Aloita Alku ja osallistut 1000 € TEMPUR –lahjakortin arvontaan!

Kun liityt mukaan ja aloitat Alku-valmennuksen tammi-huhtikuun 2017 aikana, osallistut automaattisesti 1000 € TEMPUR-lahjakortin** arvontaan. Osta valmennus verkkokaupasta ja olet mukana arvonnassa.

Parempi uni osaksi hyvinvointia

Hyvälaatuinen uni on keskeinen osa hyvinvointia ja painonhallintaa. Unen laatuun vaikuttaa oikeanlainen nukkumisergonomia eli patjavalintaa erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota. Tutustu parempaa unen laatua tarjoavaan Tempuriin.

TEMPUR-patja muotoutuu yksilöllisesti kehon muotojen mukaan ja tarjoaa painottoman keveyden tunteen. Vartalon paino jakautuu patjalle tasaisesti ja painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. TEMPUR-patjalla mukava nukkuma-asento löytyy helposti ja keho rentoutuu ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

Tempur North leijuva - alku.fi

**) Lahjakortti käy maksuksi normaalihintaisesta TEMPUR patja-, sijauspatja (7 cm) ja -vuodeostoksesta. Lisäksi lahjakortti käy maksuksi Tempurin valtakunnallisissa kampanjoissa lisäalennuksena. Ei käy maksuksi myymälöiden mallinvaihto-, poisto- tai muussa erikoishintaisessa tuotteessa. Lahjakortti käy seuraavissa Tempur myyntipaikoissa: Tempur Sleep Center: Vantaa, Joensuu, Turku. Ilmoitamme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti huhtikuun 2017 aikana.

unnamed-6