Tammikuun ryhmän tuloksia!

Vuoden ensimmäinen Alku-valmennus starttasi tammikuun alussa ja nyt, pari kuukautta myöhemmin, tuloksia alkaa tulla! Lisää kokemuksia ja kuvia löydät täältä. Mukaan pääsee joka päivä, eli voit aloittaa oman Alkusi vaikka huomenna.

___________________

”-10 kg, senttejä paljon (mitannut en ole, mutta vaatteista huomaa ja vyö on aivan liian pitkä.. 🙂 Mutta ehkä se tärkein on elämänlaadun parantuminen. Olen iloisempi, armollisempi itselleni ja itsetunto on noussut monia monia pykäliä, vaikka alkuvuosi on ollut todella rankkaa henk.koht. syistä.

Noudatin ohjeita n. 70% tarkkuudella. Liikaa en stressaa, mutta kaikki sokerit, viljat ja maidot ovat jääneet lähes 100%. Niin ja se makeanhimo, ei ole käynyt kylässä lainkaan! 🙂 

Samalla linjalla jatkan, koska tämä vain toimii! Fokus puhtaassa ruoassa ja uusia makuja etsien. Punttisalilla olen huomannut, kuinka rauta nousee helpommin ja sekös motivoi vielä enemmän. Eilen saunan jälkeen pysähdyin peilin eteen ja sanoin ääneen Saakeli!-, tajusin itsekin, että kasaan ollaan menty hurjasti, rasvaa lähtenyt ja lihakset näkyy paremmin. Hymyilin, pitkästä aikaa..”  – Joonas

___________________

”Seitsemän kiloa kevyempänä, mikä on ihan huikeaa, en olisi uskonut 🙂 olin tipattomalla ja sokerittomalla tammikuulla, mutta helmikuussa tietoisia valintoja on tullut tehtyä useita. Pääsääntöisesti alku-tapaan kuitenkin. Tyytyväinen fiilis, tästä on hyvä jatkaa ja ryhdistäytyä tuon sokerin kanssa. en ole aikaisemmin tajunnut kuinka mieletön koukuttaja se on. Selkeästi olen lisännyt veden juomista ja niitä kasviksia, kasviksia, marjoja… Vielä olis pudotettavana seitsemisen kiloa, suunnilleen, eli noin puolessa välissä ollaan. Ilman stressiä. Ja mikä parasta, ilman sitä hampaiden irvistelyä ~ jaksaa jaksaa huutoa!”  – Pilvi 

___________________

”Minäkään en oo mittaillut kuin alussa. Ajattelin kyllä kurkata vaakaan kun 2 kk tulee täyteen. Suuri muutos korvien välissä on juurikin tuo ettei tarvi tuijottaa sitä vaakaa! Olo ja vaatteet kyllä kertoo Iho on parantunut hurjasti ja monet ihmeelliset oireet kropasta poissa.

Ruokailuista on tullut stressittömiä ja säännöllisiä, samoin kauppakäynneistä Hirveen suklaanhimoinen oon ollut aiemmin, mutta se on kyllä helpottanut hurjasti. Sokerista tulee aika huono olo, joten ei paljon haluta käyttää. Aion ehdottomasti jatkaa pitäen mielessä 90/10-”säännön”… Lähes pilkun tarkasti olen ohjeita noudattanut… Ja mitä kaikkea hyvää tästä vielä seuraakaan tulevaisuudessa, sillä alkupolku on vasta alussa!”  – Tarja 

___________________

”Vaatteet mahtuu taas päälle, aamut paljon kivempia ilman joka-aamuista itseinhoveetutusta pukeutuessa. Näytän pian taas omalta itseltäni, tanttaolo on vähentynyt ja naisellisempi fiilis kaiken kaikkiaan. Sokeriorjuus on POISSA ja pystyn sanomaan EI jopa nenän edessä nököttävälle täytekakulle!! Ei ehkä ikinä ennen tapahtunut moista.

No way back. En koe olevani kuurilla, en odota tän päättymistä ja ehkä Ison juttu ikinä: en ajattele ruokaa ja syömistä jatkuvasti!! Syön ja se siitä. Eteenpäin siis, siskot & veljet!!” – Erna

Jos haluat pudottaa painoa, helposti ja hauskasti kivassa porukassa, ilmoittaudu heti tästä!