sisältää:
_______________________________________

KATTAVAN OPPAAN RUOKAVALIOON JA RAVITSEMUKSEEN

 • Voit valita oman ruokavalion tilanteesi ja tavoitteesi mukaan:
  – onko pudotettavaa painoa yli vai alle 15 kg?
  – liikutko / treenaatko paljon?
  – onko sinulla on ongelmia kilpirauhasen kanssa, tämäkin on huomioitu.
  – naisille ja miehille on oma ohjeistuksensa
 • Saat helpon ja yksinkertaisen, silti tarkan ruokavalion esimerkkipäivineen. Ruokavalio on perustaltaan gluteeniton ja maidoton, mutta syksyn Alkua voi toteuttaa myös ilman rajoituksia. Ohjeesta saa helposti myös kasvis-, tai vegaanisen version. Lisää voit lukea tästä: Usein kysytyt kysymykset.
 • Opit uuden ruokavalion, jota noudattamalla voit laihtua, nähdä positiivisia muutoksia vartalossasi ja voida paremmin nopeasti ja pysyvästi.
 • Kyse on terveellisestä ruokavaliosta, jota voit jatkaa valmennuksen jälkeenkin – ei pikadieetistä.
 • Saat myös liikuntavinkit treenaamisen fiksuun aloittamiseen 🙂
 • Pääset mukaan aktiiviseen, suljettuun FB-ryhmään, jossa voit keskustella ja kysyä mitä vaan
 • Tunnukset ovat käytössäsi 12 viikon ajan, ja saat ladattua kaiken PDF-tiedostoina, joten voit käyttää niitä myöhemminkin.
 • Alku-FB-yhteisön jäsenyys on pysyvä <3 – eli saat yhteisön tuen myöhemminkin!

ALKUVOIMAA-LIIKUNTAOPPAAN 

• Uutena ohjelmaan kuuluu nyt myös treenit!
Alku-treenioppaasta voit rakentaa itsellesi oman, mieleisen liikuntaviikon: saat valmiit ohjelmat liikkuvuuden ja lihaskunnon parantamiseksi. Mukana myös kahvakuulatreenit! 

RESEPTIOPPAAT

Saat myös ihanat reseptioppaat, joissa on monipuolisia ohjeita keitoista, pataruoista ja salaateista lähtien aina ”sallittuun” herkutteluun. Toinen oppaista on kokonaan vegaaninen.

Valmentajat: Kukka Laakso ja Jussi Jaurola

Näin pääset Alkuun: osta paketti verkkokaupasta. Saat heti sähköpostissa tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivuille.

_________________________________________________________________

• MOTIVAATIO & MUUTOS -TEHTÄVÄT, eli PDF-muodossa ladattava Alku Workbook, jossa on kaikkien viikkojen sisältö ja teemat:

– Oman tilanteen alkukartoitus
– Tapojen muuttaminen
– Tunnesyöminen
– Motivaatio ja sen ylläpitäminen
– Stressi, uni ja näiden vaikutus hyvinvointiin
– Ohjeet jatkoa varten

Löydät kaiken täältä verkkokaupasta

alkukesa5

Tervetuloa mukaan!