Kesäkuntoon keittiössä!

”Vatsalihakset tehdään keittiössä”,

sanoi Arnold joskus, ja Kari Aihinen auttoi meitä siinä hyvinkin maistuvalla tavalla. 🙂

Meillä oli erittäin hauska päivä, kun kokkailimme Alkuun sopivaa ruokaa Savoyn keittiömestari Kari Aihisen ja reseptikisan voittajien kanssa. Yksi meidän tärkeimmistä ajatuksista on nimittäin se, että voidakseen vaikkapa pudottaa painoa, ei tarvitse kärvistellä mauttoman ruoan kanssa.

Päinvastoin: kun saa syödä hyvää, maukasta ja terveellistä ruokaa, voi samaan aikaan nauttia elämästä ja voida paremmin – ja painokin putoaa sitten hyvinvoinnin sivutuotteena. 🙂 Koska sehän kyllä putoaa, kun muuttaa ruokavalion oikeanlaiseksi.

Terveellinen ruoka voi siis olla äärimmäisen hyvää, ja onkin, kun käytetään hyviä ja puhtaita raaka-aineita.

DSC03122

Mukana oli myös Foodin ja heidän mainiot tuotteensa. Kape valmisti meille bloggaajien avustuksella mm. pähkinöillä täytettyä kanaa, kvinoaa, salaattia, vihanneksia, avokadosta tehtiin guacamolea .. ja jälkiruoaksi taiottiin raakasuklaaherkku. Mutta eipä ole koskaan raaka selleri maistunut näin hyvältä!

DSC03139

Mukana oli Beach House Kitchen, hienoine kuvineen. Vilkaise myös muut osallistujat, Rosemary’s blogi, Smoothiempaa menoa.

Täältä löytyy Raikasta menoa -blogin kirjoitus Huippukokin kanssa keittiössä. Upeat kuvat!

IMG_6534

IMG_6535

 

Mutta miltä kuulostaisi, haluaisitko kokeilla uudenlaista tapaa pudottaa painoa?

Sellaista, jossa syödään maukasta ruokaa, mutta ei tarvitsisi stressata liikkumisesta. Alku perustuu hyvään, puhtaaseen ruokaan. Toki ruokavaliomme on gluteeniton ja maidotonkin, mutta painottuu vihanneksiin, laadukkaaseen proteiiniin, hyviin rasvoihin, pähkinöihin, marjoihin.

Kun painonpudotukseen lähteekin sillä asenteella, että syödään hyvää ruokaa, tulos on tietysti pysyvämpi, kuin pussikeittojen kanssa taiteilu. 🙂

Valmennukseen kuuluu valmis ruokavalio, jonka pohjalta voit suunnitella omannäköisesi mallin. Täältä löytyy kokemuksia – ja meidän mielestä pysyvään painonpudotukseen tulee mennä hyvinvointi edellä.