Anne, -10 kg: ”Alkua on helppo toteuttaa.”

“Huomenna tulee täyteen 8 vkoa siitä, kun palasin Alkupolulle. Painoa on tippunut liki 10 kg. Kroppakin on kaventunut:

Allit: -3 cm / käsi
Reisi: -4 cm / jalka
Röllykkä navan kohdalta: -15 cm
Vyötärö kapeimmalta kohdalta: -8cm
Lantio: -12cm

Olen tyytyväinen ja parempivointinen. Tämän joulun paras lahja katsoo peilistä. 🙂

anne_alku

Anne on ollut mukana Alussa jo puolitoista vuotta sitten. Hän piti ohjelmasta ja onnistuikin pudottamaan painoa reilusti.

Hetkeksi hän palasi vanhoihin ruokailutottumuksiin, jolloin kilot tulivat takaisin. Tämä ei ole harvinaista, moni haluaa kokeilla ”sitä vanhaa ruokavaliota” ja pian palaakin takaisin Alkuun. 🙂 Anne tuntee ohjelman hyvin:

__________________________________________________

“Alku on lempeä ja salliva elämäntapa. Alku-filosofiassa piilotetaan itsesyytösten ruoskat ja raipat ottamalla kuitenkin vastuu omasta elämästä.

Alku-ohjelmaa on helppo toteuttaa, sillä periaatteessa mikään ei ole kiellettyä. Jokainen saa räätälöidä Alku-ohjelmasta itselleen sopivan version. Välillä voi livetä Alku-polulta, mutta koska alku on lempeä, on helppo palata takaisin.

Vuoden ajan rämmin alkupolulla ja lepikossa vuoron perään. Nyt on jalat tukevasti oikealla polulla ja mieleen on vihdoin kirkastunut ’alkufilosofia’.

Siihen oleellista on syödä puhdasta, prosessoimatonta, omalle kropalle sopivaa ruokaa. Hyväksyä omat heikkoudet ja nauttia omista vahvuuksista. Ilman sitä ruoskaa ihminen ei kaadu ensimmäiseen sudenkuoppaan. Sitä horjahtaa hetken, mutta matka jatkuu taas vakain jaloin.” – Anne

__________________________________________________

Haluaisitko sinäkin pudottaa painoa helposti ja hauskasti? Seuraava Alku-valmennus alkaa 4.1.2016. Liity mukaan täältä!