Tule Alkuun, saat TEMPUR-lahjakortin kaupan päälle!

Kun liityt mukaan ja aloitat Alku-valmennuksen nyt syksyn aikana, saat TEMPUR-lahjakortin** kaupan päälle. Edun arvo on 100 €.

Parempi uni osaksi hyvinvointia

Hyvälaatuinen uni on keskeinen osa hyvinvointia ja painonhallintaa. Unen laatuun vaikuttaa oikeanlainen nukkumisergonomia eli patjavalintaa erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota. Tutustu parempaa unen laatua tarjoavaan Tempuriin.

TEMPUR-patja muotoutuu yksilöllisesti kehon muotojen mukaan ja tarjoaa painottoman keveyden tunteen. Vartalon paino jakautuu patjalle tasaisesti ja painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. TEMPUR-patjalla mukava nukkuma-asento löytyy helposti ja keho rentoutuu ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

unnamed-6

Saat 100 € arvoisen TEMPUR-lahjakortin!

Alku-valmennuksen oston yhteydessä saat TEMPUR-lahjakortin, joka toimitetaan sinulle postitse. Lahjakortti käy maksuksi normaalihintaisesta TEMPUR patja-, sijauspatja (7 cm) – ja vuodeostoksesta. Lisäksi lahjakortti käy maksuksi Tempurin valtakunnallisissa kampanjoissa lisäalennuksena em. tuotteisiin. Kampanja on voimassa 31.12.2016 saakka.

Lahjakortti ei käy maksuksi myymälöiden mallinvaihto-, poisto-, tms. erikoishintaisessa tuotteessa tai myyntipaikkojen omissa erikoishintaisissa Tempur-kampanjoissa. Lahjakortti käy seuraavissa Tempur-myyntipaikoissa: Vepsäläinen, Tempur Sleep Center. Katso lähin myymäläsi www.vepsalainen.com ja www.sleepcenter.fi.

Tempur North leijuva - alku.fi

*) Lahjakortti käy maksuksi normaalihintaisesta TEMPUR patja-, sijauspatja (7 cm) – ja vuodeostoksesta. Lisäksi lahjakortti käy maksuksi Tempurin valtakunnallisissa kampanjoissa lisäalennuksena. Ei käy maksuksi myymälöiden mallinvaihto-, poisto- tai muussa erikoishintaisessa tuotteessa. Lahjakortti käy seuraavissa Tempur myyntipaikoissa: Vepsäläinen, Tempur Sleep Center.